Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#52323

dokumentum

Dr. Zeb Hogan, a kaliforniai Davis Egyetem kutatója Ázsia legfontosabb folyóit és tavait átkutatva a közelmúltban arra a következtetésre jutott, hogy a Föld legnagyobb édesvízi halfaja... több»

Szereplők: Zeb Hogan

#52325

kaland

A Himalája trópusi erdeiben játszódó élőszereplős fantasy-kalandfilm. több»

Ételek és szerelmek
#52326

romantikus | vígjáték

TV-ben (HBO 3, csütörtök 01:33)

Mit tennél, hogy megszerezd álmaid állását, az igaz szerelmet, valamint egy kis bátorságot, hogy önmagad legyél? A harmincas Sam népszerű gasztroblogger, akinek gyerekkori álma, hogy... több»

My Bloody Galentine
#52327

thriller

Vajon létezik-e nyomorultabb dolog, mint Valentin-napon szinglinek lenni? Talán ha éppen Valentin-nap előtt dobnak valakit... egy új munka megkezdésének előestéjén... egy másik... több»

The Resurrection of Charles Manson
#52328

horror | thriller

Miközben egy házaspár egy Airbnb-s lakásban egy Charles Manson-filmet szerkeszt, a film sötét eseményei egy rejtélyes vezető titokzatos cselekedeteiben kezdenek valóra válni. több»

A hópárducok nyomában: eltűnő árnyak
#52329

dokumentum

A Spiti völgyben, az indiai Himácsal Prades tartományban forgatott film segítségével felfedezzük a - legrejtettebb és legkevésbé ismert nagymacskák - a hópárducok lenyűgöző életét. több»

#52331

dokumentum

A Duna és a Száva alsó folyásánál található ma jórészt Szerbiához tartozó szőlőtermő táj a hadak útjába kerülve 1526 után elnéptelenedett. Pedig Mohács előtt az ország és... több»

Rendező: Erdélyi János

#52332

játékfilm

Ki ne ismerné Mátyás király álruhás történetei közül a kapzsi kolozsvári bíróét? Na, aki ismeri, most azt is érik meglepetések! több»

Postások gyöngye − A greendale-i gőzmozdony
#52333

animáció

Pat, a szemüveges, ügyefogyott postás a Greendale nevű falucska kedvence. Mindenki ismeri és kedveli, ami nem is csoda, hiszen bárhová megy, bárkinek is visz levelet, vagy csomagot,... több»

Az út végén
#52334

játékfilm

A film temetéssel kezdődik - beszéd nincs, csak gesztusok. A földet kaparó ásó hangja, együtt érző kéz érintése a vállon. Aztán az út haza, ahol már csak az állatok maradtak.... több»

#52336

dokumentum

A film az 1848-49-es szabadságharc magyar szempontból legdicsőségesebb szakaszát mutatja be, a tavaszi hadjárat idejét. Windischgraetz és Jellasics 1849 január elején történt budai... több»

Rendező: Lakatos Iván

The Wrong Blind Date
#52339

thriller

Egy frissen elvált nő, Laura azt a tanácsot kapja, hogy próbálkozzon az online ismerkedéssel. Üzenetet kap valakitől, aki felkelti az érdeklődését, azonban a lánya gyanítja, hogy... több»