Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
#48341

dokumentum

A dél-afrikai származású techmogulról, Elon Muskról először 2012-ben hallottunk, amikor űrhajózási vállalata, a SpaceX felküldte az első kereskedelmi célú űrhajót a Nemzetközi... több»

Az élet játék
#48343

dokumentum

Különös döntést hozott Jerzy Nowak lengyel színész, akit a Schindler listájából ismerhet a néző. Elhatározta, hogy halála után a testét felajánlja az orvosoknak kutatási célra.... több»

#48345

horror

Spanyolország, az 1980-as évek vége. Az újonc Sara megpróbál beilleszkedni a többi tinédzser közé egy Tarragona tartománybeli kisvárosban. Egyik este legjobb barátnőjével elmennek... több»

Szívvel lélekkel
#48346

dokumentum

Szabó György, a „bükki füvesember” családjából hozta magával a gyógyfüvek ismeretét, és szeretetét - anyai ágon 7 nemzedékre visszamenőleg mindenki gyógynövényekkel... több»

Rendező: Dobronay László

#48348

dráma

Nem sokkal Dél-Szudán elszakadása előtt egy északi, házasságban élő egykori énekesnő megváltást keres, amiért egy déli férfi halálát okozta azzal, hogy felfogadta a feledékeny... több»

#48349

dokumentum

Amikor az anyja súlyosan megsérül, Pembának gyorsan fel kell nőnie, különben esélye sincs az életben maradásra a könyörtelen vadonban. Vajon képes alkalmazkodni az új helyzethez, és... több»

Lásd húg, nővér
#48350

thriller

Leila szeretném megtudni, hogy ki a biológiai apja és nővére. Az apja halála után egy utazásra indul, hogy megtalálja a nővérét, akit soha nem látott. több»

#48353

dokumentum

A Tembe Elefánt Nemzeti Park Dél-Afrika északkeleti részén, a mozambiki határ közelében fekszik. A park vezetésének célja az, hogy az ott élő királyi elefántok mellett a helyi... több»

Jeney Zoltán portré
#48355

dokumentum

Jeney Zoltán, a Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas magyar zeneszerző és érdemes művész beszél életéről, munkásságáról ebben a 2003-ban készült portréfilmben. több»

Rendező: Horváth Tünde

#48357

dráma | életrajzi | történelmi

Egy pillantás a kosárlabda-sztár fiatalkorára. LeBron James és Buzz Bissinger Shooting Stars című könyvének játékfilmes adaptációja. több»

A csáfordi kerek erdő
#48359

dokumentum

A film hangulatokra épülő természetfilm. Magyarország talán legkisebb védett erdejének, a Csáfordi erdőnek az életébe pillantunk be. A területet őserdőként „kezeli” a... több»

Rendező: Moldoványi Judit