Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2020-ig

Saját filmes lista készítése
Így készült a Pappa Pia
#22861

A műsor betekintés nyújt a PappaPia című magyar film elkészítésének körülményeibe. több»

A magyar Golgota
#22862

dokumentum

Aradi emlékhelyeken Katona Tamással. A történész közreműködésével végigkövetjük az aradi vértanúk szabadságharcban betöltött szerepét. több»

#22863

valóságshow

A sorozat 4. évadának legnagyobb durranásai. több»

Az állatkert kölykei: Óriásbébi születik
#22864

dokumentum

Amikor egy állatkert leghatalmasabb termetű lakóinál szaporulat ígérkezik, a gondozók és az orvosok éjjel-nappal készültségben vannak. Az epizódban egy nőstény zsiráfot már csak... több»

#22865

dokumentum

Szent Patrik napja, Írország egyik védőszentjéhez kapcsolódóan az írek nemzeti ünnepe, amelyet minden év március 17-én ünnepelnek a világon mindenhol, akik írnek vallják magukat. A... több»

#22866

horror

Egy magántőke-társaság főnöke meghívja pár alkalmazottját egy karácsonyi partira, amelyről kiderül, hogy egy verseny az előléptetésért. több»

#22867

dokumentum

Megannyi archív anyag, történészekkel, újságírókkal és tudósokkal készített interjú - a Hírhedt merényletek törvényszéki vizsgálatok dokumentációit és a puszta tényeket... több»

#22868

dokumentum

Amazon Prime Video

Egy új évad kezdete a csapatnak, viszont néhánynak a legismertebb játékosok közül az utolsó is lehet. több»

#22869

rövidfilm | vígjáték

Paul apává válik, de sosem ismerte a sajátját. Amikor az anyja elmondja neki az igazságot, úgy dönt, találkozik szupersztár édesapjával. több»

#22870

horror

Egy baráti társaság egy sivatagi házban ünnepli az új évet. Minden éven egy játékot játszanak, de idén egy szadista gyilkos is be akar kapcsolódni a játékukba. több»

#22871

dokumentum

Ez a megrendítő erejű, ugyanakkor az újrakezdéshez életet adó ismeretterjesztő film valós eseményeket dolgoz fel. A helyszín Indonézia nagy szigete, Szumátra. Más állatoktól... több»

Álmodozás és összefonódás
#22872

Az "Álmodozás és összefonódás" című szerb filmetűd két művészeti ág eredményeként jött létre. A képzőművészet - azon belül az iparművészet -, és a zongora. Tizennégy... több»

#22873

dokumentum

A Yukon kanadai részén, a sarkkör mentén könyörtelen környezetben próbálnak megélni a grizzlymedvék, és kétségbeesetten próbálnak elegendő súlyt felszedni ahhoz, hogy túléljék... több»

Otthon, otthon
#22874

dokumentum

Egy évek óta Budapesten élő csángó lány rendhagyó zarándok útja Gyimesközéploktól Csíksomlyóig, számos kitérővel, kérdés felvetéssel. Renáta büszkén vállalja gyimesi... több»

Rendező: Anikó Mária Nagy

Madagaszkár: Afrika Galapagosa
#22875

dokumentum

A hőség és por országa. Madagaszkár a szélsőségek szigete: keleti részét zivatarok áztatta esőerdő borítja, nyugati és déli része szinte sivatag. Ismerje meg a Verreaux-szifakát,... több»

#22876

dokumentum

Európa utolsó nagy vizes területe a Száva árterülete Horvátországban. E árterület visszatartó tározóként működik: több mint 600 négyzetkilométer minden évben elárasztódik -... több»

Rendező: Sigurd Tesche

#22877

dokumentum

Jim Denevan, az úttörő művész portréja, aki feltalált egy újfajta étkezési módszert. több»

Rendező: Patrick Trefz

Noddy, a mesterdetektív – A nem mindennapi kincs, nem mindennapi esete
#22879

animáció

Hepcia, a kalózlány is részt vesz a Nemmindennapi kincs keresésébe, ami felbőszíti Samut, a kalózt. Míg Samu egy régi térképpel vág neki a feladatnak, addig Hepciának egy modern,... több»

#22880

dokumentum

A hosszú vörös hajú kilencéves kislány, Ofri a gezeri kibucban él, aminek a neve is "répát" jelent. Ofri tudja, hogy egyre ritkább vörös hajú van a környezetében ezért... több»