Újdonságok és klasszikusok egy helyen a Telekom FilmPremieren

Nincs könnyű helyzetben az egyszeri néző, amióta egyre több streamingszolgáltatás jelenik meg, ha nem moziban nézné meg a legújabb premierfilmeket. De tudunk egy helyet, ahol a legnagyobb stúdiók filmjeit ugyanúgy megtalálod, mint független alkotók díjnyertes tartalmait.

Mostanában, ha filmezős estéhez jön meg a kedve az embernek és még tudja is, mit szeretne megnézni, akár 3-4 oldal kínálatát is végig kell böngészni, hogy rábukkanjon a keresett tartalomra. Tudtad, hogy a Telekom FilmPremier szolgáltatásával jó eséllyel megúszhatod a kényelmetlen és hosszas keresgélést?

A szolgáltatásban a legnagyobb hollywoodi stúdiók tartalmai egy helyen, a mozipremiert követően akár 30 napon belül elérhetőek, sokszor exkluzívan, előbb mint más platformokon.

A Telekom FilmPremieren több mint 5.000 tartalmat találsz, amit a magyar közönség igényeinek megfelelően válogattak össze és a kínálat folyamatosan változik. Itt megtalálhatod a globális sikerfilmek mellett a legjobb magyar és európai tartalmakat is.

Ha nem a szokásos blockbusterekre vágynál, akkor válogathatsz a független filmforgalmazók számos friss, egyedi, nemzetközi, díjnyertes filmjéből, amik sok esetben a Telekom FilmPremieren érhetőek el a mozis vetítések után először.

Minden tartalom magyarul érhető el, vagyis nem kell a nyelvtudás miatt aggódni. A filmek 95%-a nézhető magyar szinkronnal, a többihez pedig elérhető a magyar felirat.

A Telekom FilmPremier tartalmai, bármilyen Telekom TV csomag előfizetője számára, egyszeri kölcsönzési díj ellenében már nézhetőek is, így csak azért kell fizetned, amit tényleg meg is szeretnél nézni.

Mindegy, hogy dráma, akció, vígjáték vagy animáció, a Telekom FilmPremieren mindig találsz az alkalomnak és kedvednek megfelelő filmeket.

További részleteket a Telekom FilmPremierről itt találsz.

Mutatjuk az aktuális kiemelt tartalmakat idelent. Mindegyik film egy kattintással elérhető a mafabos adatlapokról a Lejátszás a Telekom TVGO-n mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

#4

dráma | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO

Magic Mike végleg maga mögött hagyta a showbizniszt, nem hajlandó többet táncolni, a nagy tervei viszont megvalósítatlanok maradtak, így abból próbál megélni, hogy partikon... több»

Magic Mike szünetet tart. Elbúcsúzott a show-tól, nem vetkőzik többet. Nagy tervei voltak, de azokkal csődbe ment, úgyhogy jobb híján koktélokat kever. Míg ő maga bele nem keveredik valamibe: egy unatkozó milliomosnő szerződteti és Londonba csábítja, hogy az ő színházában hozza össze Magic Mike pályájának legnagyobb showműsorát. Olyan világba keveredik, amit nem ismer, és egyelőre nem is nagyon szeret. De azt csinálja, amihez ért: összeszedi Európa legjobban mozgó, legjobb testű, legmerészebb táncosait, kitalálja a koreográfiát, átépíti a színpadot, és mehet a műsor! Azaz mehetne, ha nem jönne közbe néhány olyan akadály, ami nyilvánvalóan lehetetlenné teszi a premiert. Például az, hogy a nő, aki minderre rábeszélte, titokban valami egészen másra vágyik...
#3

akció | fantasy | kaland | krimi | thriller | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO

Ugyan mit is csinálhat egy kamasz srác, aki váratlanul szuperképességek birtokába jut? Még szép, hogy él ezzel a lehetőséggel, így amikor csak teheti, felveszi a harcot a... több»

