Leszámítva néhány logikai buktatót, úgy tűnik, odatették magukat az írók, egész jó kis film lett. Downey Jr-t nem is kell külön kiemelni, erre a szerepre született, és megint nagyon jól hozza a karaktert, csak most adott neki egy plusz mélységet.
Szerintem az eddigi legjobb Vasember film. Nekem nagyon bejött a humora, elsőosztályúak az akciójelenetek, és egyenesen imádtam a végén a 70-es évek tévésorozat-főcímeinek stílusában készült stáblistát. A Mandarin poén is tetszett, és Gwyneth Paltrownak tényleg jól áll a sportosabb viselet.
Szerintem a leggyengébb rész volt. A csavar nem volt az igazi a film közepén. Az első rész a legjobb. 3/5
Az első rész zseniális, elindította azt ez egész folyamatot, ami a Bosszúállókban csúcsosodott ki. A második rész emelte a tét és az egyik legszórakoztatóbb és legélvezhetőbb film, a képregényfilmek között. A harmadik rész, már nem tudott lécet ugr... Több
Ez már a sokadik film a Marvel Cinematic Universe-től. Amikor beültem a moziba, őszintén szólva kicsit tartottam attól, hogy mi újat tudnak mutatni, hogy tudnának még mindig lekötni? A film végén pedig úgy jöttem ki, hogy ez maximálisan sikerült! Az,... Több
Nincs semmi gond ezzel a résszel sem, hozza a kötelező humort és az izgalmas sztorit. Én egyáltalán nem éreztem elcsépeltnek.
Nagyon megosztó film. Egyszerre nagyon rossz és szörnyű is. Valóban inkább gyerekeknek ajánlom. Elszakad az igazi vasember történettől. A befejezés sem volt méltó! Nem hagyott nagy kérdést a végére. Sztem folytatás sem lesz! 1nek elment
amikor először láttam kicsit csalódtam de ahogy eszembe jut egyre jobbnak gondolom, a film cselekményéről a Pókermber 3 jut eszembe
Nem volt rossz, de szerintem nem lett jobb minta az előző rész. Nekem valahogy nem jött be ez a ,,sok vasember" cucc.
Robert Downey Jr. kiváló színész. Mind a három Vasember részben remek színészi alakítást nyújtott. Emellett látványban sem maradt el a Marvel filmektől. Izgalmas, akciódús, humoros.
Az eddigi részek közül ez tetszett a legjobban. Még mindig nagyon ott van. Látványos és izgalmas, tele humorral.
A Vasember 3 egy nagyszerű popcornmozi, ami tele van adrenalinnal, ütős párbeszédekkel és rengeteg humorral. Nincs kihegyezve egy adott téma köré (lásd A sötét lovag: anarchia, Felemelkedés: a gazdagok kizsákmányolók megdöntése), de azért csak elejt ... Több