Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20881

romantikus

A gyönyörű Defne főnöke Yalin, jóképű és sármos. A dolgok különösen bonyolulttá válnak közöttük, mikor Defne testvére is belekeveredik az események forgatagába. Romantikus... több»

#20882

51 Might  (2016)

akció | dráma | rövidfilm | sci-fi

Maryam, a lázadó vezér egy archaikus világban él, melyet egy kegyetlen vallás irányít. A nő tagadja, hogy az égben bármiféle istenség lakozna, de hamarosan egy olyan titokra bukkan,... több»

#20883

51 Maligno  (2016)

horror | misztikus

Egy vérfagyasztó legenda valósággá válik, mikor a város központi kórházában megnyílik egy lyuk és a sötét gonosz elszabadul…

#20884

51 Champagne!  (2022)

(1)

vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Beköszöntött a tavasz a francia Champagne szőlőskertjeiben. Patrick összegyűjtötte legrégebbi barátait a legénybúcsújára. A baj csak az, hogy mindenki utálja a jövendőbelijét. Ez... több»

Átlagos francia vígjáték, ami mi másról is szólna, mint a kapcsolatok bonyolultságáról? A megcsalásról és az együttmaradásról, továbbá a barátságról, mindez egy francia viticol birtok szépséges keretei közt.
#20885

dráma

A film négy ember egy hónapját mutatja be, amely során kiderül, mennyire törékeny is egy élet és az emberi sors. Ez alatt az egy hónap alatt balesetek történnek és sorsok fonódnak... több»

Zombicápák
#20886

dokumentum

Zombivá lehet-e változtatni a cápákat egyetlen ökölcsapással? Eli Martinez búvár úgy véli, tudja, hogyan lehet ezt a hipnotikus állapotot kiváltani a cápáknál. több»

Rendező: Brian Armstrong

Szereplők: John Chisholm, Eli Martinez

#20887

dokumentum

HBO Max

A 22 éves Antek egy mélyen vallásos és radikális jobboldali családban nő fel a mai Lengyelországban. Katolicizmus, nacionalizmus és különösen a cölibátus határozza meg a világát.... több»

Rendező: Hana Nobis

#20888

romantikus

Laura Hansen a divatújságíró Toszkánába utazik, hogy anyagot gyűjtsön a következő cíkkéhez. A látogatása során kiderül, hogy, hogy néhai édesanyjának, aki 25 évig Pratoban... több»

#20889

51 Új esély  (2015)

(1)

dráma

Az Új esély című filmdráma egy sikeres férfi történetét meséli el, aki tökéletes élettel rendelkezik: munkájában sikeres, kedves feleséggel és csodás otthonnal. Egy nap azonban... több»

A legjobb keresztény film, amit láttam. Magával ragadó alkotás, csodálatosan szép.
#20890

akció | családi | kaland

Néhány barát hatalmas bajba kerül és mindent elkövetnek, hoyg minél gyorsabban kikeveredjenek belőle. több»

Jaaajajjajjaj..... minden síkon felejthető és érdemes kikerülni.
#20891

dráma

2009-ben a helyi közösség tiltakozása ellenére is eltemetnek egy megfagyott afrikai bevándorlót. több»

#20892

51 B.F.F.  (2016)

dráma

Jack és Matthew régi barátok, ám Jack kezdi felismerni, hogy ő többet érez egyszerű barátságnál. több»

#20893

horror | misztikus | thriller

Három kaliforniai filmszakos diák Utah-ba utazik, hogy felleljék a legendás erdei teremtményt, Nagylábat. több»

#20894

romantikus

Nico Körner, az étteremtulajdonos már tíz éve Mallorcán él. Új, spanyol menyasszonyával, Lucia Barreto-val Nico volt feleségét várják Berlinből, hogy a válásukat véglegesítsék,... több»

Az ördögbe az igazsággal
#20895

vígjáték

Kathrin újságíró, életében minden jól alakul egészen addig, amikor allergiás lesz. A nő egy kínai orvosnőnél keres segítséget. Aláveti magát a nő gyógymódjának, amely... több»

A család a legfontosabb, ki kit csalt meg és ha kimondjuk amit gondolunk az vajon hová vezet. Először egy párterápiás családi sablon filmnek gondoltam, de tartogatott még a végére is egy fordulatot, mert végre nem a megszokott befejezést láthattam.
#20896

51 Conann  (2023)

akció | fantasy

A film Conan életének különböző szakaszait különböző esztétikával és ritmussal mutatja be a sumér kortól a közeli jövőig. több»

#20897

családi

Medvelak lakói és a szomszédság lázasan készülődnek karácsonyra, díszítenek, sütnek-főznek, és lelkesen csomagolják az ajándékokat. A kis bocs egy nappal karácsony előtt... több»

#20898

51 Sauvages  (2018)

dráma | romantikus

Nora nemrég szabadult a börtönből, és csak egy dologra tud gondolni: hogy megtalálja Leah-t, a fiatal neo-punk művészt, akiért rajong. több»

#20899

Amíg a múlt nincs tisztázva, addig a jövő is kérdéses. A kilencvenes évek elején a szervezett bűnözés teljesen beivódott a politikai szcénába. több»

#20900

rövidfilm | vígjáték

Millie ráébred, hogy ő az utolsó Los Angeles-i szűz, és a dolgok kezdenek kicsúszni az irányítása alól.