Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20901

51 Compulsión  (2017)

horror | krimi | thriller

Egy visszahúzódó lány arra gyanakszik, hogy kiismerhetetlen barátja megcsalja őt valakivel. Mikor nyomozni kezd az igazság után, olyan borzalmas titokra bukkan, ami fenekestül felforgatja... több»

#20902

thriller

Cecilia szociológiatanárként dolgozik. Egy éjszaka a szobalány fia kéri, hogy engedje be, a nő azonban nem nyit ajtót. Másnap reggel holtan találják a fiút, akinek szelleme kísérteni... több»

#20903

vígjáték

A harmincöt éves Max megosztja az idejét kis lakásának nappalija - ahol a Canadiens-játékokat barátaival nézi - és a jégkorong kártyabolt között, amelyet apjától örökölt, és... több»

#20904

romantikus

Maisie Jacobs, egy párkereső alkalmazás programozója szingliként várja húga, Ali esküvőjét. Bár Maisie használja az alkalmazást, olyasvalakivel akad össze, akivel soha nem randizna.... több»

10 percig bírtam, ritka szar.
#20905

családi | dráma | vígjáték

Egy család józanságát és békéjét egyaránt kihívja, amikor rejtélyes körülmények arra kényszerítik őket, hogy a Hálaadást a mobiltelefonjaik nélkül vészeljék át. több»

#20906

51 The Id  (2015)

horror | thriller

Meredith és az apja nagyon hasonlítanak. Mindketten egy kicsit szenilisek. Kapcsolatuk egyre inkább megromlik, miután a férfi kezd erőszakosabbá válni. Évekig élnek együtt egy... több»

Kamu profil
#20907

51 Kamu profil  (2023)

dráma | krimi | thriller

Egy egyedülálló anya minden tőle telhetőt megtesz, hogy egyensúlyt teremtsen a sikeres karrier és a családi élet között,de kicsúszik az irányítás alól, amikor félénk tinédzser... több»

#20908

51 Miss Hanoi  (2018)

(1)

krimi

Egy cseh kisváros vietnami közösségét teljesen megdöbbenti az eset, amikor néhány 14 éves srác meggyilkolja egy osztálytársát. A kiskorú elkövetőket nevelőintézetbe zárják,... több»

Egy teljesen átlagos krimi, az egyetlen csavar a vietnámi közösségben játszódó cselekmény, de ettől nem lesz különleges. Kár érte.
#20909

vígjáték

Egy csapat fényes elméjű tizenévest egy speciális, zsenik számára fenntartott iskolába válogatnak...

#20910

dráma

Miután Makaó ismét kínai fennhatóság alá került, a város szinte még Las Vegastól is fontosabb szerencsejáték-központtá vált. több»

#20911

romantikus | vígjáték

Qi Jia elhatározza, hogy az egyetem érettségi ünnepségén megkéri barátja kezét, azonban a férfi kikosarazza őtt. Ekkor még nem tudja, hogy ez a legjobb dolog ami valaha történt vele,... több»

#20912

horror | thriller

A tizenhárom éves Sprout Grady meggyőződésévé válik, hogy egy szörnyeteg kísérti az erdőt. Elindul, hogy megküzdjön vele, és olyan dolgokra jön rá, melyek alapvetően... több»

#20913

51 Z airando  (2015)

akció | horror

Munataka Hiroya a Munataka-gumi yakuza szervezet vezére. Mostohatestvérével, Takashi-val és helyettesével, Shinya-val elmennek a Zeni szigetre, ahol Takashi lánya bujkál apja elől. A... több»

#20914

fantasy | horror | thriller

Egy önpusztító, fiatal nő évtizedekkel azután, hogy ikertestvére egy baleset során megfulladt, visszatér családi házukba, ahol egy másik dimenzióval találkozik, amelyben a nővére... több»

#20915

51 Tamo Junto  (2016)

vígjáték

Egy férfi véget vet a kapcsolatának, és újra találkozik a legjobb barátjával, akivel közösen elkezdenek nőkre vadászni, miközben azt képzelik, hogy egy filmben vannak. több»

#20916

dráma

Úgy tűnik, egy operaház kénytelen bezárni a kapuit, ám a tulajdonos lányai mindent elkövetnek, hogy megmentsék az intézményt. több»

#20917

családi

A 12 éves Ben elhatározza, hogy megnyeri a helyi kisautó-versenyt, ezzel tartozik apja emlékének. A felkészülés közben megtanulja, hogy mi számít igazán az életben, miként lehet egy... több»

#20918

akció | dráma | vígjáték

Nők történetei a kamera mindkét oldaláról. több»

#20919

dráma

Egy völgy, egy erdő és egy hegy húzódik Franciaország és Olaszország között. Legendák szólnak egy lányról és egy farkasról, akik az erdőben élnek, és egy nap ez a legenda... több»

#20920

51 Junkie  (2019)

akció | dráma | krimi

June Taylor egyre mélyebbre süllyed a kábítószerezésben, amit a bátyja, Xander nem néz jó szemmel. Amikor Xander megpróbál beavatkozni, eltűnik. June ennek hatására leszokik a... több»