Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
51
Filmadatlap
 
32
Szereplők
9
Vélemények
16
Képek
7
Videók
Will Ferrell
John C. Reilly
John C. Reilly
Will Ferrell
Will Ferrell
Ralph Fiennes
John C. Reilly
John C. Reilly
Rebecca Hall
Kelly Macdonald
Will Ferrell
Kelly Macdonald
Will Ferrell
Rebecca Hall
John C. Reilly
Rebecca Hall
Kelly Macdonald
Will Ferrell
John C. Reilly
Will Ferrell
John C. Reilly
Will Ferrell
John C. Reilly
John C. Reilly
Will Ferrell
John C. Reilly
Will Ferrell
 
Norbert93   2020. 04. 04.

legújabb vélemény

Ezt minek kellett?

Ezt miért kellett leforgatni? Valaki azt hitte, hogy ez tetszeni fog az embereknek, mert amúgy is beülnek minden hányadék filmre. Borzalmas feldolgozás, ennél még a Transformers filmek és a bőrlehúzó reboot-ok is jobbak. Will Ferrel ripacskodása, ahogy ezredjére is eljátsza a pancser karaktert (azaz saját magát), azbármilyen jó filmet lehúzott volna, nemhogy ezt a borzalmat.

 
HercegPeter   2019. 07. 17.

Rengeteg rossz kritikát olvastam róla, ami alapján sokkal rosszabbat vártam. Persze ez nem egy jó film. Will Ferrell alkotásai általában megosztják a nézőket. Itt még inkább érthető ez. Az ő filmjei közül ez talán az egyik leggyengébb. De azért nem ennyire. Nehéz meghatározni a minőségét, de a 3,8-as Imdb-s értékelés túl alacsony. Az viszont biztos, hogy Etan Cohen eddig csak jobb filmekkel foglalkozott. Vannak ennél bőven jobb vígjátékok is. Csak azoknak ajánlom, akik Ferrell és Reilly rajongói.


 
HETEDIK   2018. 12. 28.

Kezdeném azzal, a film bőven megérdemelt volna egy 16-os karikát. Kb. a felénél ki is vonult pár gyerekkel lévő ember, a pisi, ondó, pénisz és hányós poénok betették náluk a kaput. A film ugyanis sokszor eléggé alpári humorral próbált operálni, amik pont az ellenkező hatást váltották ki. Bírom Will Ferrell-t, vannak jobb, vannak rosszabb filmjei, de az irónikus humor mindig a védjegye marad, lehet pont ez az oka annak, ő még mindig az egyik legkeresettebb komikus az álomgyárban, miközben számos korábbi partnere már rég eltűnt a süllyesztőben. John C. Reily nem ebbe a kategóriába tartozik, párosuk ebben a filmben vegyes érzéseket kelt az emberben. Vannak nagyon jó poénok, amiken igenis lehet jókat röhögni, ezek java részét bele is tették az előzetesbe, de ezen felül is vannak üdítő részek. Főleg a királynős jelenetek jók, akárcsak a Guy Ritchie féle Holmes stílusjegyeinek parodizálása(előre gondolkodás), de kap fricskát a Titanic is Billy Zane-el együtt. Azonban rengeteg humortalan üresjárat vagy túltolt, inkább undort keltő jelenet is akad, aminél nagyokat sóhajtottam, de nem voltam ezzel egyedül. A Holmes és Watson egy erőltetett paródia lett, ami sokszor átlépi az ember ingerküszöbét, de tud szórakoztató is lenni. Nekem olyan volt mint egy hullámvasút: egyszer fenn, egyszer lenn.

 
BoBamburg   2019. 06. 27.

Én kimondottan jól szórakoztam a film alatt. Mondjuk valószínűleg hozzá tesz a dologhoz, hogy 2 haverommal néztük és nem kevés sörrel. De mondjuk az ilyen filmeket így is kell nézni. Tahó és alpári, de végig szórakoztató vígjáték, ahogy az Will Ferell és John C. Reilly-től várható volt.

 
Syracuse Nézhetetlen  2020. 02. 20.

Néhány hónapja haverokkal összeültünk, kiválasztottunk hármat az IMDB legrosszabb vígjátékaiból és kisorsoltuk, hogy melyiket nézzük. Ez a gyöngyszem lett a győztes. Megérte, szerencsére jól berúgtunk közben.

 
Van az a pénz, amiért jó nevű színészek égetik magukat. Legalábbis a gázsin kívül más okot nagyítóval sem találunk arra, hogy miért firkantották oda a nevüket a Holmes és Watsonba kényszerítő szerződésük aljára. több»
 
A Sherlock fanoknak valószínűleg egy karakter gyalázást fog jelenteni ez a film, kedvenc detektívüket ugyanis egy kissé kelekótya nyomozónak állítják be benne, de akik kedvelik az angol és amerikai humor egyvelegét, azoknak szilveszter előtt akár jó hangulatkeltő kikapcsolódást is nyújthat ez az alkotás. több»

A film összbevétele 40 466 970 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 33 469 330 forintot termelt. A hazai mozik összesen 23 078 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film alapjául egy 1975-ös szkeccs szolgált a Saturday Night Live-ból, melyben szintén feltűnt Will Ferrell.

(hp)
 

A Holmes és Watson már a hatodik Sherlock-adaptáció az elmúlt nyolc évben: Sherlock (BBC sorozat, 2010), Sherlock Holmes és Sherlock Holmes: Árnyjáték (2009, 2011), Sherlock és Watson (sorozat, 2012), Mr. Holmes (2015).

(hp)
 

A film forgatása 2016. decemberében kezdődött meg a londoni Shepperton Studios falai között.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.