Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
58
Filmadatlap
 
33
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
7
Videók
 
HETEDIK   2018. 12. 28.

Kezdeném azzal, a film bőven megérdemelt volna egy 16-os karikát. Kb. a felénél ki is vonult pár gyerekkel lévő ember, a pisi, ondó, pénisz és hányós poénok betették náluk a kaput. A film ugyanis sokszor eléggé alpári humorral próbált operálni, amik pont az ellenkező hatást váltották ki. Bírom Will Ferrell-t, vannak jobb, vannak rosszabb filmjei, de az irónikus humor mindig a védjegye marad, lehet pont ez az oka annak, ő még mindig az egyik legkeresettebb komikus az álomgyárban, miközben számos korábbi partnere már rég eltűnt a süllyesztőben. John C. Reily nem ebbe a kategóriába tartozik, párosuk ebben a filmben vegyes érzéseket kelt az emberben. Vannak nagyon jó poénok, amiken igenis lehet jókat röhögni, ezek java részét bele is tették az előzetesbe, de ezen felül is vannak üdítő részek. Főleg a királynős jelenetek jók, akárcsak a Guy Ritchie féle Holmes stílusjegyeinek parodizálása(előre gondolkodás), de kap fricskát a Titanic is Billy Zane-el együtt. Azonban rengeteg humortalan üresjárat vagy túltolt, inkább undort keltő jelenet is akad, aminél nagyokat sóhajtottam, de nem voltam ezzel egyedül. A Holmes és Watson egy erőltetett paródia lett, ami sokszor átlépi az ember ingerküszöbét, de tud szórakoztató is lenni. Nekem olyan volt mint egy hullámvasút: egyszer fenn, egyszer lenn.

 
regarda   2019. 04. 07.
Tipikus Will Ferrell film

Tipikus, a jobbak közé sorolható Will Ferrell film. Erős és gyengébb poénok, kínos szituációk és pár ötletes görbe tükör a múlt és jelenkori viselkedési formákra. Aki nem szereti Ferrell humorát, az természetesen nézzen mást, ezt semmiképpen ne! De aki kedveli, annak szerintem remek szórakozás lesz. Mivel nem hosszú a film (másfél óra), így nem fáraszt le a végére. A történet abszolút másodrangú, a lényeg inkább a poénokon és a párbeszédeken van. Aki pedig csak egy percre is komolyan veszi a Sherlock Holmes-os körítést, az inkább olvassa el könyvben. Ha szereted a trash humort, ez is tuti tetszeni fog.


 
dovetusfurdo   2019. 04. 21.
Egynek jó

AZ eleje pörgős, vicces, sajnos a végére kicsit elunalmasodott, de egy vasárnap délutánra teljesen jó volt.

 
Hajrakte   2019. 01. 03.

Idei első mozizásom alkalmával néztem ezt a filmet, nem vártam tőle sokat már csak a trailer alapján sem. Gondoltam ha ilyen gyenge filmmel kezdem az évet, a többi csak jobb lehet (legyen igazam). Maximum 2-3 poén működött, a többi eröltetett volt, ripacskodás megy 90 percen keresztül, nem sok pozitívumot tudnék róla elmondani, nem igazán tudom ajánlani. Ha már mindenképp Cohen filmet szeretnének nézni, jobban járnak a Keményítőkúrával.

Will Ferrell
John C. Reilly
John C. Reilly
Will Ferrell
Will Ferrell
Ralph Fiennes
John C. Reilly
John C. Reilly
Rebecca Hall
Kelly Macdonald
Will Ferrell
Kelly Macdonald
Will Ferrell
Rebecca Hall
John C. Reilly
Rebecca Hall
Kelly Macdonald
Will Ferrell
John C. Reilly
Will Ferrell
John C. Reilly
Will Ferrell
John C. Reilly
John C. Reilly
Will Ferrell
John C. Reilly
Will Ferrell
 
Van az a pénz, amiért jó nevű színészek égetik magukat. Legalábbis a gázsin kívül más okot nagyítóval sem találunk arra, hogy miért firkantották oda a nevüket a Holmes és Watsonba kényszerítő szerződésük aljára. több»
 
A Sherlock fanoknak valószínűleg egy karakter gyalázást fog jelenteni ez a film, kedvenc detektívüket ugyanis egy kissé kelekótya nyomozónak állítják be benne, de akik kedvelik az angol és amerikai humor egyvelegét, azoknak szilveszter előtt akár jó hangulatkeltő kikapcsolódást is nyújthat ez az alkotás. több»
 

A film alapjául egy 1975-ös szkeccs szolgált a Saturday Night Live-ból, melyben szintén feltűnt Will Ferrell.

(hp)
 

A Holmes és Watson már a hatodik Sherlock-adaptáció az elmúlt nyolc évben: Sherlock (BBC sorozat, 2010), Sherlock Holmes és Sherlock Holmes: Árnyjáték (2009, 2011), Sherlock és Watson (sorozat, 2012), Mr. Holmes (2015).

(hp)
 

A film forgatása 2016. decemberében kezdődött meg a londoni Shepperton Studios falai között.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.