Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2020-ig

Saját filmes lista készítése
#22881

dokumentum

Disney+

Milyen az élet Skandinávia legészakibb, legérintetlenebb vadonjaiban? A megejtő szépségű természetfilm Lappföld lakói közé kalauzol. több»

#22882

dokumentum

Holdra szállás, ami megváltoztatta a világot aktuális és eredeti hangvételben ünnepli az Apollo–11 történelmi, 50. évfordulóját. Ez az inspiráló dokumentumfilm szakít a... több»

#22883

dokumentum

Különleges napokat él a tampai állatkert: eljött a pingvinfiókák kikelésének ideje, így a gondozók lélegzet-visszafojtva várják a fejleményeket. A Barry nevű hím eközben –... több»

#22884

dokumentum

Ismerje meg a meghatározó sportautó történetét. A 60-as évek elején a Ford által megalkotott Mustang a korszak gondtalan és sportos lelkületét testesítette meg. Az azt követő... több»

#22885

dokumentum

A filmtörténet egyik állócsillaga, Marcello Mastroianni sokkal több, mint egy déli szívtipró színész. Hosszú, évtizedeken átívelő karrierje során sajátos, összetéveszthetetlen... több»

Szereplők: Marcello Mastroianni

#22886

dokumentum

A két éven át forgatott dokumentumfilm bemutatja a 60 csonkafarkú makákóból álló majomsereg mindennapjait, akik a Thaiföld déli részén fekvő, távoli hegycsúcson találtak menedéket. több»

Vadvilági édenkertek: Törökország
#22887

dokumentum

Törökország a csodák földje és a rendkívüli ellentétek országa. A kelet és a nyugat találkozási pontja olyan fantasztikus tájakkal büszkélkedhet, amelyek az egész világon... több»

Őskori világok
#22888

dokumentum

Öt olyan világrengető eseményről tudunk, amelyek során az élőlények legnagyobb része eltűnt a Föld színéről. Öt jéggel és tűzzel tomboló pokoli eseményről, amelyek a... több»

Rendező: Alexis De Favitski

#22889

dokumentum

Egy fáradhatatlan, saját útját járó, „pántokat feszegető” plébános, fegyházlelkész portréja. Papszenteléskor Butsy Lajos atya egy Ézsaiás idézetet választott jelmondatául:... több»

Rendező: Varga Ágota

#22890

dokumentum

A büntetés-végrehajtás elsődleges feladata, hogy a veszélyes bűnözőket távol tartsa a társadalomtól. A fogvatartottak rehabilitációja, amelynek célja a pozitív belső változás,... több»

Az Odera torkolatvidéke – A határtalan vadon
#22891

dokumentum

Az Odera-folyó torkolatvidéke csodálatos természeti táj. Számos különleges növény- és állatfaj talált itt békés, háborítatlan otthonra. Nem véletlenül kapta ez a térség az... több»

#22892

életrajzi

Egy mohorai lány, akinek színház lett az egész világ… Tolnay Klárinak, a kétszeres Kossuth-díjas színésznőnek, érdemes és kiváló művésznek, a Halhatatlanok Társulatának... több»

Rendező: Varga Zs. Csaba

#22893

dokumentum

Az Ausztria középpontjában fekvő Ausseerland-régiót a jégkorszak formálta. Havas csúcsaival és csodálatos tavaival Salzkammergut egyik legvarázslatosabb vidéke. Megismerhetjük a... több»

Rendező: Alfred Ninaus

Szereplők: Kautzky Armand

#22894

dokumentum

Egy kulisszák mögötti különkiadás, amely A fagy birodalma dokumentumfilm stábját követi az elemekkel dacolva. több»

#22895

dokumentum

Kraken, az emberevő tintahal legendája túlságosan is valós. Erről tanúskodik azon halászok esete, akiket tintahalak öltek meg, és a tengerészek által látott hatalmas példányok is. több»

#22896

musical | zenés

DJ Snake meghódította a világot. Nem csupán a Top5 streamelt művész között található meg, hanem olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Justin Bieber, Cardi B és Selena Gomez

Rendező: Alexandre Buisson

The Spear of Destiny: The Passion of Saint Simon and Saint Jude
#22897

történelmi

Júdás Tádé és Simon apostolok Keletre utaznak, ahol gonosz mágusokkal találkoznak. Ahhoz, hogy a gonosz hatalma alá került embereket felszabadíthassák, szembe kell szállniuk a... több»

#22898

dokumentum

A középkorban a bábosokat boszorkánynak tartották, mert életet leheltek az anyagba, és ezzel utánozták Istent. Modern korunknak is megvannak a bábos boszorkányai, akik varázslatukkal... több»

Rendező: Kende Júlia

#22899

romantikus

Saga, a harmincas éveiben járó nő, aki sikeres parfümkreátor, és az öccse, Sören közel járnak a Parfümgyártó Vállalkozásukban a sikeres áttöréshez. több»

II. világháború: Ott voltam a fronton
#22900

dokumentum

2020. május 8-án volt 75 éve, hogy a náci Németország letette a fegyvert a szövetségesek előtt, és ezzel Európában véget ért a II. világháború. A megrázó film túlélők és... több»