Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#21921

akció | thriller | vígjáték

Mike-nak és Ed-nek, a két régi jó barátnak most még inkább össze kell tartaniuk, ha túl akarnak élni az erőszak és gyilkosságok világában.

#21922

dráma | vígjáték

Jessicanak nem csupán tikkjeivel kell megküzdenie, hanem azzal is, hogy időnként fiúnak nézik. Testvére, Sabrina súlyos beteg, de még így is szívesen cserélne vele. A lány állapota... több»

#21923

dráma | misztikus | thriller

Válását és édesapja halálát követően Clair visszatér gyökereihez, az angol kisvárosba, ahol felnőtt. A 33 éves New York-i írónő változásra és valami új ihletre vágyik.... több»

#21924

thriller

Ira Samin pszichológus a berlini rendőrségnél, de hosszabb kényszerszünetre kell vonulnia, miután lánya, Sarah öngyilkos lesz. A munkába visszatérve túszdrámába csöppen: egy... több»

#21925

dokumentum

Egy mélyreható dokumentumfilm a prostitúció jelenéről. több»

Érdekes témát jár körbe kellő igényességgel, teljesen rendben volt szerintem.
#21926

dokumentum | életrajzi

A nyugat kritikusan szemléli Ororszországot. Ennek tükröződésének tekinthető a nyugatnak Vlagyimir Putyinról kialakult véleménye. A legjobban ismert orosz politikusként egyidejűleg a... több»

#21927

51 Remegés  (2018)

dráma | rövidfilm

Képzeld el, hogy egy hatalmas erdőben vagy, ami sötét, csendes és üres. Nem tudod, hogy miért vagy ott. Váratlanul felhangzik egy üvöltés. Félelem és reszketés járja át a testedet.... több»

#21928

vígjáték

Humberto valóságos életművész, falja a nőket, és nagyszerű élete van Madridban. Emiatt azonban teljesen eltávolodott a fiától, Jorge-től, aki egy nap váratlanul a segítségét... több»

#21929

vígjáték

Sergio és Dani épp egy kilátástalannak tűnő nyomozást folytatnak, miközben elgondolkodnak azon is, hogy életük talán teljesen kilátástalan.

#21930

51 Becky bosszúja  (2023)

(3) (4)

akció | horror | thriller

HBO Max

Két évvel azután, hogy megmenekült a családját ért erőszakos támadás elől, Becky egy idős nő – egy Elena nevű rokonlélek – gondozásában próbálja újjáépíteni az életét.   több»

Három évvel ezelőtt mutatták be a Becky című filmet, melyben egy kislány egymaga vette fel a harcot a családját megtámadó nagyon rossz arcokkal, és hiába tűnt előjáróban teljesen esélytelennek a küzdelme, mégis sikerrel járt. Három évvel ezelőtt a Becky című filmet sokan a... több»
#21931

51 Cherry Returns  (2016)

(1)

dráma | misztikus | thriller

Egy 12 éve eltűnt lányt élve megtalálnak, ám most az elrablója parancsára hajt végre bűncselekményeket. A rendőrségnek meg kell állítania őt. több»

#21932

dráma

Tyler Richards hatéves börtönbüntetése után összetalálkozik volt főiskolai barátaival, akikről kiderül, hogy azóta mind megváltoztak. több»

#21933

51 Maligno  (2016)

horror | misztikus

Egy vérfagyasztó legenda valósággá válik, mikor a város központi kórházában megnyílik egy lyuk és a sötét gonosz elszabadul…

#21934

romantikus

A gyönyörű Defne főnöke Yalin, jóképű és sármos. A dolgok különösen bonyolulttá válnak közöttük, mikor Defne testvére is belekeveredik az események forgatagába. Romantikus... több»

#21935

51 Might  (2016)

akció | dráma | rövidfilm | sci-fi

Maryam, a lázadó vezér egy archaikus világban él, melyet egy kegyetlen vallás irányít. A nő tagadja, hogy az égben bármiféle istenség lakozna, de hamarosan egy olyan titokra bukkan,... több»

The Bachelor Party
#21936

dráma

Egy fiatal New York-i fõkönyvelõ nõsülni készül. Kollégái ebbõl az alkalomból nagy mulatságot rendeznek, hogy elbúcsúztassák a legényélettõl: még egyszer felkínálják neki... több»

#21937

dráma

A film négy ember egy hónapját mutatja be, amely során kiderül, mennyire törékeny is egy élet és az emberi sors. Ez alatt az egy hónap alatt balesetek történnek és sorsok fonódnak... több»

#21938

51 Champagne!  (2022)

(1)

vígjáték

HBO Max | TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Beköszöntött a tavasz a francia Champagne szőlőskertjeiben. Patrick összegyűjtötte legrégebbi barátait a legénybúcsújára. A baj csak az, hogy mindenki utálja a jövendőbelijét. Ez... több»

Átlagos francia vígjáték, ami mi másról is szólna, mint a kapcsolatok bonyolultságáról? A megcsalásról és az együttmaradásról, továbbá a barátságról, mindez egy francia viticol birtok szépséges keretei közt.
#21939

dokumentum

HBO Max

A 22 éves Antek egy mélyen vallásos és radikális jobboldali családban nő fel a mai Lengyelországban. Katolicizmus, nacionalizmus és különösen a cölibátus határozza meg a világát.... több»

Rendező: Hana Nobis

Zombicápák
#21940

dokumentum

Zombivá lehet-e változtatni a cápákat egyetlen ökölcsapással? Eli Martinez búvár úgy véli, tudja, hogyan lehet ezt a hipnotikus állapotot kiváltani a cápáknál. több»

Rendező: Brian Armstrong

Szereplők: John Chisholm, Eli Martinez