Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#20921

51 Helena  (2016)

dráma | romantikus

Julieta házas, de férjével nem túl jó a viszonya. A nő megismerkedik Ivannal, akivel együtt tölti a következő napot. Végül döntenie kell, melyik férfit válassza. több»

#20922

dráma | musical | romantikus

New Yorkban egy fiatal író hatalams próbatétel előtt áll, amikor találkozik élete szerelmével, akinek ráadásul függőségi problémái vannak. több»

#20923

dráma | rövidfilm

1992-ben egy középiskolában egy nyolcadikos fiú megpróbálja visszanyerni méltóságát, miután az iskola szex megszállott menő diákja, akiről titokban fantáziál, folyamatosan... több»

#20924

dráma

Az egyedülálló anya, Alyssa sikeres író, akit gyerekkorában elraboltak, majd hét évvel később biztonságban hazatért. Múltja miatt túlságosan is óvja kislányát, Emmát. Amikor... több»

A film és a cselekmény rendben volt - semmi kiemelkedő. Jessica Morris azonban minden filmjében bizonyítja sokoldalúságát. Az érzelmek széles skáláját mutatta be ebben a filmben.
#20925

51 Hallali  (2019)

(3)

dráma | krimi | thriller

Max

Gerben Kooistra magánéletében nem kis zűr uralkodik, így éppen kapóra jön, hogy megválasztják egy kisváros pogármesterévé. Gerben eleinte azt gondolja, ez remek lehetőség arra,... több»

nem tudom pontosan megfogalmazni, hogy miért, de van a filmnek egy olyan különleges hangulata és atmoszférája, ami miatt jó volt nézni, és ami felül tudta írni a kicsit vontatottb történetmesélést.
#20926

51 Caedes  (2015)

akció | horror

Dan három cimborájával kempingezni megy egy erdei tisztásra. Az átmulatott éjszaka után az ébredés azonban cseppet sem kellemes, mikor rájönnek, hogy egy sötét erővel kell szembe... több»

#20927

thriller

Tess megismerkedik az ikertestvérével, akinek a létezéséről addig nem is tudott. Az öröme azonban nem tart sokáig, mert rájön, hogy a testvére el akarja lopni az ő identitását, hogy... több»

#20928

51 Voyoucratie  (2015)

dráma | thriller

Sam, a bűnöző most jutott ki a börtönből. Ezúttal pedig megpróbál rendes életet élni. Kísérletet tesz arra is, hogy jobb kapcsolatot alakítson ki elhidegült gyermekeivel. több»

#20929

misztikus

Shioriko egy különleges könyvesboltot vezet Tokióban. Imádja a könyveit, a boltját és a különlegességeket, és a munkatársát, Daisukét. Egy nap egy furcsa idegen érkezik a boltba több»

A COVID-19 világjárvány
#20930

dokumentum

A legfrissebb orvosi adatok ismeretében szakértők vitatják meg, hogy a koronavírus ezen formája miért olyan halálos, és milyen lépéseket tehetünk a járvány leküzdésének... több»

Szereplők: Erik Thompson

#20931

horror | thriller | vígjáték

Egy fiatal lányt felkérnek, hogy rendezze meg egy temetés utáni találkozót. Hank Boyd, a gyilkos temetéséről van szó, ám időközben kideül, hogy talán Boyd nem is volt gyilkos. több»

#20932

romantikus | vígjáték

TV-ben (Filmbox Family, csütörtök 01:33)

Anne és Francois esküvőjüket tervezik Jaupir-ban, Indiában. A férfi előreutazik, míg Anne feladata, hogy kövesse őt, mégpedig egy urnával együtt, amelyben leendő anyósa hamvai... több»

Nem rossz a történet, és a megvalósítás sem! De engem a csaj idegesített, a csávó meg mint a pincsi kutya, úgy viselkedik! Nem voltak szimpik!
#20933

akció | kaland

Colton Riggs, az egykori kemény zsaru unalmas új máltai bérhajós életmódja a feje tetejére áll, amikor hirtelen egy nagy tétekkel járó nemzetközi kémügy hálójába kerül. több»

Semmilyen szempontból sem nevezném a legjobb, vagy éppen nagyon jó filmnek egyetlen kategóriában sem. De van némi bája, ami az elején már megfogott - nekem tetszett, szerintem jók voltak a szereplők, szépek voltak a felvételek, a sztori kicsit gyengécskére sikeredett, de hát az sem... több»
#20934

musical

A III. Richárd című Shakespeare dráma ihletésére készült zenés filmben Riccardo Mancini kiszabadul az elmegyógyintézetből, ahol hosszú éveket töltött, s úgy dönt, hogy bosszút... több»

#20935

51 Hellhole  (2019)

dráma

Portréfilm egy sérült városról: a középpontban Brüsszel elveszett lelkeinek kísértő történeteivel.  több»

#20936

51 Alice  (2022)

dráma

Egy rabszolgának sikerül megszöknie egy mindentől elszigetelt ültetvényről, a fákon túl azonban megdöbbentő valóság vár rá. több»

#20937

51 Oriana  (2015)

életrajzi

Oriana Fallaci olasz író botrányokkal kísért sikeres újságírói pályát futott be. Oriana világszerte híres volt a háborús övezetekben és a forradalom területéről adott... több»

#20938

dráma

Egy súlyosan sérült kutyus gondoskodó családban talál menedéket, miután sikerült megszöknie egy illegális kutyaharc szervezőitől.

#20939

thriller

A fiatal divattervező és a sötét oldallal rendelkező obszesszív nő egy telekocsis út során találkoznak - amely mindkettejük életét megváltoztatja. több»

A két főszereplővel semmi bajom, szerintem jó munkát végeztek, viszont a forgatókönyv rettenetes és nagyon sokszor esik túlzásokba. Bizarr és nem biztos, hogy megérte az időt, amit rászántam.
#20940

51 Tegnap  (2017)

dráma

A történet szerint Victor Ganz, az ötvenes éveiben járó sikeres svájci üzletember egy nap nyugtalanító híreket kap cégének észak-afrikai építkezéséről, így azonnal a... több»