TOP10: Ezek a legnépszerűbb filmek jelenleg a hazai nézők körében

Ezen a héten is megnéztük, hogy a hazai filmrajongók mely filmek iránt érdeklődnek a leginkább. Erre remek választ ad a Mafab adatlapjainak nézettsége is. Megmutatjuk, hogy ezen a héten mikre kerestek rá a legtöbbször.

#10

47 Szeánsz  (2021)

(3)

horror | misztikus

Telekom TVGO

Egy fiatal lány, Camille érkezik a Fairfield Academyre nem sokkal azután, hogy az egyik diákot meggyilkolták.

Egy lányiskolán az a legenda jár szájról szájra, hogy egy régen öngyilkos lett diáklány szelleme kísérti a kollégiumot. Miután néhányan ezzel viccelik meg egy társukat, az rejtélyes körülmények között meghal. A helyére egy új lány érkezik, de ő talán még rejtélyesebb. A film adatlapját 5659 alkalommal nyitották meg ezen a héten.
#9

74 Átjáróház  (2022)

(9) (3)

fantasy | romantikus | vígjáték

Netflix | Filmio

Vajon létezik szerelem a halál után? Vagy az utolsó szívdobbanással az érzelmek is megszűnnek? Krisztián (Bárnai Péter) bízik benne, hogy nem így van, barátnője, Ági (Rujder... több»

Krisztián vagány, laza srác, és végre szerzett magának állást: egy hullaház portása lett. És halál szerelmes – volna. De a kiszemelt csaj, Ági az első találkozásuk után nem sokkal ügyfélként bukkan fel: balesetet követően hozzák a fagyasztóba. Csakhogy a szerelmes szív akkor is harcra kész, ha már nem dobog. Krisztián és Ági – bár egy világ választja el őket – nem nyugszik békében. A film adatlapját 6495 alkalommal nyitották meg ezen a héten.
#8

72 A menü  (2022)

(32) (26)

horror | vígjáték

Disney+ | Telekom TVGO

Egy fiatal pár egy csendes kis szigetre utazik, hogy egy fantasztikus gasztronómiai élményben vegyen rész, a főszakács azonban tartogat néhány meglepetést számukra. Mark... több»

A fiatal pár, Margot és Tyler egy kis szigetre érkeznek, hogy egy exkluzív étteremben vacsorázzanak; a séf fényűző menüt állított össze, ami tartogat néhány váratlan meglepetést. A mozikban már megtekinthető thriller adatlapját az elmúlt héten 7475-es nyitották meg.
#7

dráma

Netflix

Egy boldogtalan házasságban élő arisztokrata szenvedélyes viszonyt kezd a férje vidéki birtokán élő vadőrrel. több»

A tehetős és kiváltságos családból származó Connie már nem szerelmes a férjébe. Amikor találkozik Oliverrel, a birtok vadőrével, titkos találkozásaik szexuális ébredéshez vezetnek. Connie döntés elé kényszerül: kövesse a szívét, vagy térjen vissza férjéhez, és töltse be a szerepet, amelyet a társadalom elvár tőle. A Netflixen megtekinthető film adatlapját 8444 alkalommal nyitották meg az elmúlt héten.
#6

78 Utóhatás  (2021)

(5) (1)

dráma

HBO Max

Egy iskolai trauma következtében Vada élete teljesen a feje tetejére állt, kapcsolata a barátaival és családjával pedig valószínűleg örökre megváltozik. több»

A film a középiskolás lány, Vada mindennapjait mutatja be, ahogyan megpróbálja feldolgozni az iskolában történt tragédia által okozott érzelmi traumát. A családjával és barátaival való kapcsolata és a világról alkotott képe örökre megváltozik. A film adatlapját 9460 alkalommal nyitották meg ezen a héten.
#5

78 Vérapó  (2022)

(13) (17)

akció | krimi | thriller | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Amikor szenteste egy csapat zsoldos betör egy gazdag család birtokára, és túszul ejti minyannyiukat, egy váratlan ellenféllel találják szembe magukat. A Télapó ugyanis a házban... több»

Nem épp a klasszikus karácsonyi mese a kedves Mikulásról. A mozikban futó filmben egy csapat zsoldos betör egy jómódú család birtokára szenteste, és túszul ejtenek mindenkit odabent, a támadók nincsenek felkészülve az igazi meglepetésre: Mikulás is ott van a terepen, és meg fogja mutatni, hogy a Télapó nem egy szent… A mozikban megnézhető film adatlapját 10 230-an nyitották meg az elmúlt héten.
#4

57 Noel naplója  (2022)

(5) (1)

dráma | romantikus | vígjáték

Netflix

Egy férfi karácsonykor hazatér, hogy rendezze elhidegült édesanyja hagyatékát. Ott egy naplóra bukkan, amely a múltjának titkait rejtheti, és egy gyönyörű fiatal nőre, aki... több»

Karácsonyi sztori egy elmebeteg anyáról és az eltűnt apáról, no meg a szerelemről. A Netflix filmjére is rengetegen kíváncsiak, az elmúlt héten 11 625-en nyitották meg az adatlapját.
#3

77 Avatar: A víz útja  (2022)

(41) (11)

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Disney+ | Telekom TVGO

Közel 13 évvel az Avatar első részének bemutatása után James Cameron elkészítette a folytatást, amely Pandora rejtett vízi világába kalauzolja a nézőt. Jake és Neytiri... több»

A film több mint egy évtizeddel az első rész eseményeit követően meséli el a Sully család (Jake, Neytiri és gyermekeik) történetét; a rájuk leselkedő veszélyeket, az életben maradásért vívott harcaikat, az őket sújtó tragédiákat és azt, meddig képesek elmenni, hogy biztonságban tudhassák egymást. A film adatlapját 13 718 alkalommal nyitották meg ezen a héten.
#2

akció | animáció | családi | fantasy | kaland | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Csizmás azzal kénytelen szembesülni, hogy a számos kaland sajnos megtette a hatását még macskaévekben is. Hősünk kilenc életéből nyolcat már felélt, így nem maradt sok... több»

Már a mozikban a legújabb Shrek spin off. Csizmás Kandúr ráébred, hogy nagy ára volt annak, hogy fittyet hányt a veszélyre, és nem ügyelt a testi épségére. Kandúr nyolcat eltékozolt a kilenc életéből, bár már nem is számolta őket. Most tehát az eddigi legnagyobb kalandja vár rá: vissza akarja szerezni az életeit. A film adatlapját 19 720  alkalommal nyitották meg az elmúlt héten.
#1

misztikus

Netflix

A történet egy pszichiátriai osztályra bejelentkező nőt követ nyomon, aki egy gyilkossági ügyben nyomoz.

A bő két és fél órás spanyol misztikus thriller egy pszihiátrián játszódik. Egy nyomozónő azt állítja magáról, hogy paranoiában szenved és betegnek jelentkezik a pszichiátriára. De valójában a háttérben egy korábban ott kezelt beteg gyilkossági ügye áll, amelyet így szeretne felgöngyölíteni. A film adatlapját 39 748 alkalommal nyitották meg ezen a héten.