Filmek

Legjobb filmek 2017-től 2017-ig

Saját filmes lista készítése
Virtuózok _ Múltidéző
#25141

zenés

Magyarország első és egyetlen klasszikus zenei tehetségkutató műsora, a Virtuózok 2014-ben debütált, és hamarosan már a negyedik széria szereplői kerülnek a képernyőre. Az előző... több»

Hozzád sóhajtunk – 100 év
#25142

A film két ének (Pál István juhászemberé és Szabados György zeneszerzőé) közé kifeszített fohász. A 100 év mementójaként csöndes emlékképek lassú verse "megmozdított"... több»

Rendező: Bicskei Zoltán

Mindörökké hoki
#25143

dráma | sportfilm | történelmi

A 17 éves William iskolája hokicsapatának sztárja, karácsony közeledtével azonban némileg demotiváltnak érzi magát, főleg mióta edzője kritizálni merészelte őt azért, hogy nem... több»

A világ legnagyobb tigriscápája?
#25144

dokumentum

Szemtanúk beszámolója szerint Francia Polinézia egy távoli lagúnájában egy szokatlanul nagyra nőtt tigriscápa vadászik. A hír hallatán Kori Garza tengerbiológus és Andy Casagrande... több»

Példát mutatva Európának
#25145

dokumentum

568-ban Tordán ülésezett a fiatal Erdélyi Fejedelemség országgyűlése, amelyen a világon elsőként iktatták törvénybe a lelkiismereti és vallásszabadság törvényét. Történt ez... több»

Törökország rejtett csodái
#25147

dokumentum

Andrew Evans Kelet-Törökország mágikus vidékeit járja, többek közt olyan csodákat felkeresve, mint Ani romvárosa, vagy a világ legrégebbi műmlékei között számon tartott Gobekli... több»

#25148

dokumentum

Berecz Péter és Meggyes Bence Houstonba utazik, hogy anyagot gyűjtsön a Scott Kellyről, a NASA szolgálatában álló, rekordokat döntögető űrhajósról készülő portréfilmhez. A... több»

50 éves a Kassai Magyar Színház
#25149

dokumentum

A Kassai Thália Színház fennállásának 50 éves évfordulója alkalmából ünnepi eseménysorozatot rendezett. A dokumentumfilm interjúkkal, Márai darabbal, templomi koncerttel, Piros... több»

A thai mentőakció
#25150

dokumentum

Thaiföld északi részén egy messzi barlangban rekedt iskolai focicsapat és a barlangi mentők szívszorító története, akiknek hihetetlen versenyt kellett futniuk az idővel. több»

SOPI
#25151

NA SOPI  (2019)

dokumentum

Soponyai Géza – vagy ahogy a vitorlázás szerelmesei nevezik, Sopi – a Balaton és a balatoni hajózás meghatározó személyisége.Sportmúltja, kitartó hajóépítő munkája, az... több»

Rendező: Vladucz Zoltán

#25152

horror | musical | vígjáték

Egy nőnek elege lesz erőszakos férjéből, és megöli őt. Azonban elégedetlen azzal, ahogyan a férfi meghal, ezért egy feltámasztó klinika segítségével újra életri kelteti a... több»

Csajkovszkij: Csipkerózsika
#25153

zenés

Csajkovszkij klasszikus balettje a Brit Királyi Operaház előadásában. több»

Rendező: Marius Petipa

Szereplők: Marianela Nuñez

#25154

dráma | háborús | történelmi

A Magyar Királyi Székesfehérvári 17-s honvéd gyalogezred 1918. november 17.-én hazatér a frontról. Vajon hogyan tudnak visszailleszkedni egy ország életébe azok a katonák, akik hosszú... több»

Nyomozás egy ismeretlen hosszúszárnyú bálna után
#25155

dokumentum

2015-ben Kalifornia partjainál egy hosszúszárnyú bálna landolt egy fiatal pár kajakján. Szerencsére túlélték a "becsapódást". A pár egyik tagja, Tom Mustill dokumentumfilmes a... több»

Túlélők – egy lány Utoya-szigetről
#25156

dokumentum

A Norvégiában, Utoya-szigetén 2011. július 22-én elkövetett, terrorista lövöldözést túlélt lányról szól ez a történet, aki évekkel később a barátnőjével visszatér a tett... több»

#25157

rövidfilm | vígjáték

Egy férfi reggel az éjszakai parti maradványainak eltüntetésével foglalatoskodik.

#25158

dráma | romantikus | rövidfilm

Vera és Matteo éppen szerelmes pillanatokat töltenek együtt, amikor a lány apja rájuk talál. Rátámad a fiúra, dulakodni kezdenek, míg végül Matteo leüti a férfit, majd elmenekül.

#25159

dokumentum

A dokumentumfilm betekintést enged néhány olyan beteg életébe, akik Lyme-kórban, vagy a Lyme-kórhoz nagyon hasonló megbetegédésben szenvednek. több»

#25160

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Evelyn Gretel ügynök Vincent Capello igazgató eltűnésének ügyében kezd el nyomozni. Egyedül Nick Random ügynök segítségére számíthat, aki évekkel ezelőtt már dolgozott... több»