Filmek

Legjobb filmek - Amerikai Egyesült Államok

Saját filmes lista készítése
#31501

animáció | dokumentum | musical

A film látványos betekintést nyújt az electronic dance music világába. több»

#31502

vígjáték

Cal élete alaposan felfordul egy képzeletbeli bohóc miatt, aki kirugdossa hősünket a komfortzónájából. Otis, a képzelt bohóc arra készteti Calt, hogy szálljon szembe az elméjén... több»

The Mortal Instruments Origins: Clockwork Angel
#31503

akció | kaland | romantikus | sci-fi

A The Mortal Instruments Origins: Clockwork Angel című kalandfilm főhőse egy 16 éves kamaszlány. Tessa Gray egy nap felfedezi a szörnyű igazságot családjával kapcsolatban és ez... több»

#31504

életrajzi

Fanyarul vicces felnőtté válási történet egy tizenéves karikaturistáról, aki megtévesztő lélekkeresés közben elutasítja kertvárosi életének mindennapi kényelmét.

Rendező: Cam Archer

Szereplők: Amy Sedaris, Whitney Cummings

#31505

horror

Rosszindulatú szellemek tartanak rettegésben egy családot, akik paranormális tevékenységekkel foglalkozó szakértőkhöz és egy elfásult paphoz fordulnak segítségért.

Miniatűr vadászok
#31506

dokumentum

A természetfilmek tele vannak nagy, erős és híres ragadozókkal, igazságtalanul elvéve a rivaldafényt apróbb társaiktól. A film most ezt a mulasztást pótolja, olyan miniatűr... több»

Az elefántok birodalma
#31507

dokumentum

Thaiföldön nagy tisztelet övezi az elefántokat. Filmünk figyelemmel kísér egy fiatal fiút, aki "mahout", azaz elefántvezető akar lenni. több»

#31508

akció | thriller

Martin Riggs és Roger Murtaugh egy újabb veszélyes ügybe bonyolódik.

Twixt Love and Fire
#31509

rövidfilm | vígjáték

Egy némaflm, mely Roscoe "Fatty" Arbuckle, Peggy Pearce és Harold Lloyd közreműködésével készült. több»

Falka születik
#31510

dokumentum

Két fiatal hímoroszlán története, melyek a folyót átúszva érkeztek Namíbiából a botswanai Selinda Vadrezervátumba, ahol nőstényekre leltek, és velük hat kölyköt nemzettek... több»

Harvey hurrikán − állatmentés vihar után
#31511

dokumentum

A Harvey hurrikán okozta árvizek miatt számos állat elveszítette az otthonát. A hivatásos és önkéntes állatmentők fáradhatatlanul dolgoztak az állatok megmentésén. több»

#31512

NA Static  (2016)

dráma | krimi | rövidfilm | sci-fi

Egy, a felesége meggyilkolásával gyanúsított férfinak a létéért kell küzdenie.

Állati vagányok
#31513

dokumentum

Vannak állatfajok, melyekről – kis egyedszámuk, vagy isten háta mögötti élőhelyük miatt – szinte semmit se tudunk; és amelyeket – nindzsákhoz méltó önvédelmi képességeik... több»

#31514

NA Two Birds  (2016)

romantikus | rövidfilm | vígjáték

Ellie és Rose kedveli egymást, hasonló a gondolkodásuk, csakhogy még sosem találkoztak, noha gyakran megfordulnak ugyanabban a kávézóban. A kérdés csak az, hogy ki fog először lépni.

Rendező: Cody Stickels

Szereplők: Kea Trevett, Charlotte Arnoux

Oroszlánok birodalma
#31515

dokumentum

Kövessék Boone Smith-t a dél-afrikai Nambiti Vadrezervátumba, ahol a neves nyomolvasó egy oroszlánfalka életét igyekszik közelről feltérképezni; többek közt rácsodálkozik... több»

#31516

dráma | krimi | thriller

Az észak-karolinai Appalache-hegységben a tizennyolc éves Jacob McNeely őrlődik a metamfetamin-kereskedő nagyfőnök apja megnyugtatása és aközött, hogy a szerelmével együtt örökre... több»

Struccok – a sivatag túlélőművészei
#31517

dokumentum

A struccok már több mint hetvenmillió éve járják a Namib-sivatag pusztaságát a maguk különös futólépésében. Hosszú pályafutásuk azonban maga a csoda, hisz a struccanyák könnyen... több»

#31518

romantikus

A Kamasutra Gardenben tett látogatása előtt William még soha nem volt bordélyházban. Most sem zért jött, hogy görbe estét csapjon, hanenem hogy dokumentumfilmet forgasson. A lányok... több»

Új test, új stílus
#31519

Mary Alice Stephenson, a híres ruhatervező segít két, jelentős fogyókúrán átesett nőnek, hogy visszaszerezzék az önbizalmukat. több»

Szereplők: Mary Alice Stephenson

Men of Granite
#31520

életrajzi

Szegény sorú emigráns iskolás fiatalok egy csoportja Granite Cityben minden korábbi jóslatot meghazudtolva 1940-ben az állami kosárlabda bajnokság bajnoki címéért száll harcba.  több»