Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50321

játékfilm

Tizennyolc évnyi szerelem és egymásra épített élet után Vágrándy Aladár egy nap különös hangulatban érkezik haza hivatalából szokásos ebédjére, nem is sejtve, hogy... több»

#50323

dráma

Annie kétségbeesetten menekül Montrealból az Egyesült Államokba kisfiával, Felixszel és tinédzser lányával, Sarah-val, miután Sarah súlyosan megsebesíti az iskola zaklatóját. Annie... több»

#50324

dokumentum

Filmio

A Méregzöld mesék folytatódnak tovább. A romániai famaffia mára a társadalom minden rétegét behálózta, korrupt erdészek, rendőrök, ügyészek, bírók és politikusok igazgatják... több»

#50332

dokumentum

Ősi bizonyítékok és a legújabb NASA technológiák használatával Bettany Hughes történész feltárja az elméletet, hogy a Föld egy élőlény, és hogy hogyan tanulták meg az ősi... több»

Zeng a magasság
#50334

dokumentum

Nem fürödtek, de lubickoltak az exkluzív élményben mindazok, akik a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány és a Zetelaki Erdészet által szervezett zengő erdőfürdőkön részt... több»

Nem az esetem
#50335

vígjáték

TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Marcia fiatal énekesnő, aki felvett egy albumot Daredjane-nel, a 70-es évek rocksztárjával, aki meghal az album megjelenése előtt. Marciának Anthonytól, a jogtulajdonostól kell... több»

#50338

dokumentum

Inspiráló dokumentumfilm barátságról, ambícióról, kitartásról és hét felnőtt férfiról, akik még mindig szeretnek Hide N Seeket játszani. A kulisszák mögött készült... több»

TÖREDÉK A mulandóság fölé
#50339

dokumentum

Csodás események, járványok, különleges történetek fűződnek a mindenszentek emlékeihez. Ezek a szobrok mint patrónusok, bajelhárítók vagy védőszentek funkcionáltak az emberek... több»

Rendező: Olasz Ferenc

#50340

dokumentum

A film középpontjában az 1938-as franciaországi világbajnokság és annak párizsi döntője van, hiszen ez volt az első alkalom, hogy a magyar válogatott a világbajnoki trófea közelébe... több»

Rendező: Borsody István