A DC univerzum legfrissebb darabja a leglazább Dc szuperhőssel. Mit csinál egy kamasz srác, aki szupererőt kap, és ha kimondja a varázsszót, piros ruhás, villámos logós szuperhőssé változik? Nyilván a lehető legtöbbször kiabálja azt, hogy Shazam!, és ahol csak lehet, küzd a világ gonoszai ellen. És közben nagyon élvezi a szupererővel járó összes nagy poént. Ha pedig együtt lakik egy csomó más többé-kevésbé vele egyidős sráccal és lánnyal, akkor előbb-utóbb őket is beveszi a buliba. A Shazam! náluk is működik: nappal suliba járnak, éjszaka pedig kiosonnak otthonról, és lazán bűnüldöznek. Egészen addig, míg a játék komolyra nem fordul: a szuperhősök életében ugyanis az a nehéz, hogy akkor is kénytelenek az igazság bajnokai maradni és szűk ruhát hordani, amikor náluk erősebb ellenféllel találják szemben magukat. És eléggé úgy néz ki, hogy Atlasz lányai pont ilyenek. A csapat viszont már nem tudja visszacsinálni, amit elkezdett. Kénytelenek úgy tenni, mintha igazi szuperhősök volnának. Vagy elhinni, hogy tényleg azok.
#2

dráma | vígjáték

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Otto (Tom Hanks) egy mogorva, magányosan élő özvegyember, akinek határozott elvei vannak, szigorú rutinja, és persze nagy szája. A férfi, amikor csak teheti, megnehezíti a... több»

Tom Hanks legújabb filmje a korábbi svéd alkotás, Az ember, akit Ovénak hívnak amerikai átdolgozása. Otto (Tom Hanks) a lakópark réme. Pedig nem hangos, nem rendetlen, nem szabálytalan. Sőt, az ellenkezője. Épp az a baj vele, hogy szuperrendes, őrületen visszafogott, és mániákusan ragaszkodik a szabályok betartásához. És ha meglátja, hogy valaki eltér az elveitől, azt nem fél figyelmeztetni. Sosem unja meg a szabálytalanul pisiltető kutyasétáltatók, a rossz helyen parkoló postások és biciklijével súlyos kihágásokra vetemedő lapkihordók leckéztetését. De a szomszédjába költözik egy Dél-Amerikából érkezett család, amelyik kicsit másképpen áll hozzá az élethez. Kicsit hangosabbak. Kicsit szabálytalanabbak. Kicsit közvetlenebbek. És hiába próbálja Otto meggyőzni őket, hogy a lakópark minél több szabályra vágyik, ők inkább úgy gondolják, hogy a szeretet a lényeg. Még ha az egy kis ricsajjal is jár.
#1

75 A bálna  (2022)

(19) (7)

dráma | vígjáték

Cinego | Telekom TVGO

Charlie, a 270 kilós, visszahúzódó angoltanár megpróbál újra kapcsolatba kerülni 17 éves lányával, Ellie-vel. Charlie elvesztette a lányát, amikor elhagyta a családját egy... több»

Darren Aronofsky legújabb filmje, aminek cím szerepe meghozta Brendan Frasernek az Oscar-díjat. Aronofskyhoz méltón nem egy könnyed, szombat esti szórakozás, de annál hatásosabb és elgondolkodtatóbb. Charlie (Brendan Fraser alakításában) egy 270 kilós középiskolai angol tanár, akinek élete nagyot fordul, mikor elhagyja családját férfi szeretője miatt, megromlik kapcsolata tinédzser lányával, Ellie-vel (Sadie Sink) is. A férfi depressziója és kóros elhízása miatt régóta nem hagyta el az otthonát, online tartja meg óráit is. Egyetlen barátja Liz (Hong Chau) megpróbál neki segíteni, amiben csak tud. Egy nap Charlie úgy dönt, szeretne újra kapcsolatot teremteni elhidegült 17 éves lányával.