Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50341

NA Il ritorno  (2022)

dráma

A film egy fiatal családról szól: Teresa Pietróval és kétéves fiukkal, Antonióval él egy laziói város külvárosában. Mint sok más fiatalnak, nekik is meg kell küzdeniük a... több»

#50344

western

Miután Wild Billt megölik egy pókerjátszmában, Calamity Jane-nek ki kell törnie a börtönből, hogy bosszút álljon. A küldetését Deadwood seriffje, Mason akadályozza, aki őrizetbe... több»

#50345

NA A rács  (1970)

animáció

Filmio

Egy fogoly színes zsírkrétával rajzolt ábrákkal próbálja elviselhetőbbé tenni a börtönlét sivárságát. A börtön tisztje azonban nem habozik még ezt a kis örömet is elvenni... több»

Rózsaméz
#50346

NA Rózsaméz  (2022)

játékfilm

Néhány nap a nyár közepén apával és a játszótársakkal közösen a faluvégen, a patakparton. Ez egy középkorú apa meséje, amit kisfiának mesél, hogy jobban legyen, és megígéri,... több»

Rendező: Bonta Zoltán

Szereplők: Fehér Dániel

#50347

NA Fár  (2023)

rövidfilm

Egy belvárosi kávézóban egy jövőbeli befektetési lehetőségről beszélgetnek az üzletfelek, amikor egy sirály csapódik be a kávézó ablakán, pont előttük. Egyikük, Anna... több»

Szerencsétlen flótás
#50348

játékfilm

Jenőt, a közszeretetnek örvendő műtőst távollétében megválasztják szakszervezeti bizalminak. Ezután derül ki, hogy nem tagja a szakszervezetnek, sőt nem is dolgozója a kórháznak.... több»

#50349

NA Lola  (2024)

dráma

A 2002-ben, Közép-Amerikában játszódó Lola a tizenkilenc éves Lola James (Peltz Beckham) körül forog, aki kétségbeesetten dolgozik azon, hogy elég pénzt gyűjtsön ahhoz, hogy... több»

#50350

horror | thriller

Természetfeletti események sorozata felfedi a sötét igazságot egy meggyötört tinédzser mögött. több»

Csipke-csodák − A halasi csipkevarrás élő hagyománya
#50354

dokumentum

A szálak fonását, szövését, kötését talán a pókoktól leste el az ember, ezt a tudományt aztán hamar a maga szolgálatába állította. Bizonyára a hölgyek fedezték fel először,... több»

Let's Get Physical
#50355

Sadie kettős életet él: fitneszoktató és prostitúciós hálózatot működtet egy ügyféllistával. Sadie névtelen fülest kap, és nem sokkal később a stúdiójában razziát tartanak a... több»

Versenyfutás a gnúkkal
#50356

dokumentum

Két maszáj kísérő követi a gnúcsordákat a kenyai Masai Mara ökoszisztémáján át, miközben táplálkoznak, átkelnek folyókon, farkasszemet néznek a ragadozókkal és a legnagyobb... több»

Balkán kobra
#50359

vígjáték

Mit tegyen, vagy mit ne tegyen a vidékről elvágyódó, unatkozó fiatal feleség, ha rettentően unja már milliomos vállalkozó férjét és vérfoltos ügyleteit? Hogyan tegye el láb alól,... több»

#50360

dokumentum

A dél-dakotai Pine Ridge indián rezervátumban élő lakota nők felemelkednek az őket továbbra is elnyomó erők ellen ősi értékeik és bölcsességük megőrzésének védelmével, és... több»

Rendező: Deborah Anderson

Szereplők: Rita Coolidge