Filmek

Legjobb filmek 2016-től 2016-ig

Saját filmes lista készítése
Egy olasz diplomata a magyar viharban
#29241

dokumentum

Fabrizio Franco tapasztalt diplomata volt, de csak 1956 szeptemberében kapta első misszióvezetői megbízatását. Budapest periférikus helynek számított, az olasz diplomaták alig... több»

Rendező: Eckhardt Balázs

Perújrafelvétel
#29242

játékfilm

Nagyvárad, a Pece-parti Párizs. Ide érkezik a 24 éves Ady Endre, hogy ebben a forrongó, arcát kereső városban, rögtön magára vonja a figyelmet. Szerkesztőségek, éjszakai élet,... több»

Illényi Katica Jubileumi Koncert
#29243

dokumentum

Illényi Katica február 17-én ünnepelte születésnapját és pályafutásának 25. évfordulóját. Ezen a napon adott Jubileumi koncertet, amelyben egy egyedülállóan színes életművet... több»

#29244

NA Swallowtail  (2016)

horror | rövidfilm | sci-fi

Egy rovarrajogó az egyik alkalommal találkozik egy bizarr idegennel, aki nem tűnik embernek, és aki talán saját maga is vadászik.

Nős tények
#29245

dokumentum

Végre egy természetfilm, mely kizárólag a nőstényekre fókuszál! Gyilkos túlélési stratégiák, lenyűgöző párosodási rítusok, megdöbbentő anyai ösztönök. Ezek a lányok... több»

Seanie és Flo
#29246

rövidfilm

Seanie magányos, személyiségzavaros férfi, aki kukákat ürít a kihalt autópályák mentén. Ugyancsak az ő feladata, hogy felszedje az illegálisan lerakott szemetet is. Flo egy harcias... több»

Székely László díszlettervező
#29247

életrajzi

Székely László több mint ötven éves pályája során, budapesti, vidéki, kő- és szabadtéri színházak rendezőinek fáradhatatlan, mindig megújulni képes alkotótársaként, mintegy... több»

Rendező: Petrovics Eszter

#29248

családi | dráma

Egy countryénekes beleszeret álmai nőjébe, és választania kell a szerelem és a sztárságról szőtt álmai között Nashville-ben. több»

#29249

dokumentum

„...ejszen ez egy siculorikum!” A csíkpálfalvi önkormányzat és a plébánia, a helyi közbirtokossággal immár sokadik éve rendezi meg a Magyarok Nagyasszonya Búcsút minden év... több»

#29250

dokumentum

A film egy nő betegsége kapcsán járja körül az egészségügyet eluraló korrupciót, amely hagyja szenvedni az embereket. több»

Rajtam keresztül - Somogyi Győző
#29251

életrajzi

Somogyi Győző festőművész-grafikus életével, művészetével és a Balatonfelvidék egyik enyészettől megmentett kis falujának, Salföldnek szinte népmesei „tündéri térré”... több»

Rendező: Bicskei Zoltán

#29252

dráma

Rei egy fiatal lány, aki arról ábrándozik, hogy varázsló lesz. Találkozik egy gyerekkori barátjával, és az ő segítségével eljut egy zenés bárba, ahol úgy dönt, hogy ő lesz "a... több»

#29253

NA Sign Space  (2016)

dokumentum

A film egy kiállítás fázisait követi nyomon, a kezdetektől a megnyitóig. több»

#29254

családi | dráma | fantasy | kaland | musical | romantikus | thriller

A Disney-klasszikus élőszereplős adaptációja a West Side Story fiatal színésznőjének, Rachel Zegler főszereplésével. több»

#29255

dokumentum | életrajzi

2015-ben Nick Cave Shreveportba utazott, hogy elkezdjen egy nyolc hónapos művészeti projektet.

Rendező: Evan Falbaum

TiF
#29256

NA TiF  (2017)

thriller

Egy valóságshow arra specializálódott, hogy különböző fóbiákkal küszködő embereken segítsen. Az egyik jelentkező pedig már ötven éve él a házában, retteg ugyanis az utcára... több»

Sherlock Holmes 3
#29257

akció | kaland | misztikus | thriller

Jude Law és Robert Downey Jr. kilenc évvel a Sherlock Holmes: Árnyjáték után ismét magára ölti minden idők talán legikonikusabb párosának szerepét. több»

#29258

akció | rövidfilm | sci-fi

Botond (Kolonits Ferenc) egyedül, magányosan él erdőközeli házában. Egy nap viszont felkeresi őt Csaba (Szilágyi Ferenc), aki a következőt kínálja fel neki: amennyiben bemegy a tóba,... több»

#29259

horror | thriller

Amy benevez egy tehetségkutató műsorba, de nem tudja, hogy az új szellemi vezetőjének köszönhetően démoni erők játszmájának kereszttüzébe kerül. több»

#29260

fantasy

Nick Gautier egy átlagos gyerek, aki rossz társaságba keveredett. De egy éjszaka úgy dönt, hogy szembeszáll velük, és nem lesz hajlandó kizsebelni egy turistát. A banda ellene fordul,... több»