Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#24521

dráma | romantikus | vígjáték

Posztmodern romantikus vígjáték a szerencséről, a jó időzítésről, a rossz időzítésről, a kapcsolatokról, a váratlan szerelemről és arról, hogy a szomsződ fűje mindig zöldebb. több»

#24522

horror

Egy fiatal riporter egy elhagyatott házról szóló rémtörténetek valóságtartalma után nyomoz, s közben a saját zavaros múltjával is szembe kell néznie.

Egy meghasadt elme titkai
#24523

thriller

Miután édesapja szívrohamban elhunyt, Julie hazatér, hogy anyját meglátogassa. Sajnos az özvegy megváltozott, a gyász napjaiban furcsán viselkedik, ráadásul minden mozdulatát Warren... több»

#24524

családi | kaland

Heber városka legendájának járunk utána ebben a kalandfilmben. Az a hír járja, hogy egykor egy bűnöző kirabolta a város bankját és az értékes kincseknek nyoma veszett. A nyári... több»

Ami engem illet, teljesen feldobott ez a film. Nincs túlbonyolítva, nem ígér többet, mint amennyit meg is tud tartani. Én jól szórakoztam és másoknak is csak ajánlani tudom! :)
#24526

47 Teardrop  (2022)

horror | western

A rémálom akkor kezdődik, amikor egy tanár kirándulni viszi a diákjait egy ismeretlen szellemvárosba, ahol nagy valószínűséggel kísértetek járnak. több»

#24527

dráma

HBO Max

A tizenhét éves Ginia átéli az extázist és a zűrzavart, amelyek a felnőtté válás titokzatos útját jellemzik. Az Ameliával való találkozás új és megrázó érzelmekkel... több»

#24528

családi | dráma | fantasy | sci-fi | vígjáték

A film egy Lance nevű férfi valószínűtlen barátságáról szól egy öntudatos, kis termetű robottal. több»

Dirty Dancing 3: Capoeira Nights
#24529

rövidfilm | vígjáték

Egy gyönyörű amerikai lány és egy brazil capoeira tanár első látásra egymásba szeret. Az edzések során kettejük kapcsolata még jobban elmélyül, a lány apja azonban nem fogadja el... több»

#24530

47 Cyst  (2020)

(1)

horror | sci-fi

A régi szörnyfilmek hangulatát idéző, az 1960-as években játszódó film főszereplője egy lelkes plasztikai sebész, aki éjt nappallá téve azon fáradozik, hogy végre... több»

Péntek este kicsi szesz után, amikor már meguntátok a társasjátékot, bátran ajánlom ezt a mozit, szerintem kicsit becsiccsentve dőlni fog a társaság a nevetéstől. Voltaképp tetszett is ez a kis sztori. Az öreg doki egyenesen fenomenális. A zene olyan mókás rajzfilmfigurás, adja... több»
#24531

47 Caedes  (2015)

akció | horror

Dan három cimborájával kempingezni megy egy erdei tisztásra. Az átmulatott éjszaka után az ébredés azonban cseppet sem kellemes, mikor rájönnek, hogy egy sötét erővel kell szembe... több»

#24532

47 L'eroe  (2018)

dráma

Netflix

Giorgio, a középszerű újságíró élete hirtelen megváltozik, amikor az újság igazgatója úgy dönt, hogy áthelyezi egy vidéki irodába. Csak a fiatal Carlo elrablása adja vissza neki... több»

#24533

romantikus | vígjáték

Egy fiatal férfi, hogy elmeneküljön a felnőtté válás felelőssége és terhei elől, beiratkozik egy egyetemre. Édesapja azonban megvonja az apanázsát, így a srác Margarita koktélt... több»

#24534

47 Sunset Edge  (2015)

dráma | misztikus | thriller

Négy tinédzser mindennapi életét követjük a külvárosban. Gördeszkáznak a parkban, alszanak a napon mit sem sejtve, hogy egy magányos társuk a szörnyű múltjával készül szembenézni. több»

#24535

47 Gyilkos rajongás  (2021)

(1)

thriller | zenés

Egy női zenei formációnak a siker és az elismerés mellett a fenyegető, megszállott fanatizmussal is szembe kell néznie. több»

A legjobb vígjáték! Ja, hogy nem az? Akkor szánalom. Miért akarták, hogy olyan emberek énekeljenek, akik nem tudnak? Meg amúgy színészkedni sem. Akkor mit kerestek itt?
#24536

thriller

Marco kifut az időből, hogy munkát találjon, mielőtt barátnője, Dana megszüli első közös gyermeküket. Emellett úgy érzi, kezdi elveszíteni az eszét.

#24537

47 Tegnap  (2017)

dráma

A történet szerint Victor Ganz, az ötvenes éveiben járó sikeres svájci üzletember egy nap nyugtalanító híreket kap cégének észak-afrikai építkezéséről, így azonnal a... több»

#24538

dráma | horror | romantikus | thriller

Netflix

Egy fiatalember története, aki egy rakás katasztrofális első randi után találkozik egy különleges lánnyal, aki megtanítja neki, hogy a szerelem igenis lehet fájdalmas dolog. több»

A tökéletesség ára
#24539

thriller

Leslie egy elfoglalt rendezvényszervező, aki nemrég vesztette el férjét és üzlettársát. Szerencsére tinédzser lánya, Ava nagy segítségére van otthon. Szemmel tartja a bátyját,... több»

#24540

thriller

Elizabeth és férje büszkén élvezik az újdonsült szülők mindennapjait. Amikor Elizabeth blogot indít, hogy dokumentálja a friss anyaság élményét, kisbabáját, Evant elrabolják, és... több»