Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50382

dokumentum

Amikor Portugália nagyhatalom volt, amely összekapcsolta a régi és az új világot, a hegyi vadlovakat befogták, és óceánjáró hajókkal elvitték őket az aranyimádó hódítók. A mai... több»

Rendező: Gernot Lercher

Szabadság és szerelem Partiumban
#50383

dokumentum

Hihetetlen, hogy Petőfi Sándor üstökös sorsába milyen sok szenvedés, küzdelem, kitartás és dac, boldogság és szabadság utáni vágy, gyűlölet és szeretet szorult. Miért Partium... több»

Kittened
#50384

NA Kittened  (2024)

animáció

#50385

animáció | rövidfilm

Filmio

Egy magányos kisgyermek története, aki egy elszigetelt családban nő fel, ahonnan a belső fantáziavilágába ássa bele magát. Az őt körülvevő felnőttek nem tesznek semmit az... több»

Rendező: Panni Gyulai

Egy hajó a szívben
#50386

Vasko, a bolgár kisfiú elcsatangol szüleitől a parkban és találkozik egy utcán élő öregedő hobóval, ami váratlan események sorát indítja el. Cipőt, levest, rádiót visz az... több»

#50390

NA Virginity  (2022)

dráma

A "Fiú" felnő, és megkérdőjelezi, hogy mit jelent férfivá válni. Egyrészt alig várja, hogy maga mögött hagyja traumatikus gyermekkorát, másrészt egy távoli faluban nő fel, ahol... több»

Dying for a Crown
#50393

dráma

Lydia és lánya, Elle rejtélyes körülmények között Los Angelesbe költözik, és igazgatóhelyettes lesz a Bellview Gimnáziumban, ahol Elle végzős. Anyukájával az oldalán Elle nem... több»

#50395

NA Black Tea  (2024)

dráma | romantikus

Buja romantikus dráma, amely Aya történetét meséli el, aki elhagyta Elefántcsontpartot, miután kisétált az esküvőjéről, és új életet kezdett a kínai Guangzhou-ban. Ebben a... több»

#50398

NA Legacy  (2022)

akció | dráma | thriller

#50399

NA A rács  (1970)

animáció

Filmio

Egy fogoly színes zsírkrétával rajzolt ábrákkal próbálja elviselhetőbbé tenni a börtönlét sivárságát. A börtön tisztje azonban nem habozik még ezt a kis örömet is elvenni... több»