10 sztár, akit kirúgtak a saját filmjükből

Egy film sikere időnként szorosan kapcsolódik a szereposztáshoz. Ettől akár az adott produkció sikere is függhet, elfőrodul azonban, hogy a stúdiók megmakacsolják magukat, a továbbiakban pedig megválnak még a legnagyobb sztártól is. Alábbi listánkon 10 olyan sztárt gyűjtöttünk összem akiket egyszerűen kirúgtak a saját filmjükből.

#10
Louis C.K.

Louis C.K.

szül. 1967. 09. 12. (56 éves)
Washington, D.C., U.S.
Louis C.K. 1967. szeptember 12-én született Washingtonban. Apai ágról magyar felmenői vannak, apai nagyapja ugyanis magyar zsidó családból származott. Édesapja már Mexikóban látta meg a napvilágot. Louis 7 éves koráig élt Mexikóvárosban, így az anyanyelve is a spanyol. Apja közgazdász, míg anyja programozó volt. Nevében a C.K.... több»
Szexuális botránya miatt a humoristát már nem castingolták A kis kedvencek titkos élete folytatásában.
#9
Kristen Stewart

Kristen Stewart

szül. 1990. 04. 09. (34 éves)
Los Angeles, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Kristen Jaymes Stewart 1990. április 9-én született Los Angelesben, az Egyesült Államokban. Ausztrál származású édesanyja és édesapja a filmiparban dolgozik, így lányuk már korán a színészet világában találta magát. Kristennek egy bátyja van, Cameron, és két örökbefogadott öccse, Dana és Taylor. Kristenre alig 8 éves... több»
A színésznő egy interjúban elmondta, hogy A Vadász és a Jégkirálynőből egyszerűen kiírták a karakterét, miután kisebb botrányba keveredett, ezt azonban teljesen indokolatlannak látja a mai napig.
#8
Peter Weller

Peter Weller

szül. 1947. 06. 24. (76 éves)
Stevens Point, Wisconsin, Amerikai Egyesült Államok
Peter Frederick Weller Stevens Point-ban született Wisconsin államban 1947. június 24-én. Anyja Dorothy Jean Davidson háztartásbeli, apja Frederick Bradford Weller az Egyesült Államok hadseregének egykori helikopterpilótája, később szövetségi bíró. Gyerekkorában több évet töltött Németországban, majd Texasba költözött... több»
Az Orion elmondása szerint egyszerűen csak nem tudtak várni arra, hogy Peter Weller időt kerítsen a Rotozsaru harmadik részére, amely végül nem is fogadtak túl nagy lelkesedéssel a rajongók.
#7
Noomi Rapace

Noomi Rapace

szül. 1979. 12. 28. (44 éves)
Hudiksvall, Gävleborgs län, Svédország
Noomi Norén 1979. december 28-án született a svédországi Hudiksvallban. Első szerepét hét évesen egy izlandi filmben, az In the Shadow of the Rawenben kapta. Tizenöt éves korától a Stockholm Theatre School falai között végezte színházi tanulmányait. Színésznőként 1996-ban debütált a Tre Kronor című sorozatban. 1998 és 1999... több»
Shaw karaktere hatalmas népszerűségnek örvendett a Prometheusban, arra viszont a mai napig nem derült fény, hogy a Covenant-ban miért végződött tragikusan a története.
#6
Jared Leto

Jared Leto

szül. 1971. 12. 26. (52 éves)
Bossier City, Louisiana, Amerikai Egyesült Államok
Jared (Joseph) Leto 1971 december 26-án született a Louisiana állambeli Bossier Cityben. Színészként és zenészként is hírnévre tett szert, ő a népszerű 30 Seconds to Mars rockbanda énekese, gitárosa és dalszerzője. Gyermekkorában számos alkalommal költözésre kényszerültek, éltek Louisianában, Colorádóban, Virginiában és... több»
A rajongók enyhén szólva sem rajongtak Jared Leto által megformált karakterért, a továbbiakban pedig nem is kapott több esélyt, hogy megformálja a DC főgonoszát.
#5
Megan Fox

Megan Fox

szül. 1986. 05. 16. (37 éves)
Rockwood - Tennessee -USA
Megan Denise Fox 1986. május 16-án született Rockwoodban, Tennessee államban. Ír, francia és cherokee vér is csörgedezik az ereiben. Szülei kiskorában elváltak, ő és nővére édesanyjukkal maradtak. Gyerekkorában táncolt és tagja volt az iskolai kórusnak. 10 éves volt, amikor Floridába költöztek, és 13, amikor komolyabban kezdett... több»
Miután a színésznő egy interjúban Michaelt Bayt Hitlerhez hasonlította, egyszerűen kitették a harmadik Transformers filmből.
#4
Edward Norton

Edward Norton

szül. 1969. 08. 18. (54 éves)
Baltimore - Maryland - Amerikai Egyesült Államok
Edward Harrison Norton 1969. augusztus 18-án született Bostonban, az Egyesült Államokban. Apja, Edward, ügyvéd, édesanyja, Robin, tanár volt (1977-ben hunyt el rákban). Két fiatalabb testvére van, James és Molly. Már egészen fiatalon színészi karrierről álmodott, első szerepét 8 éves korában, egy színdarabban kapta. Az érettségi... több»
A színész elmondása szerint ő maga sokkal színesebbé tette volna Bruce Banner szerepét, a stúdiónak azonban más elképzelései voltak, így nem tért vissza az MCU-ban.
#3
Rooney Mara

Rooney Mara

szül. 1985. 04. 17. (39 éves)
Bedford, New York, Amerikai Egyesült Államok
Patricia Rooney Mara 1985-ben született Bedfordban, New York állambam.  2003-ban érettségizett le, de csak 2010-ben szerzett diplomát a New York-i Egyetemen. Színészi karrierje kezdetén olyan sorozatokban láthattuk, mint a Született nyomozók vagy a Különleges ügyosztály. A mozivásznon a Dream Boy (2008) című filmmel debütált, ezt... több»
Rooney Mara elmondása szerint továbbra is vállalta volna Lisbeth szerepét, az Ami nem öl meg című filmnél viszont Claire Foyt bízták meg.
#2
Alec Baldwin

Alec Baldwin

szül. 1958. 04. 03. (66 éves)
Amityville, New York, Amerikai Egyesült Államok
Alexander Rae Baldwin 1958. április harmadikán született a New York államban található Amityville-ben. A Baldwin színészcsalád legidősebb gyermeke; három öccse szintén ezt a hivatást választotta. Rajtuk kívül még van két húga. Édesanyja történelem és szociológia szakos középiskolai tanárként, édesapja fociedzőként... több»
A Vadászat a Vörös Októberre után Baldwin a Férfias játékokban is magára öltötte volna Jack Ryan karakterét, a stúdió végül Harrison Fordot castingolta a szerepre.
#1
Edward Furlong

Edward Furlong

szül. 1977. 08. 02. (46 éves)
Glendale, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Edward Walter Furlong 1977. augusztus 2-án született Glenadale-ben, Kaliforniában, az Egyesült Államokban. Édesanyja, Eleanor Torres egy ifjúsági központban dolgozott. Edwardnak van egy féltestvére, Robert Torres. Édesanyja nővére, Nancy Tafoya és féltestvérük, Sean Furlong viselte gondját a zavaros családi körülmények között... több»
Az eredeti tervek szerint Furlong szerepelt volna a Terminátor harmadik részében, a stúdió végül menesztette őt a produkciótól.