Azonnal megfogott. Ilyen egy jó vígjáték ami még horror is. Tényleg nem akar több lenni és ez jó. Nekem pont erre volt szükségem még többet is kaptam mint vártam. Színészi játék az pont olyan amilyennek lennie kell így ebbe se tudok belekötni.
Tény és való, hogy a morbid humorra építettek nem is kicsit a szerkesztők de ez bitang jól működött. Már az első percekben magához láncolt a film és el se eresztett a végéig. A stílus kedvelőinek bátran ajánlom.
A walking dead-et nagyon szeretem és úgy alapvetően az összes zombis filmet a Kaptár részektől a Z War-ig, de ezt a paródia még éppen belefér. Csak nem szabad komolyanvenni, különben a stílus gyalázása lenne ez a film. Szórakoztató és jó színészek játszanak benne.
Ez az a kategória a filmeknél, hogy olyan rossz hogy az már jóXD Szétröhögtem rajta magam. Imádom a Zombis filmeket minden mennyiségben. Mindig el tud lazítani egy jó kis Zombis hentelős filmXD Allig várom hogy ezt a filmet is folytassák. Méltatlanul hamar eltűnt a köztudatból.
A zombis téma nagyon felkapott lett mostanában, nem is csoda, ha ilyen jó filmek készülnek ebben a kategóriában. A film nagyon humoros, és meglepően látványos. Nagyon természetes alakítások vannak benne, a hangulat zseniális. Nem csak a magam nevében mondhatom, várjuk a folytatást!
Végre egy film, ami eltérő szemszögből közelíti meg a zombikat! Eisenberget annyira nem szeretem, de ebben a filmben megvettem, annyira jól játssza a néha ügyetlenkedő, de mégis egészen ügyes newbie-t a zombivilágban. Woody Harrelson hihetetlen, laza... Több
Nekem nemt tesztett, bár Jessie Eisenberg alaból negatívan indul nálam (nem bírom). Bill Murray viszont vicces volt, tök jófej a pali, kár hogy nem játszik több filmbe mostanág.
Nem rémlik, hogy annyira nagyon megnevettetett volna, de nem is találtam unalmasnak, simán meg lehet nézni egyszer, de akár többször is, kellemesen szórakoztató.
Bill Murray és Woody Harrelson legendás jelenettel járultak hozzá a filmtörténethez. Ha más miatt nem is, de ezért mindenképp érdemes lenne megnézni a Zombielandet. De van más is: a rendkívül jó humor, a megszámlálhatatlan filmes utalás és a nagyon t... Több
Jajj de nagyon imádom ezt a filmet! Vannak benne meglepő fordulatok, meg ijesztő jelenetek, de a főszerep mégis a humoré! A színészek pedig igazán jól illenek a saját szerepükbe! A második részt is alig várom már, hogy megjelenjen, remélem nem lesz csalódás!
Általában nem fognak meg a horror-vígjáték dolgok, de ez jól össze lett rakva! Poénban nem fukarkodtak az alkotók, és kellően gusztustalan ahhoz, hogy igazi zombis filmnek lehessen nevezni!
Nagy kedvencem a film, időnként újranézem, így, hogy nem készült folytatása. A színészeket nagyon eltalálták, megvan az összehang közöttük és nagyon sok jó poén van benne, jól kihasználták a téma adta lehetőséget. Szívesen néznék több hasonló filmet, remélem egyszer lesz valamiféle folytatása.