Filmek

Legjobb filmek 2012-től 2012-ig

Saját filmes lista készítése
#21161

50 Patient  (2016)

(3)

horror | thriller

Egy nő megmenekül egy öngyilkos szektából, de a kórházi ápolása közben rosszindulatú szellemek kísértik.

#21162

dráma | western

Cinego | Telekom TVGO

Will Andrews harvardi hallgató egy kissé mintha naivan állna hozzá az élethez. A srác útnak indul, hogy felfedezze szülőföldjét, és hogy megpróbálja megtalálni mindazt, amiből a... több»

Néha nehézkes volt nézni, mivel a film nagy részében várjuk, hogy történjen valami - de attól tartok hiába. Természetesen ha a megfelelő hozzáállásokkal mentek bele, akkor élvezhető és egyébként nem egy rossz film, csak nekem lassúcska.
#21163

vígjáték

Négy pár megpróbálja rendbehozni tönkrement kapcsoltát, több-kevesebb sikerrel. több»

#21164

thriller

Amikor egy jóképű férfi egy anyát és lányát is manipulálni kezdi, a lánynak fel kell fednie a férfi cselszövését, mielőtt az anyja lesz a következő áldozat.

#21165

thriller

A legjobb barátnők, Katie és Jess elválaszthatatlanok, és mindig is kiálltak egymásért. Amikor Jess új, komoly kapcsolatba kezd, Katie elbizonytalanodik az új tökéletes férfival, a... több»

Az a helyzet, hogy a sztori nem is lett volna rossz, de az egészről süt, hogy nagyon olcsó, és ez leginkább a castingnál fáj. Lehetne ebből a történetből egy jó filmet csinálni... csak nagyon nem így...
#21166

romantikus

Tenley Sweeney San Francisco-i kertész, a fenntarthatóságra összpontosítva. Egy online fenntarthatósági fórumon megismerkedik Jared-del, aki egy szerencsétlen baleset miatt a kórházban... több»

Nem hiszem el, hogy erre valaki engedélyt kapott. Gondolom a kétségbeesés kergette ide a készítőkét a járvány során. Azért örülök, hogy a színészek kerestek valami pénzt ezekben a nehéz időkben.
#21167

dráma

1950-es évek Szovjetuniójában egy fiatal művészt azzal bíznak meg, hogy készítse el Sztálin szobrát. Ez az ajánlat azonban nem csupán visszautasíthatatlan, hanem veszélyes is. több»

#21168

50 Sugar Daddy  (2020)

(1)

dráma

HBO Max

Darren fényes zenei karrierről álmodik, ám ehhez semmilyen anyagi forrás nem áll rendelkezésére. Végül olyan eszközhöz folyamodik, amely ugyan lendíthet a helyzetén, viszont a... több»

Szerintem megvan a filmben minden, ami kell. Karizmatikus főhős, gyönyörű zene, remek kameramunka, tehetséges mellékszereplők, provokáló párbeszédek és intelligens sztori. Lehetett volna kicsit több háttértörténet, de így is jó film.
#21169

akció | horror

Giko Nokomura középiskolás lány, aki kénytelen felvenni a harcot zombivá vált osztálytársaival. több»

#21170

50 Cradle of Lies  (2016)

(1)

misztikus | thriller

Haley feleségül megy egy sikeres ügyvédhez, azonban hamarosan rádöbben férje sötét titkára. A férfinak ugyanis fiúutód kell ahhoz, hogy megszerezhesse a családi vagyont, és úgy... több»

#21171

50 Greenlight  (2020)

thriller

Egy rendező álommelója rövidesen valóságos rémálommá válik, amikor arra kényszerül, hogy egy gyilkosságot vegyen filmre.

Karácsonykor is együtt a nagycsalád
#21172

családi | vígjáték

Netflix

M'Dear és nővérei mindent elkövetnek, hogy karácsonyig együtt tartsák kis zenés társulatukat, ám ez nem könnyű. Nagyapjuk azonban fontos és tanulságos leckét ad számukra. több»

#21173

50 Anyák napja  (2018)

(4)

dráma | vígjáték

Az anyaság a legszebb és egyben legnehezebb kaland, melyre senki sem tud igazán felkészülni. A kis csomag érkezése foglalkozástól, hivatástól, habitustól függetlenül gyökerestül... több»

Kiszámítható, sablonos vígjáték, ehhez hasonló tucatjával készül a franciáknál (persze rengeteg jó filmjük van, nem általánosítani akarok). Maga téma rendben is lenne, az anyák minden tiszteletet megérdemelnek, de a megvalósítás valahogy gyengécske lett. Maradjuk abban, hogy... több»
#21174

akció | dráma | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Egy taxasi fickó Kínában próbálna ismét szerencsét, mint cowboy, ám hamar amerikai bevándorlók markában találja magát.  több»

#21175

50 Höre die Stille  (2016)

(3)

akció | dráma | háborús

A II. világháború folyamán egy csapat német katona egy ukrajnai faluban reked, amelyet oroszországi németek laknak. több»

#21176

50 The Id  (2015)

horror | thriller

Meredith és az apja nagyon hasonlítanak. Mindketten egy kicsit szenilisek. Kapcsolatuk egyre inkább megromlik, miután a férfi kezd erőszakosabbá válni. Évekig élnek együtt egy... több»

#21177

50 We Blew It  (2017)

dokumentum

Hogyan jutott el Amerika az Easy Ridertől Donald Trumpig? Mi történt a hatvanas-hetvenes évek álmaival? Mit gondolnak ma az emberek az "aranykorról"? Már tényleg lőttek a nagy amerikai... több»

#21178

vígjáték

Milou, a megszállott focirajongó egy nap találkozik Martine-val, aki egyáltalán nem rajong a fociért. Lassan megváltozik hősünk hozzáállása a dolgokhoz, s belátja, hogy makacsul... több»

#21179

animáció | családi

Netflix

Kókusz falva kincse nyomtalanul eltűnt, mely alaposan felbolygatja az ottaniak életét. Kókusz Kokó magára vállalja a feladatot, hogy visszaszerzi az értékes tárgyat, és bebizonyítja,... több»

Őszintén szólva nem vágtam maga hanyatt ettől a filmtől. A gyerkőc még viszonylag elvolt rajta, de nagyon messze van ez az amerikai társaitól. Nem azt mondom, hogy a hollywoodi animációs filmek a legjobban (nagy kedvenc a Chihiro, vagy a Tenger dala), de színvonalban ez a mese messze... több»
#21180

családi

Egy kiégett író az ihletet keresi, amikor megismerkedik egy macskával. több»