Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Remember
#50401

NA Remember  (2022)

akció | dráma

Rendező: Il-Hyeong Lee

Szereplők: Sung-min Lee, Joo-Hyuk Nam

#50403

NA Junk Food  (2022)

misztikus | thriller | vígjáték

Release info
#50405

animáció

Rendező: Rob Minkoff

Szereplők: Jeff Willy

#50406

NA God Forbid  (2022)

dokumentum

Giancarlo Granda, a Fontainebleau Hotel egykori medencefelügyelője megosztja egy bájos idősebb nővel, Becki Falwell-lel és férjével, az evangélikus, Trump-párti Jerry Falwell Jr-ral 7... több»

Rendező: Billy Cohen

#50407

vígjáték

Netflix

Donnell Rawlings kék öltönyben, piros zokniban és hidratált bokával beszélget a kapcsolatokról, az utazásról, az öregedésről és a gyereknevelésről. több»

Rendező: Stan Lathan

Szereplők: Donnell Rawlings

#50408

krimi | sci-fi | thriller

Egy fiatalember egy számára teljesen ismeretlen helyen tér magához. Nem tudja, hol van, és hogy került oda. Egy időhurokban találja magát. Csak a szabadságát akarja visszaszerezni, de... több»

#50409

vígjáték

Két szerencsétlenül járt barát egy lovastúrákat szervező céget alapít a francia Pireneusokban, hogy megfordítsák a szerencséjüket. több»

#50411

NA Bar Fight!  (2022)

vígjáték

Nina és Allen szakításuk után minden területet felosztanak az életükben, ám a törzshelyükért egy nevetséges harcban kell megmérkőzniük, amelyben határvonalakat húznak és sok... több»

#50412

dokumentum

A híres színész, Rock Hudson életrajzát vizsgálja Hollywood és az LMBTQ+ mozgalom, aki nyilvánosan a „nőcsábász” karakterét testesítette meg, magánéletében azonban meleg férfi... több»

#50413

dráma

Rendező: Han Yan

Szereplők: Jian-ci Tan, Jingyi Zhang

#50414

dokumentum

Négy katonai veterán férfi és nő inspiráló történetét ismerhetjük meg, akik áttörést jelentő új kezelésekkel győzték le a poszttraumás stressz szindrómát. több»

Rendező: Jack Youngelson

#50415

dráma

Sarya, a Japánban élő kurd menekült lány életével úgy tűnik, minden rendben van. Az iskolai jegyei elégségesek ahhoz, hogy főiskolára járjon, jó barátok veszik körül, és a... több»

#50417

vígjáték

Idén a tivornya csodálatos módon karácsonykor történik. Új ünnepi kaland, varázslatos mesekönyvekkel, fülbemászó dalokkal és még sok mással. több»

A Mikulás tanonc és a varázshópehely
#50420

animáció

Egy kedves mese egy fiúról, akinek meg kell mentenie a karácsonyt, hogy a következő Mikulássá válhasson. több»