Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
Rosamunde Pilcher: Egy orvos és három asszony
#29261

dráma | romantikus

Cornwellben lakik és éveken át megpróbálta megtalálni utódját. Sajnos az egyetlen esélyes a háziorvosi címre dr Nael Rayan, Helen Thomson polgármester asszony nagy, tragikus... több»

Vad Ausztrália – kenguruk királysága
#29262

dokumentum

Ausztráliát már a tájképi adottságainak köszönhetően is joggal nevezhetjük a Föld egyik legizgalmasabb kontinensének, ám ha az élővilágát is tekintetbe vesszük, ettől kezdve... több»

#29263

Makoto Kashiba magas beosztású banki ügyintézőként dolgozott, amíg egy apró hiba miatt át nem helyezték egy vidéki fiókhoz. A férfi sorscsapásként éli meg a "száműzetést",... több»

Demjén 70
#29264

NA Demjén 70  (2016)

dokumentum

Születésnapi koncert az Arénában. Egy igazi állócsillag, egy igazi legenda 70. születésnapi koncertje az Arénában. Demjén Ferenc 1970 szilveszterén vált országosan ismertté, amikor... több»

#29265

NA Pulse  (2020)

horror | sci-fi | thriller

A "Pulse" fejlesztői mindent megtesznek, hogy befejezzék a játékot, egy robbanás azonban elektromos kisülést okoz az épületben. Valamennyien az őrület határára kerülve próbálnak... több»

Rendező: Salmon de Jager

#29266

fantasy | horror | thriller

Oliver-nek és Simon-nak problémái adódnak, amiben úgy tűnik talán tudnak segíteni egymásnak. Oliver már jó ideje szeretne egy embert találni, akit megehet. Simon talán alkalmas erre,... több»

#29267

akció

A történet 1944-ben játszódik Olaszországban. A német katonák éheznek, piszkosak, és kétségbeesetten várnak Mussolini segítségére. Az olasz katonák azonban fellázadnak, nem... több»

#29268

NA Squat  (2017)

vígjáték

Bob és Susna maguk mögött hagyják nagyvárosi életüket, vidékre költöznek. Csakhamar kiderül, hogy a helyiek távolról sem olyan békések, mint az gondolták volna. több»

#29269

horror | thriller

A középiskolás Jane Shipley igyekszik helyrehozni a gyerekkori legjobb barátjával, Merritt-tel megromlott kapcsolatát. Amikor Jane matektanára átlép egy bizonyos határt, a közönyös... több»

#29270

családi | dráma | fantasy | kaland | musical | romantikus | thriller

A Disney-klasszikus élőszereplős adaptációja a West Side Story fiatal színésznőjének, Rachel Zegler főszereplésével. több»

#29271

animáció

Netflix

A lírai tehetségű középiskolás, Karma rappelési álmokkal és rímtervekkel zsonglőrködik, miközben tehetségét, ambícióját és szívét felhasználva bármilyen problémát megold. több»

#29272

dráma

Gyilkosság. Embervadászat. Lamantinok. Egy volt zsaru kénytelen visszatérni szülőföldjére, Floridába, hogy megtalálja egy philadelphiai maffiózó megszökött barátnőjét. Aminek egy... több»

#29273

fantasy

Nick Gautier egy átlagos gyerek, aki rossz társaságba keveredett. De egy éjszaka úgy dönt, hogy szembeszáll velük, és nem lesz hajlandó kizsebelni egy turistát. A banda ellene fordul,... több»

#29274

dokumentum

2005-ben egy spanyol kisváros életét felkavarja egy 77 éves férfinak a fiatal feleség és bátyja általi meggyilkolása.

#29275

thriller

A film története szerint két öregdiák visszatér egykori iskolájába, hogy megállítsanak egy csapatnyi őrült diákot, akik sorra ölik társaikat. több»

Rendező: Montgomery Markland

Szereplők: Rachel Noll James

A Planet Called Eden
#29276

akció | sci-fi

A film története szerint a 22. században egy távoli csillagrendszerben tevékenykedő űrexpedíció részvevői váratlanul egy mesterséges bolygóra bukkannak, amely vélhetőleg valamilyen... több»

#29277

vígjáték

"Itt mindenki új popsit, új melleket akar. Ön mit utál magában annyira? Vagy esetleg a férje?" A 66 éves nő, Dorottya vagy inkább Mimi ajándékot kap a férjétől, egy plasztikai... több»

Az építkező ember - A Kampis-jelenség
#29278

életrajzi

A filmből nemcsak a kaposvári városrekonstrukció és a Kós Károly Egyesülés létrehozóját, hanem a Rudolf Steiner nevéhez köthető antropozófia jeles képviselőjét is... több»

Life is Sweet
#29279

dráma | musical

Sonia abuzív kapcsolatban reked Maxszal, de megpróbál kitörni ebből az állapotból.

#29280

NA Doktor Szöszi 3.  (2022)

(3)

vígjáték

Az, hogy gyönyörű és szőke, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne okos is. Doktor Szöszi a példa erre. Reese Witherspoon kultikus vígjátéka több mint tizennyolc évvel a második... több»