Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#21141

vígjáték

TV-ben (PRIME, csütörtök 01:33)

Három fiatal lány, három külön történettel. Ira, Masha és Alisa korábban házas férfiak bűvkörébe kerültek, majd megelégelve helyzetüket, faképnél hagyták addigi életüket.... több»

#21142

thriller

Riley próbálja új alapokra helyezni kapcsolatát édesanyjával és kishúgával, akik testvére betegsége miatt a világtól elzártan élnek. Riley azonban ráébred, hogy lehetséges, hogy... több»

#21143

50 Deseo  (2013)

(1)

dráma | romantikus | vígjáték

Erotikus találkozások sorozata. A film a Reigen modern adaptációja, ami Arthur Schnitzler polgárpukkasztó színdarabja volt a 19. század Ausztriájában. több»

Ritka, hogy ilyen jó adaptációt lát az ember, szerintem a színdarab effektíven lett átértelmezve a vászonra, és a modern környezetbe is megfelelően beágyazták.
#21144

50 Farce  (2017)

vígjáték

Netflix

Egy szépségszakértő, egy drogdíler és egy forradalmár, akik egy Libanonba tartó gépen találkoztak, szélsőségesek karmai közé kerülnek...

#21145

thriller

Amikor a fiatal zeneszerző Anne egykori zeneprofesszora, Natalia hirtelen eltűnik, az eltűnt nő férje, Dominic megkéri a lányt, hogy legyen a nyáron a gyerekei dajkája, amíg a... több»

#21146

animáció | családi | kaland | rövidfilm

Mivel nem akar karácsonyig várni, hogy a Mikulásnak írjon, Sam úgy dönt, helyette Drakulának ír, Mindenszentekre. Nagy meglepetésére Drakula személyesen válaszol, amikor felbukkan... több»

#21147

vígjáték

HBO Max

Nikki Glaser a szexről, a randizás jó és rossz szabályairól és a nemi szervekről mesél első HBO-vígjátékában. Ez olyan szexuális felvilágosítás, amilyet még sosem láttál. több»

Rendező: Linda Mendoza

Szereplők: Nikki Glaser

#21148

50 Albert  (2015)

akció | animáció | családi | kaland | vígjáték

Kellyville szép kisvárosa túlságosan aprócska ahhoz, hogy megférjen benne a világ két legrosszabb csirkefogója, Albert és Egon, akik elhatározzák, a kinti világban próbálnak... több»

#21149

családi

Az ihletét vesztett festő, Sarah mellől egy kicsit elpártolt a szerencse és ezért nem akar mást, mint elmenekülni a problémái elöl. Amikor úgy dönt, hogy elutazik, hogy meglátogassa... több»

#21150

thriller

Tamara váratlanul 8 millió dollárt örököl, amit egy Hawaii nyaralással ünnepel meg két barátnőjével. Ott találkozik és beleszeret Darióba. A nyaralás alatt az egyik barátnőjét... több»

#21151

vígjáték

Simona egyedülálló anya. Fia, Filippo most töltötte be nyolcadik életévét. Simona minden erejét latba vetve megpróbálja megszervezni a születésnapi zsúrt, hogy vendégül lásson... több»

#21152

40 Tyrone klónja  (2023)

(3) (1)

akció | misztikus | sci-fi | vígjáték

Netflix

Hátborzongató események sorozata egy valószínűtlen triót sodor egy aljas kormányzati összeesküvés nyomába ebben a pörgős krimiben. több»

Jó kis film, amolyan popcorn-science fiction - könnyed, mégis elmondható róla, hogy tudományos fantasztikus. Vicces, a színészek is jók, mindenképpen ajánlom kikapcsolódásnak.
#21153

50 Patient  (2016)

(3)

horror | thriller

Egy nő megmenekül egy öngyilkos szektából, de a kórházi ápolása közben rosszindulatú szellemek kísértik.

#21154

dráma | western

Cinego | Telekom TVGO

Will Andrews harvardi hallgató egy kissé mintha naivan állna hozzá az élethez. A srác útnak indul, hogy felfedezze szülőföldjét, és hogy megpróbálja megtalálni mindazt, amiből a... több»

Néha nehézkes volt nézni, mivel a film nagy részében várjuk, hogy történjen valami - de attól tartok hiába. Természetesen ha a megfelelő hozzáállásokkal mentek bele, akkor élvezhető és egyébként nem egy rossz film, csak nekem lassúcska.
#21155

vígjáték

Négy pár megpróbálja rendbehozni tönkrement kapcsoltát, több-kevesebb sikerrel. több»

#21156

thriller

Amikor egy jóképű férfi egy anyát és lányát is manipulálni kezdi, a lánynak fel kell fednie a férfi cselszövését, mielőtt az anyja lesz a következő áldozat.

#21157

thriller

A legjobb barátnők, Katie és Jess elválaszthatatlanok, és mindig is kiálltak egymásért. Amikor Jess új, komoly kapcsolatba kezd, Katie elbizonytalanodik az új tökéletes férfival, a... több»

Az a helyzet, hogy a sztori nem is lett volna rossz, de az egészről süt, hogy nagyon olcsó, és ez leginkább a castingnál fáj. Lehetne ebből a történetből egy jó filmet csinálni... csak nagyon nem így...
#21158

romantikus

Tenley Sweeney San Francisco-i kertész, a fenntarthatóságra összpontosítva. Egy online fenntarthatósági fórumon megismerkedik Jared-del, aki egy szerencsétlen baleset miatt a kórházban... több»

Nem hiszem el, hogy erre valaki engedélyt kapott. Gondolom a kétségbeesés kergette ide a készítőkét a járvány során. Azért örülök, hogy a színészek kerestek valami pénzt ezekben a nehéz időkben.
#21159

dráma

1950-es évek Szovjetuniójában egy fiatal művészt azzal bíznak meg, hogy készítse el Sztálin szobrát. Ez az ajánlat azonban nem csupán visszautasíthatatlan, hanem veszélyes is. több»

#21160

50 Sugar Daddy  (2020)

(1)

dráma

HBO Max

Darren fényes zenei karrierről álmodik, ám ehhez semmilyen anyagi forrás nem áll rendelkezésére. Végül olyan eszközhöz folyamodik, amely ugyan lendíthet a helyzetén, viszont a... több»

Szerintem megvan a filmben minden, ami kell. Karizmatikus főhős, gyönyörű zene, remek kameramunka, tehetséges mellékszereplők, provokáló párbeszédek és intelligens sztori. Lehetett volna kicsit több háttértörténet, de így is jó film.