Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
51%

Holmes és Watson (2018)

Holmes & Watson
Filmadatlap
 
32
Szereplők
9
Vélemények
16
Képek
7
Videók
 
Norbert93   2020. 04. 04.

legújabb vélemény

0
Ezt minek kellett?

Ezt miért kellett leforgatni? Valaki azt hitte, hogy ez tetszeni fog az embereknek, mert amúgy is beülnek minden hányadék filmre. Borzalmas feldolgozás, ennél még a Transformers filmek és a bőrlehúzó reboot-ok is jobbak. Will Ferrel ripacskodása, ahogy ezredjére is eljátsza a pancser karaktert (azaz saját magát), azbármilyen jó filmet lehúzott volna, nemhogy ezt a borzalmat.

 
HercegPeter   2019. 07. 17.

0

Rengeteg rossz kritikát olvastam róla, ami alapján sokkal rosszabbat vártam. Persze ez nem egy jó film. Will Ferrell alkotásai általában megosztják a nézőket. Itt még inkább érthető ez. Az ő filmjei közül ez talán az egyik leggyengébb. De azért nem e... több»


 
HETEDIK   2018. 12. 28.

0

Kezdeném azzal, a film bőven megérdemelt volna egy 16-os karikát. Kb. a felénél ki is vonult pár gyerekkel lévő ember, a pisi, ondó, pénisz és hányós poénok betették náluk a kaput. A film ugyanis sokszor eléggé alpári humorral próbált operálni, amik ... több»

 
BoBamburg   2019. 06. 27.

0

Én kimondottan jól szórakoztam a film alatt. Mondjuk valószínűleg hozzá tesz a dologhoz, hogy 2 haverommal néztük és nem kevés sörrel. De mondjuk az ilyen filmeket így is kell nézni. Tahó és alpári, de végig szórakoztató vígjáték, ahogy az Will Ferell és John C. Reilly-től várható volt.

 
Syracuse Nézhetetlen  2020. 02. 20.

0

Néhány hónapja haverokkal összeültünk, kiválasztottunk hármat az IMDB legrosszabb vígjátékaiból és kisorsoltuk, hogy melyiket nézzük. Ez a gyöngyszem lett a győztes. Megérte, szerencsére jól berúgtunk közben.

 
P   2019. 07. 09.

0

Beteg, gusztustalan, gyomorforgató és túltolt ... de túléltem és még néha szórakoztató is volt.

 
regarda   2019. 04. 07.

1
Tipikus Will Ferrell film

Tipikus, a jobbak közé sorolható Will Ferrell film. Erős és gyengébb poénok, kínos szituációk és pár ötletes görbe tükör a múlt és jelenkori viselkedési formákra. Aki nem szereti Ferrell humorát, az természetesen nézzen mást, ezt semmiképpen ne! De aki kedveli, annak szerintem remek szórakozás lesz. Mivel nem hosszú a film (másfél óra), így nem fáraszt le a végére. A történet abszolút másodrangú, a lényeg inkább a poénokon és a párbeszédeken van. Aki pedig csak egy percre is komolyan veszi a Sherlock Holmes-os körítést, az inkább olvassa el könyvben. Ha szereted a trash humort, ez is tuti tetszeni fog.

Galéria (16)

Will Ferrell
John C. Reilly
John C. Reilly
Will Ferrell
Will Ferrell
Ralph Fiennes
John C. Reilly
John C. Reilly
Rebecca Hall
Kelly Macdonald
Will Ferrell
Kelly Macdonald
Will Ferrell
Rebecca Hall
John C. Reilly
Rebecca Hall
Kelly Macdonald
Will Ferrell
John C. Reilly
Will Ferrell
John C. Reilly
Will Ferrell
John C. Reilly
John C. Reilly
Will Ferrell
John C. Reilly
Will Ferrell

Videók (7)

A film összbevétele 40 466 970 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 33 469 330 forintot termelt. A hazai mozik összesen 23 078 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film alapjául egy 1975-ös szkeccs szolgált a Saturday Night Live-ból, melyben szintén feltűnt Will Ferrell.

(hp)
 

A Holmes és Watson már a hatodik Sherlock-adaptáció az elmúlt nyolc évben: Sherlock (BBC sorozat, 2010), Sherlock Holmes és Sherlock Holmes: Árnyjáték (2009, 2011), Sherlock és Watson (sorozat, 2012), Mr. Holmes (2015).

(hp)
 

A film forgatása 2016. decemberében kezdődött meg a londoni Shepperton Studios falai között.

(hp)
 

A film terve már 2008-ban felmerült. Ekkor még úgy volt, hogy Holmes-t Sacha Baron Cohen, míg Dr. Watson Will Ferrell alakítja majd. Végül Werrell kapta meg az ikonikus nyomozó szerepét, és hozzá csatlakozott John C. Reilly, aki Holmes társát, Watsont alakítja.

(hp)
 

A film premierjét eredetileg 2018. augusztus 3-ra tűzték ki, melyet először novemberre, később pedig decemberre halasztottak. A csúsztatás okáról egyik esetben sem adott tájékoztatást a a Holmes és Watsont gyártó stúdió.

(hp)
 

A film első előzetesét 2018. szeptember 28-án tették közzé, ami heves visszhangot váltott ki a közösségi oldalakon. Míg egyesek szerint John C. Reilly és Will Ferrell párosa a lehető legjobb választás, sokan kritizálták a trailert az infantilis, színvonaltalan humora miatt.

(hp)
 
Van az a pénz, amiért jó nevű színészek égetik magukat. Legalábbis a gázsin kívül más okot nagyítóval sem találunk arra, hogy miért firkantották oda a nevüket a Holmes és Watsonba kényszerítő szerződésük aljára. több»
 
A Sherlock fanoknak valószínűleg egy karakter gyalázást fog jelenteni ez a film, kedvenc detektívüket ugyanis egy kissé kelekótya nyomozónak állítják be benne, de akik kedvelik az angol és amerikai humor egyvelegét, azoknak szilveszter előtt akár jó hangulatkeltő kikapcsolódást is nyújthat ez az alkotás. több»