2021.01.10   szerző: csd   hozzászólások: 0
Saját lista készítése

Egy új évtized kezdetén mindig érdemes egy picit visszatekinteni a múltba, hogy kicsit jobban megvizsgáljuk az elmúlt 10 év filmterméseit. Ezúttal tíz olyan vígjátékot sikerült összeválogatni, amelyről egyszerűen nehéz elhinni hogy a nézők megnevettetése lett volna a készítők szándéka. Valószínűleg sokan szembesültek már azzal az érzéssel, amikor egyszerűen nem jön át egy adott produkció humora, és persze némi töprengés után arra is kénytelenek vagyunk rádöbbenni, hogy egyáltalán nem bennünk van a hiba. Tíz év persze szinte már egy korszaknak számít, így nem is voltunk könnyű helyzetben, hogy az alábbi listába minden beleférjen, így természetesen várjuk észrevételeiteket hozzászólás formájában arra vonatkozóan, számotokra melyik vígjáték volt a legkevésbé vicces az elmúlt tíz év felhozatalából.

Az évtized 10 legrosszabb vígjátéka nem a nevetés miatt csal könnyeket a szemekbe
#10

vígjáték

Nem sokkal közelgő esküvője előtt az egyébként is feszült vőlegénynek még egy különleges utazást maga mögött kell tudnia, mielőtt elveszi szíve választottját. El kell... több»

#9

66 A gondozoo  (2011)

családi | fantasy | romantikus

Griffin (Kevin James) egy kedves gondozó, aki úgy érzi, a munkája akadályozza az Igazi megtalálásában, ezért nehéz szívvel úgy dönt, felmond. Persze nagy hibát követ el. Egy... több»

#8

56 Zoolander 2  (2016)

akció | vígjáték

Zoolander 2 filmtartalom: A Zoolander, a trendkívüli folytatásában ismét a legendás topmodell, Derek Zoolander különös és rendkívüli módon vicces életébe nyerhetünk... több»

#7

akció | családi | krimi

A nagysikerű első rész utáb a biztonsági őr, Paul Bart (Kevin James) Las Vegasba veszi az irányt lányával, Mayával (Raini Rodriguez) egy Biztonsági Őr Expóra. Bart kiszagolja,... több»

#6

vígjáték

A Dumb és Dumber alkotói új vígjátékkal jelentkeznek a legnagyobb hollywoodi sztárokkal. Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma... több»

#5

kaland | krimi | misztikus

Will Ferrel a Saturday Night Live című késő esti műsor egy rövid szkeccsében Sherlock Holmsként nyújtott alakítása hatalmas sikernek örvendett, most pedig elkészült a... több»

#4

animáció | családi | fantasy

A történet szerint az okostelefonok applikációi mögött egy teljes világ húzódik meg, mely az Emojiknak ad otthont. Ebben a világban egy emojinak csak egy arckifejezése van, ez... több»

#3

akció | krimi | misztikus

Egy olyan világban, ahol bábok és emberek egymás mellett élnek, - nem túl nagy harmóniában - , a levitézlett hekusból lett báb-magánnyomozó, Phil Phillips egy sorozatgyilkos... több»

#2

vígjáték

A Sadelstein család boldogan él gyönyörű Los Angeles-i otthonában. A nyugalom és békesség szinte megzavarhatatlan körülöttük. De csak szinte. Évente egyszer, a Hálaadás... több»

#1

vígjáték | western

Mikor rég eltűnt törvényenkívüli apja hazatér, Tommy 'Hosszúkés' Stockburn öt fivérével útra kel a vadnyugaton keresztül.