Netflix: A 10 legjobban várt film, amit mindenki látni fog még 2023-ban

Ma reggel már augusztus utolsó napjára virradtunk, vagyis már csak egyharmad év van hátra 2023-ból. De ez az előttünk álló négy hónap még igen sűrűnek ígérkezik, tele érdekesnek tűnő filmekkel. Nem csak a mozikban, de a nagyobb streaming szolgáltatóknál is. Közülük is a Netflix bőséges kínálatából mi most tízet választottunk ki nektek, hogy idén ősszel és télen is tudjátok, mi az, amire érdemes lesz időt szakítanotok.

#10

dráma | romantikus

Netflix

Hadley és Oliver a New Yorkból Londonba tartó repülőútjukon kezdenek egymásba szeretni. Hogy valaha is újra egymásra találnak, lehetetlennek tűnik, de a szerelem – és London... több»

Hadley és Oliver a New Yorkból Londonba tartó repülőútjukon kezdenek egymásba szeretni. Hogy valaha is újra egymásra találnak, lehetetlennek tűnik, de a szerelem – és London – talán dacol az esélyekkel. Premier szeptember 15-én.
#9

72 Hidegvér  (2023)

(20) (1)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Nichols, a kemény New England-i nyomozó rendíthetetlenül dolgozik egy olyan ügyön, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és amely elkezdi lerombolni saját életének illúzióit. több»

Nichols, a kemény New England-i nyomozó rendíthetetlenül dolgozik egy olyan ügyön, amelyben semmi sem az, aminek látszik, és amely elkezdi lerombolni saját életének illúzióit. Premier október 6-án.
#8

75 Nyad  (2023)

(5) (2)

dráma | életrajzi | sportfilm

Netflix

A film Diana Nyad sportoló figyelemre méltó igaz történetét meséli el, aki 60 évesen, legjobb barátja és edzője segítségével elhatározza, hogy megvalósítja élete álmát:... több»

Egy valós eseményt feldolgozó sportdráma Jodie Foster főszereplésével. Diana Nyad igazi példakép lehet milliók számára, hogy az álmok igenis valóra válthatók. A nő álma nem volt hétköznapi: át akart úszni a nyílt tengeren Kubából Floridába. Ezt végül barátja és edzője segítségével 60 (!) évesen sikerült megtennie. Premier október 20-án.
#7

72 A fájdalom ügynökei  (2023)

(9) (2)

dráma | krimi

Netflix

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a... több»

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a nagybetűs életbe, nem is sejtve, hogy hamarosan egy bűnügyi összeesküvés kellős közepébe kerül. Premier október 27-én.
#6

67 A gyilkos  (2023)

(20) (3)

akció | kaland | krimi

Netflix

Egy bérgyilkos súlyos lelki válságba kerül, amikor lelkiismeret furdalása támad, miközben ügyfelei továbbra is igényt tartanak a szolgálataira. több»

David Fincher legújabb rendezése! Az animációs film egy hidegvérű bérgyilkosról szól, aki sosem hibázik, minden megbízását precízen hajtja végre. Ám miközben következő áldozatára vár, lassan úgy érzi, kezdi elveszíteni a józan eszét. És egy állig felfegyverzett gyilkos, aki épp megbolondul, nem sok jóval kecsegtet. Premier november 10-én.
#5

78 Leo  (2023)

(8)

animáció | családi | vígjáték

Netflix

A színész és komikus Adam Sandler a nevetést hozza el ebben az általános iskola utolsó évéről szóló animációs zenés vígjátékban, amely az osztályállat szemszögéből... több»

A színész és komikus Adam Sandler a nevetést hozza el ebben az általános iskola utolsó évéről szóló animációs zenés vígjátékban, amely az osztályállat szemszögéből mutatja be az általános iskola utolsó évét. A fáradt, 74 éves gyík, Leo évtizedek óta ugyanabban a floridai osztályteremben ragadt terráriumi társával, a teknőssel. Amikor megtudja, hogy már csak egy éve van hátra, azt tervezi, hogy megszökik, hogy megtapasztalja a kinti életet, ám ehelyett belekeveredik szorongó diákjai problémáiba – köztük egy lehetetlenül gonosz helyettesítő tanárba. Végül ez lesz a legfurcsább, de leghálásabb bakancslista. Premier november 22-én.
#4

animáció | családi | kaland | vígjáték

Netflix

Miután Ginger sikeresen megszökött Tweedy farmjáról, végre megtalálta álmát – egy békés szigeti menedékhelyet az egész csapat számára, távol az emberi világ... több»

A mókás csirkés animációs mozi visszatér! Miután sikerült megszökni Tweedy farmjáról, Ginger talált egy békés szigeti menedéket az egész csapat számára. De a szárazföldön a csirkék új fenyegetéssel kénytelenek szembenézni. Premier december 15-én.
#3

64 Maestro  (2023)

(6) (2)

dráma | életrajzi | romantikus | zenés

Netflix

Leonard és Felicia bonyolult szerelmi története, attól kezdve, hogy 1946-ban egy partin megismerkedtek, két eljegyzésen, 25 évig tartó házasságon és három gyermeken keresztül. több»

A legendás zeneszerző, Leonard Bernstein történetének feldolgozás Bradley Cooper rendezésében és főszereplésével. A film Leonard és Felicia bonyolult szerelmi története, attól kezdve, hogy 1946-ban egy partin megismerkedtek, két eljegyzésen, 25 évig tartó házasságon és három gyermeken keresztül. Premier december 20-án.
#2

akció | dráma | fantasy | kaland | sci-fi

Netflix

Egy galaxis népe elküld egy fiatal lányt, hogy más bolygóktól kérjen segítséget, hogy meg tudják védeni kolóniájukat egy zsarnoki hatalommal szemben. több»

Zack Snyder legújabb gigaprojektje mindjárt két filmet is felölel, de idén csak az elsőre készülhetünk. Ráadásul ez az a projekt, ami annak idején a rendező saját Star Wars filmje lehetett volna. A sztori egy távoli bolygón élő kolóniáról szól, akiket el akar söpörni a zsarnok uralkodó armadája. Ezért egy fiatal nőt küldenek a környező bolygókra, hogy segítsen harcosokat toborozni a védelemhez. Premier december 22-én.
#1

akció | krimi | thriller

A történet egy balul elsült drogüzlettel veszi kezdetét. A továbbiakban egy politikus fia is életveszélybe kerül, akit majd egy rendőrnyomozó próbál megmenteni. több»

Gareth Evans, a Rajtaütés filmek rendezőjének új akciófilmje, Tom Hardyval a főszerepben! Ez a színész netflixes debütálása is egyben. A történet egy beépített zsaruról szól, aki egy elbaltázott drogüzlet után kénytelen a fél alvilággal szembenézni, hogy megmentse egy politikus fiát. Közben az egész várost behálózó korrupció tárul fel a szeme előtt. Premier még valamikor idén, de a pontos dátum nem ismert.