Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
#22361

családi | dráma | krimi | rövidfilm | vígjáték

Két ember élete gyökeresen megváltozik, miután elfogadják egy idegen segítségét.

A mozgás varázsa röntgen szemmel
#22362

dokumentum

A Jénai Egyetem tudósai igyekeznek megfejteni az emberi test mozgásának még meg nem fejtet titkait. A testen belüli folyamatok mélyebb megértéséhez egy nagysebességű, modern... több»

Kyôbô na made no chinmoku
#22363

dokumentum | rövidfilm

A film a 2011 márciusi földrengés utáni japán állapotokat mutatja be.

Rendező: Vincent Guilbert

Szereplők: Mayumi

Ínyencek mozija - Nemeskürty tanár úr emlékének
#22364

dokumentum

“Az Ínyencek mozija című filmben megpróbáltam összefoglalni a magyarországi filmklub mozgalom történetét 1957-től a Balázs Béla filmklub megalakításától egészen napjainkig.... több»

Rendező: Nagy Ernő

Kulisszák mögött – Bartók Világverseny és Fesztivál
#22365

A 2016-os Bartók-emlékévben életre hívott Bartók Világverseny és Fesztivál ötletgazdája Dr. Vigh Andrea, a Zeneakadémia rektora. Elmondása szerint a rendezvény Bartók nevéhez és... több»

Deprivation
#22366

NA Deprivation  (2019)

horror | sci-fi | thriller

A Deprivations egy scifi-horror, melynek történetének alapjául a 70-es évek orosz alvásmegvonás-kísérletei szolgáltak. A Z világháború és a 28 nappal később ötvözete, a helyszín... több»

Beágyazott emlékeink
#22367

dokumentum

Ahogyan sokan mások, mi is úgy nőttünk fel, hogy csak foltokban ismertük családunk történetét. Százéves házak emlékeit feldolgozó internetes cikkben szembesültünk édesanyánk... több»

Rendező: Oláh Kata

#22368

dokumentum

Az élő próbababa nem más, mint Louise Wedderburn, aki egy ritka betegségben szenved. Az FOP miatt a fiatal, életvidám és modell külsejű lány hamarosan tolószékbe kényszerül majd,... több»

Rendező: Pip Banyard

#22369

dokumentum | életrajzi | sportfilm | zenés

A film Robert Raven Kraft történetét meséli el, aki a déli partok legendája volt. több»

Cooling Waters
#22370

dokumentum | rövidfilm

Szarajevóban emberek sürgölődnek egy elhagyott ház körül. A rövidfilmből kiderül, hogy kik is ők, és hogy milyen okból ténykednek ott.

Rendező: Jonas Scheu

#22371

NA Last Humans  (2017)

akció | horror

Hét hónap telt el a felkelés óta. Joelnek és Jade-nek túl kell élniük az új világban, de a dolog sokkal nehezebbé válik mint korábban tűnt. Vadászanak kettejükre, így mostantól... több»

A hét utolsó napja
#22372

dokumentum

A tíz főből álló csoport a pszichodrámát és a filmkészítést ötvözi azért, hogy kiderítse, hogyan lehet a filmnézést és a reflektív filmkészítést önismereti, terápiás... több»

Rendező: Cibulya Nikol

Pálosok nyomában
#22373

dokumentum

Az egyetlen magyar alapítású férfi szerzetesrend történetét mutatja be a film.1245 körül állt Özséb atya az első magyar bíboros, Váncsa István elé azzal a kérésével, hogy... több»

Az álomhajó - Malajzia
#22374

romantikus

A Thaiföld felé tartó Álomhajón van Martin Pollack, aki számára az utazás nem öröm, inkább nagy veszélyforrás. Koronatanú ugyanis egy maffiaperben, ezért új személyazonosságot... több»

Utta Danella: A házasság viharai
#22375

romantikus

Azok a férfiak, akik több időt töltenek a munkahelyükön, mint otthon, kikészítik a feleségüket. Az energikus, utazni szerető Teresa nagyon örül, hogy férjével, Paullal nyaralni... több»

#22376

dokumentum | sportfilm

Az életrajzi dokumentumfilm egy argentin teniszjátékos karrierjét mutatja be, akinek sikerült kiemelkednie a szegénységből. több»

#22377

animáció | dokumentum | dráma

Rajzfilm néhány gyermekről, akik olyan betegségben szenvednek, hogy kénytelenek a napfénytől teljesen elszigetelten élni. A Camp Sundown nyári tábor egy olyan hely számukra, ahol éjjel... több»

#22378

dráma | thriller

Miután a tradicionális értékeket valló nigériai család kénytelen maga mögött hagyni a jólétet és a gettóba költöznek anyagi nehézségeik miatt rájönnek, hogy a pénz a legkisebb... több»

#22379

NA Ashes  (2019)

dráma

Egy édesanya megszökik fiával abuzív férjétől, ám az utcán a prostitúció és féktelen erőszak szörnyűségei várnak rájuk. A történet velejét azonban a női kitartás és az... több»

#22380

romantikus | vígjáték

Vin, Booby és Ray három kékgalléros srác, akik nem igazán tudják rendezni az életüket. Oly sok álmuk volt még tizenéves korukban, azonban a felnőtt élet mégsem azt tartogatta, amit... több»