Filmek

Legjobb filmek 2018-től 2018-ig

Saját filmes lista készítése
Holdraszállás - és ami mögötte van
#21301

dokumentum

Brian Cox és Dara O Briain professzorok az Egyesült Államokba indulnak, hogy felfedjék a NASA három nagy űrkikötőjének titkait, melyek 50 évvel ezelőtt lehetővé tették az Apollo... több»

Medvék - A legnagyobb túlélők
#21302

dokumentum

Követjük észak-amerikai medvék három faját, amint küzdenek az életben maradásért egy sebesen változó világban; nem feltétlenül a legerősebb fog életben maradni, hanem a... több»

#21303

NA Hex  (2022)

akció | horror | kaland | thriller

Egy rejtélyes eltűnést követően egy ejtőernyősökből álló csoport paranormális jelenségeket tapasztal, amelyek miatt az életükért küzdenek. több»

#21304

dráma | horror | sci-fi

Egy évvel ezelőtt egy nő beleszeretett egy emberbe a csillagokon túlról. A szerelmükből pedig egy gyerek született. Küldetésük miatt, hogy egy napon egyesítik a világaikat, a... több»

Egy munkás szemben a munkáshatalommal
#21305

dokumentum

A film Rácz Sándornak állít emléket, az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére a nagyközönség által még nem látott archív anyagok feldolgozásával. A film alapját azok... több»

Afrika vad arca: Dinasztiák
#21306

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

Botswana állatvilága ennél sokszínűbb és változatosabb nem is lehetne, a különböző fajok életcélja azonban azonos: fenntartani fajtájuk vérvonalát. Ehhez azonban először párt... több»

Űrrepülőgép-program: Győzelem és tragédia
#21307

dokumentum

A NASA mérnökei az 1960-as évek végén azzal a céllal vágtak bele a Space Shuttle program kidolgozásába, hogy egy minden korábbinál hatékonyabb és biztonságosabb eszközt alkossanak... több»

Indonézia 4 arca - Toraja
#21308

dokumentum

Egyetlen biztos dolog van az életben, a halál. Nincs ez máshogy Indonézia egyik ősi népcsoportjánál a Torajáknál sem, akiknek első hallásra kissé durva, már-már érthetetlen... több»

Nagymacskakirálynők
#21309

dokumentum

Az anyák dolga mindig nehéz – nagymacskaanyáké pedig még az átlagosnál is nehezebb. A színes összeállítás több ikonikus faj nőstényeinek az életébe is bepillantást enged. több»

Ausztria – a víz ereje
#21310

dokumentum

A kétrészes természetfilm utazás a világ egyik legszebb országában. A magas hegyek havas, jeges világától, hatalmas gleccsereitől, zúgó vízeséseitől és hegyvidéki patakjaitól az... több»

Ketten
#21311

NA Ketten  (2018)

dokumentum

„Sokan azt gondolják, hogy a Down-kórosok nem normálisak. Szerintem, mi nem vagyunk azok. Mert, hogy ők bizonyos dolgokat nem olyan “profin” csinálnak, mint mi, a “normálisok”. Ez... több»

Rendező: Dobray György

Cápák a tonhalak ellen
#21312

dokumentum

Aki azt hiszi, hogy egy cápa-tonhal csatának csak egyféle kimenetele lehet, téved – a tonhalak ugyanis gyakran gyorsabbak, fittebbek és nagyobbak a hírhedt ragadozónál. A Nat Geo Wild... több»

#21313

NA Muse 90401  (2021)

(1)

musical

Egyszemélyes showműsor, amelyet maga az előadó írt.

Rendező: Fadik Sevin Atasoy

Szereplők: Fadik Sevin Atasoy

#21314

akció | fantasy | kaland | musical

Netflix

Történetünk egy félig ember, félig vérfarkas lányt követ, aki végre megtalálja azt a helyet, ahová be tud illeszkedni, de amikor egy a Monster High elpusztítására irányuló... több»

The Rosie Project
#21315

romantikus

A The Rosie Porject Graeme Simison azonos című regényének adaptációja. A történet főhőse egy Asperger-szindrómás genetikaprofesszor, Don Tillman, aki szomszédasszonya noszogatására... több»

Rendező: Steve Falk

Szereplők: Henry Cavill

#21316

animáció

Netflix

A lírai tehetségű középiskolás, Karma rappelési álmokkal és rímtervekkel zsonglőrködik, miközben tehetségét, ambícióját és szívét felhasználva bármilyen problémát megold. több»

#21317

dráma

Gyilkosság. Embervadászat. Lamantinok. Egy volt zsaru kénytelen visszatérni szülőföldjére, Floridába, hogy megtalálja egy philadelphiai maffiózó megszökött barátnőjét. Aminek egy... több»

#21318

NA Gyilkoló  (2021)

(4)

akció | rövidfilm | sci-fi

Egy űrkutatási központ kamerája rejtélyes okokból elromlik. Leon, az egyik alkalmazott keresni kezdi a kamerát, hogy megjavítsa. Hamarosan kiderül, hogy egy űrlény tette azt tönkre. több»

#21319

dokumentum

Elisa Maino fiatal olasz sztár, aki hamar kamaszok millióinak szívébe lopta be magát. Első könyve, az #OPS hamar Olaszország legsikeresebb könyvévé vált, eseményeire pedig rajongók... több»

#21320

NA Warning  (2021)

sci-fi | thriller

A nem túl távoli jövőben az emberiség mindennapjait egy az élet minden területére kiterjedő csúcstechnológia szabályozza. Egy globális vihar azonban hatalmas károkat okoz az... több»