A legjobb színészek, akik sokkal fiatalabb nőt vettek el a ranker.com alapján

#10
Warren Beatty

Warren Beatty

szül. 1937. 03. 30. (87 éves)
Richmond, Virginia, U.S.
Henry Warren Beatty 1937-ben született Richmond városában Virginia államban. Amerikai színész, producer, forgatókönyvíró és rendező. Igazi ikonja az amerikai filmművészetnek, tizennégyszer jelölték Oscar-díjra, és a Vörösök (1981) című történelmi drámáért el is nyerte azt „a legjobb rendező” kategóriában. Orson Welles... több»
#9
Anthony Hopkins

Anthony Hopkins

szül. 1937. 12. 31. (86 éves)
Margam, Port Talbot, West Glamorgan, Wales, Egyesült Királyság
Anthony Hopkins 1937-ben született Wales-ben. Saját bevallása szerint Richard Burton hatására kezdte kezdett színészkedni. Az internátusban hanyagolta a tanulmányait, jobban vonzotta a szabad alkotás öröme. 1957-ben szerezte meg színészi végzettségét a Királyi Színiakadémián, ezüst fokozattal. Két éves sorkatonai szolgálat után,... több»
#8
Michael Douglas

Michael Douglas

szül. 1944. 09. 25. (79 éves)
New Brunswick, New Jersey
Michael (Kirk) Douglas karrierje jó példa arra, hogyan lehetséges meghaladni a szülők hírnevét. Édesapja, Kirk Douglas ugyanis híres filmcsillag volt az ’50-es, ’60-as években. Diana Douglas, leánykori nevén Dill, pedig brit színésznő volt. Kettőjük házassága csak nyolc évig tartott, de Michael bevallása szerint ez nem viselte... több»
#7
John Cleese

John Cleese

szül. 1939. 10. 27. (84 éves)
Weston-Super-Mare, Somerset, England, Egyesült Királyság
John Marwood Cleese 1939. október 37-én született Weston-Super-Mare-ben, Angliában Muriel Evelyn és Reginald Francis Cleese gyermekeként. Bár a család szerény anyagi körülmények között élt, Johnt mégis egy nívós magániskolába íratták, hogy minél jobb oktatásban részesüljön. Kortársai gyakran gúnyolódtak vele, ugyanis... több»
#6
Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

szül. 1946. 07. 06. (77 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Michael Sylvester Gardenzio Stallone, becenevén Sly, 1946. július 6-án született New Yorkban, egy emigráns olasz család gyermekeként. Ereiben olasz, orosz és francia vér is csörgedezik. Születésekor egy komplikáció következtében arcának bal fele lebénult. Szülei kilenc éves korában elváltak, ezt követően sokat költöztek, ezért... több»
#5
Woody Allen

Woody Allen

szül. 1935. 12. 01. (88 éves)
New York City, New York, Amerikai Egyesült Államok
Woody Allen színész, rendező és jazz zenész  azon kevés kortárs amerikai rendezők közé tartozik, akik szerzői filmekkel is egész karrierjük során Hollywood élvonalában tudtak maradni. Az ikonikus rendező 1935-ben Allen Stewart Königsberg néven látta meg a napvilágot a New York-i Brooklynban. Annak ellenére, hogy már az első... több»
#4
Alec Baldwin

Alec Baldwin

szül. 1958. 04. 03. (66 éves)
Amityville, New York, Amerikai Egyesült Államok
Alexander Rae Baldwin 1958. április harmadikán született a New York államban található Amityville-ben. A Baldwin színészcsalád legidősebb gyermeke; három öccse szintén ezt a hivatást választotta. Rajtuk kívül még van két húga. Édesanyja történelem és szociológia szakos középiskolai tanárként, édesapja fociedzőként... több»
#3
Harrison Ford

Harrison Ford

szül. 1942. 07. 13. (81 éves)
Chicago - Illinois - Amerikai Egyesült Államok
Harrison Ford 1942. július 3-án született az Illinois állam béli Chicagóban. Tanulmányait a Wisconsini Ripon Főiskola angol irodalom és filozófia szakán végezte. A főiskola évei alatt drámaórákat is látogatott, de végül nem diplomázott le. Mary Marquardt-tal, későbbi feleségével, színészi ambíciókkal Los Angelesbe... több»
#2
Clint Eastwood

Clint Eastwood

szül. 1930. 05. 31. (93 éves)
San Francisco, Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Clinton Eastwood Jr. 1930. május 31-én született San Franciscóban. Tizenévesen költöztek a kaliforniai Oaklandbe, ahol a középiskolai tanulmányait befejezve bevonult a hadseregbe. Leszerelése után kezdődött a filmes pályája. Először B-kategóriás filmekben kapott szerepet, majd az USA-ban sorozatszínészként lett ismert... több»
#1
Steve Martin

Steve Martin

szül. 1945. 08. 14. (78 éves)
Waco, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Steve Martin 1945. augusztus 14-én született a Texas állam béli Wacóban. Tanult filozófiát, színészetet, de pályáját televíziós forgatókönyvek írásával kezdte, és már fiatalon elnyerte az Emmy-díjat. Így került be a hatalmas népszerűségnek örvendő Saturday Night Live-ba, a 70-években pedig már nem csak... több»