Ezt a filmet szerintem minden évben megnézem. Nem tudok benne kiemelni semmit, ami jobb lenne a többitől. Fantasztikusan jó alakítások, mindenki tökéletesen formálja meg a rá osztott karaktert. És hát azt hiszem, hogy a három hölgy a csúcsformájában volt a film elkészültekor, nem csak színészileg, hanem külsőre is. Érdekes, hogy Mel Gibsonnak mennyire jól tud állni ez a szerep, vagy a Rettenthetetlen szerepe... És közben őrülten jó volt a Mi kell a nőnek című filmben is. Igazán jó színész. Na de nem is szaporítom a szót. Ezt a filmet mindenképp nézd meg, ha az elmúlt két évben nem láttad! :-) Imádni fogod! Akciós, izgalmas, néhol vicces, romantikus... Ebben minden van. :-)
Kőkemény akció-thriller, amit eredetileg Helgeland rendezett, de a vége felé összeveszett Gibsonnal, aki kirúgta, és mással fejeztette be a filmet. Mondjuk a rossz nyelvek szerint ő maga rendezte a végét. Mindegy is. A lényeg, hogy minden benne van e... Teljes kritika
Nagyon kemény film és Gibson hozza a formáját. Jól sikerült film ez bár aki nem szereti a gyilkolászós akciót az inkább ne nézze, de azért nézhető akciófilm . Csak ajánlani tudom :)
Nekem kicsit furcsának hatott ez a film de ettől függetlenül is nagyon szerethető, habár ez inkább átlagos azonban ez nem rontott a megítélésemen iránta. Én személy szerint ajánlom mindenkinek.
Nekem nagyon tetszett ez a film, mikor láttam. Pörgős, akciódús, látványos. A története nem nagy szám, de maga a kivitelezés szerintem nagyon jó, Mel Gibson karaktere pedig nem egy tipikus bosszúszomjas karakter, hanem kicsit kidolgozottabb. Alakítása is tök rendben van, jól áll neki ez a szerep. Egy-két helyen lehet rajta nevetni is, és hát a 90-es évekbeli akciófilmek mellet ez is megállja a helyét!
Brian Helgeland 1999-es őrülete, a Payback a kezdetektől nagy kedvenc nálam. Noha Helgeland elsősorban forgatókönyvíró, a Visszavágót zseniálisan rendezte meg. Mel Gibson csak 43 éves a filmben, és az egyik legjobb formáját hozza. Bunyózik, lő, harcol, és közben nyomja azt a sajátos életunt narrációt is, amitől a film annyira egyedi szerintem. Kiemelhető a gyönyörű Maria Bello is, akinek jelenléte végig átütő a filmben. A Visszavágót sokszor megnéztem, és minden alkalommal elszórakoztatott. Megunhatatlan, és persze 5 csillagos.
Nem sok az ötcsillagos produkció az akciófilmes kategóriában, de nálam a Visszavágó ide tartozik. A még fiatalos Mel Gibson karaktere, Porter, egy nap elhatározza, hogy behajtja 70 ezer dollárját, amelyet jogtalanul vett el tőle korábbi társa egy közös rablást követően. Val (Gregg Henry) azonban közben csatlakozik egy tekintélyes alvilági maffiához, amely védelmezi a férfit, így Porter egy komplett alvilági hálózattal kerül szembe. Nem retten meg azonban, és fokról fokra haladva jut egyre feljebb és feljebb, leszámolva az útjába kerülőkkel, csak azért, hogy végre visszakapja a pénzét. Harcol, lő, bunyózik, és a néző remekül szórakozik. A Visszavágó egy izgalmas, fordulatos és több helyen vicces, ötcsillagos akciófilm, amely indokoltan 18 karikás. A szövegek, bunyók, kínzások és a sok véres jelenet miatt tényleg csak felnőtteknek való. Nekem régóta nagy kedvencem, és többször is megnéztem. A vége is jól kitalált: kapunk ugyanis egy csattanót. Értékelés: öt csillag, 90% feletti film. Az egyedi akciófilmek kedvelőinek ajánlom.
Sehol semmi extra, "csak" a szokásos Mel Gibson akciófilm. Aki bírja a többi ilyet, annak ez sem fog csalódást okozni. Minden a helyén van benne.
Nekem kifejezetten tetszett a film, jól alakít benne Mel Gibson. Átlagosnál jobb akciófilm ma is nézhető, szórakoztató. Van benne elég akció, de ugyanakkor romantika, érzelmek is.
Egy nagyon izgalmas, kemény akciófilm a 90-es évekből. Tökéletes. Aki nem látta, mindenképp pótolja!
Nagyon tetszett a kopott, szürke színvilága. Nagyon illet a sötét, helyenként eléggé morbid összképhez. Olyan volt az egész, mintha egy külön univerzumot állítottak volna fel a készítők rengeteg jól kidolgozott szereplővel. William Devane aprócska mellékszerepe felejthetetlen.
Egy tökéletes alkotás, a hideg ráz még mindig. Fergeteges film, oda vagyok érte! Magával ragadó alkotás, ha az ember egyszer látja, nem tud vele betelni.