Egyetlen előzetesbe sűrítették 2018 legnagyobb mozis pillanatait (videó)A kép forrása: movieweb

Bár technikailag az év még nem ért véget, de a tengerentúlon már az összes nagy érdeklődést övező filmjét látták már az újságírók, így elkezdtek szállingózni a nagy éves összesítések. Mutatjuk!

A 2018-as év egyebek mellett a nagy rekordokról szólt: a Marvel igen erősen kezdte az évet a Fekete Párduccal, melyről rögtön biztossá vált, hogy az egyik legjelentősebb filmes kulturális mérföldkőként fogunk rá visszatekinteni (és talán leginkább az USA-ban), majd jött a Bosszúállók: Végtelen háború, a Jurassic World: Bukott birodalom, az év meglepetését okozó Meg – Az őscápa (legalábbis a bevételek tekintetében) és még hosszasan sorolhatnánk. Tartogatott nagy pillanatokat az Expedíció és a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei is, de óriási érdeklődés övezte Az apáca-t, mely azonban sok rajongó szerint végül nem tudott felnőni a Démonok között-höz. Így végezte a Solo: Egy Star Wars-történet is, ellenben az Mission: Impossible - Utóhatás ismét bizonyította, hogy 2018-ban is van igény minőségi, klasszikus értelemben vett akciófilmekre. Az ősz a Bohém rapszódiáról és a Csillag születik-ről szólt, de kihasított magának egy jókora szeletet a tortából a Venom is. Ami pedig az év végét illeti, az Aquaman, az Űrdongó és a Mary Poppins visszatér egész biztosan le fogja dominálni a mozikat a következő két, három hétben.

De ez csak a jéghegy csúcsa. A Sleepy Skunk YouTube-csatornája ugyanis egyetlen videóban összegezte a 2018-as év legnagyobb mozis pillanatait, melyek közül az említett filmek mellett sok más emlékezetes produkció jeleneteit is felfedezhetjük. Íme!