Adam Driver nyíltan beszélt az őt ért megszégyenítésekről. 

Mi van Chris Wallace-szal? vendége volt, a műsorvezető többek között arról, hogy fagatta őt, kik is voltak nagy hatással a munkájára, valamint mit gondol arról, amikor Jack Nicholsonhoz és Al Pacinóhoz hasonlították őt.

„Jó ötlet, jó ötlet, jó ötlet, jó dolog” – érezte egy sofőr, ez jó ötlet, jó dolog.

“Emlék, olvastam egy kritikát, azt tudta, hogy írták, hogy ügynököm nem volt, hogy egy filmben vagy egy lóderbin szerepel-e' tette” - hozzá a színész, továbbá azt is megjegyezte, hogy az ilyen gúnyolódásokat sosem veszi komolyan.

“Szóval úgy veszem, tudod, ha elhiszed a jót, akkor el kell hinned a rosszat is. Úgyhogy igyekszem semmit sem magamba szívni” - mondta Driver.

“Következetesen válltaltam el a munkákat, ami jó, hiszen olyan emberekkel dolgozhattam, akikkel mindig is akartam, álmodtam, és akikkel együtt dolgoztam dolgozni” - this is how it goes.

Driver azt mondta, bár azzal nem alkalmas, de később is használható. “Nem férek át az ajtókon, nem férek be a legtöbb ruhába, jelmezbe, nem férek be a legtöbb autóba, de ettől eltekintve jól érzem magam” - te meg.

Adam Driver és Michael Mann 2020. December 28-án ment el először a Ferrarihoz .

71 Ferrari  (2023)

akció | dráma | életrajzi | történelmi

1957 nyarán a Forma–1 világa virágzott, de a legendás egykori versenyző, Enzo Ferrari mély válsággal nézett szembe. A gyár, amelyet ő és felesége, Laura egy évtizeddel... több»