Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
#29221

NA Loveland  (2021)

sci-fi

A nem túl távoli jövőben járunk, amikor két hideg lélek találkozik egymással, és ahogy egymáshoz közel kerülnek, úgy szembesítik egymást múltbéli tetteikkel.

What Waits for Them in Darkness
#29222

fantasy

A film Newfoundland újrakolonizálásának idején játszódik, az 1950-es évek elején. A főszerepben Skipper, egy 11 éves fiú ákóll, akinek édesanyja súlyos beteg. Skipper még csak... több»

#29223

dráma

A cselekmény középpontjában az afganisztáni háború egyik veteránja áll, akinek egyszerre kell megküzdenie a poszttraumás stresszel és a vele szemben ellenséges fehérekkel.

#29224

dráma

Egy 19. századi romantikus regény aktualizált változata, amely a finn szigetvilág egyik szigetén játszódik. több»

#29225

NA Variant  (2019)

sci-fi

Hosszas keresgélés után végre sikerül elfogni az ismeretlen lényt, aki a Baal nevet kapja. A tartályba zárt szörnyeteg menekülés közben megöli Jamie szüleit, a fiatal fiú pedig egy... több»

#29226

NA Alexis  (2022)

(1)

dráma | sci-fi | thriller

Lou Diot furcsa jelenségekre figyel fel az égen, és attól tart, hogy közeleg a világvége, de senki sem akar hinni neki.

Thank you for sharing my movie
Nem szabad egyedül utazni – Márai Sándor
#29227

dokumentum

Márai Sándor írásain, naplóbejegyzésein keresztül mutatja be Kassa lelkületét, szellemiségét, illetve állítja szembe az író korának városát a maival. A filmben kizárólag... több»

The Wê Anthology
#29228

dokumentum | kaland

Ebben a dokumentumfilmben egy 4 darab festményből álló képsorozat karakterei elevenednek meg és tárják fel képzeletbeli életük titkait. több»

A beszéd – Apponyi a magyar ügy védelmében
#29229

dokumentum | játékfilm

TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

1920 januárjában, Párizsban szembesült a magyar békedelegáció az Antanthatalmak békefeltételeivel. A Történelmi Magyarország számára a modern korban ismert legsúlyosabb büntetést... több»

#29230

NA Szabadok  (2019)

dráma | musical | rövidfilm

Filmio

1956-ban egy magyar fiatalember, Antal, aki az Államvédelmi Hatóság munkatársa, csatlakozik a szovjetekhez a forradalom letörésében. Egy régi kedvenc dallam, amelyet Sára, Antal... több»

Rendező: Bernáth Szilárd

Szereplők: Vilmányi Benett

The Best Man Wedding
#29231

NA The Best Man Wedding  (2016)

(1) (2)

romantikus | vígjáték

A Holtunkinglan (The Best Man) franchise harmadik részében visszatérnek a régi szereplők, ezúttal egy váratlanul jött esküvőnek köszönhetően gyűlik össze a kis csapat.

Rendező: Malcolm D. Lee

Láttam a filmet és nagyon tetszett! Végre egy olyan film, amit teljes egészében végig lehetett nézni!
#29232

NA iGilbert  (2018)

dráma

Gilbert Gonzalez úgy érzi, nem áll kapcsolatban a világgal. 39 éves, szűz, túlsúlyos és szarkasztikus, kibírhatatlan anyjával él. Fél az élettől és az emberektől, mégis szomjazza... több»

Cápák Amerikája
#29233

dokumentum

Arról, hogy az USA partjai mentén rengeteg cápa él, testükön csúnya sérülésnyomokat viselő szörfösök és fürdőzők sokasága tudna mesélni. De pontosan milyen fajok vadásznak... több»

A holdra szállás: A világ legnagyobb megtévesztése?
#29234

dokumentum

Az első holdra szállások után 1969-ben voltak, akik elhitték, hogy az megtörtént, mások pedig nem. A döntő válasz után kutatunk, hogy egyszer s mindenkorra pontot tegyünk a vita... több»

Knight Rider Heroes
#29235

1982-ben az Alapítvány a törvény betartatásáért a kormány kezdeményezésére egy programot indított, hogy harcoljon az olyan bűnözőkkel szemben, akik a törvény felett... több»

Szereplők: David Hasselhoff

#29236

NA Pinocchio  (2022)

animáció

Hogyan mented meg a barátaidat egy félelmetes gonosztevőtől, amikor csak egy kicsi, fából faragott kisfiú vagy? És ha sikerül... mit teszel, amikor a barátaid nem tudják, mit kezdjenek... több»

A veszteségből nem lehet megélni
#29237

dokumentum

Egy holland kisvárosban élő nagyon idős zöldséges házaspár küzdelmes mindennapjai. Adrie Trimpe saját kis zöldségesboltot üzemeltet, kiváló árukkal, napi megrendelésekkel,... több»

Bear Grylls a cápák ellen
#29238

dokumentum

Bear Grylls túlélt már számos szélsőséges helyzetet. Mi történik, ha cápákkal kerül szembe, akik a hazai pálya előnyeit élvezik? több»

A sötétség titkai – Halálos Annie
#29239

horror

Halloween éjszakáján egyetemi hallgatók csapdába esnek egy titokzatos társasjátékban, amely életre kelti a legsötétebb titkaikat és félelmeiket. Játszaniuk kell, hogy... több»

A Velež szíve
#29240

dokumentum

A Velež-hegy Bosznia-Hercegovina déli részén, a Szlovéniától Albániáig húzódó Dinári hegység tagja. Délről nézve lehetetlen nem észrevenni a Mostartól Nevesinjéig magasodó... több»