Filmek

Legjobb filmek 2001-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#35181

dokumentum

Igaz lenne a szörnyű mendemonda, mely szerint a nácik lámpaernyőket készítettek az általuk megölt zsidók bőréből? A történészek többsége elveti és minden alapot nélkülözőnek... több»

#35182

horror

Don rémálma valósággá válik, amikor egy magánrepülőgépen összezárva utastársaival a többiek húsevő szörnyekké változnak át. több»

#35183

kaland

Schlesinger professzor az izraeli hegyekben végzett kutatásai során olyan titokra bukkan, mely egész csapatát veszélybe sodorja. Hamarosan támadás éri őket, melyet csak a professzor él... több»

#35184

thriller

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

Terri nem is lehetne szerencsésebb: barátja tökéletes, élete kiegyensúlyozott, ráadásul épp most nyerte meg a főnyereményt a lottón. A szerencse azonban forgandó: másnap Terri egy... több»

#35185

sci-fi

Egy kudarcot kudarcra halmozó forgatókönyvíró kap egy esélyt arra, hogy megmentse a karrierjét, de vajon megéri az árat, amit fizetnie kell érte? több»

#35186

thriller

Nick eltölt egy éjszakát álmai asszonyával, s rémisztő jelenségeket tapasztal, amint a házából a partiról sorozatosan eltűnnek az emberek. több»

#35187

36 Ciel rouge  (2017)

dráma | háborús

Vietnamban járunk, 1946-ban. Philippe elhatározta, hogy meghódítja ennek az idegen országnak az őserdeit és hegyvidékeit. A férfi teljesen összetörik, amikor kénytelen megölni egy... több»

#35188

romantikus | vígjáték

Egy lány titokban már gyerekkora óta szerelmes egy fiúba. Egy csalódását követően leszbikus night clubot indít, a fiú pedig nőnek öltözve igyekszik oda bejutni. több»

#35189

horror

Ellenséges földönkívüliek egy csoportja lezuhan az óceán fenekére, és a cápák elméjének befolyásolásával terrorizálni kezdik egy kisváros lakóit...

#35190

36 My Side Piece  (2016)

(1)

dráma

Egy szerelmi háromszög története, melyben a vágy, a mohóság és az árulás is szerepet kap. több»

Rosamunde Pilcher: Sorsforduló
#35191

dráma | romantikus

TV-ben (Izaura TV, csütörtök 01:33)

Caroline-t szülei halála után bácsikái, Paul és George vették magukhoz. Egy nap Caroline összetalálkozik egy kisfiúval, akiről kiderül, hogy egykori nagy szerelmének, Leo-nak a... több»

#35192

valóságshow

Disney+

A híres bűvész, Adam Trent megszegi a bűvészet első számú szabályát, és a hétköznapi emberek kezébe adja a varázslatot, hogy életük legnagyobb és legérzelmesebb pillanatait... több»

Szereplők: Robert Artz, Adam Trent

#35193

vígjáték

Čenda és Jana élete nem egy rózsaszín álom, mindketten munkanélküliek, Čenda sok mindenkinek tartozik, és a leggyakoribb látogatójuk a pénzbehajtó. Viszont minden megváltozik,... több»

#35194

vígjáték

Dan Levy nyíltan beszél kimerítő életmódjáról. több»

Rendező: Samuel Brownfield

Szereplők: Dan Levy

#35195

26 City Hunter  (2024)

(4)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Egy nőcsábász tokiói zsoldos kalandjait követhetjük nyomon a filmben. több»

A japánok egy dolgot nem tudnak évtizedek óta: jó filmet csinálni, de olyannyira, hogy ez lassan kulturális megszokássá nőtte ki magát. Éppen ezért van sokkal nagyobb kulturális értéke a japán animének, mint a jelenlegi japán filmeknek. Japánban a filmsztárok helyett a... több»
#35196

Az NBC és a Time magazin először szövetkezik, hogy egy különkiadással is kiegészítsék az Év személyisége díjátadót. Négy kategória lesz díjazva: az év üzletembere, az év... több»

#35197

36 Sherbahadur  (2018)

dráma | thriller

Három ember gazdagok otthonainak kifosztásával foglalkozik. Tudomást szereznek Sherbahadurról, a veteráb katonáról, akinek vagyona eléggé kecsegtető fogásnak bizonyul.  több»

#35198

36 Anyai szeretet  (2023)

(2)

akció | dráma | thriller

Netflix

Ninának, a NATO titokzatos, volt különleges műveleti ügynökének minden halálos képességét be kell vetnie, hogy megmentse fiát, akit kegyetlen gengszterek raboltak el. Max megtalálása... több»

Nyilvánvalóan Jennifer Lopez idén megjelent Netflixes filmjének koppintása. Ugyanúgy, mint az a produkció, ez is elég gáz.
#35199

36 Mély rettegés  (2023)

(4)

akció | thriller

Netflix

Naomi egyedül indul útnak egy hajóval, hogy találkozzon barátjával, Jacksonnal Grenadán. Nyugodt, háromnapos hajókázása váratlanul sötét fordulatot vesz, amikor egy vihar eltéríti... több»

Nagy csalódás volt a film, nem elég gagyi ahhoz, hogy szórakozzon az ember legalább rajta, próbálja magát komolyan venni, amit ilyen teljesítmény mellett nem lenne szabad. A főszereplők szörnyűek, a forgatókönyv pedig hátramenetbe megy - amikor meg végre történik valami, az is... több»
#35200

dokumentum | rövidfilm

Egy nő egy dél-spanyolországi faluban puszta kézzel megöl egy nyulat, majd megnyúzza. Az unokái szemtanúi az esetnek. több»

Rendező: Elena López Riera