Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53081

dráma | horror | thriller

Két diáklány New Yorkba utazik, azonban nem sokkal azután, hogy megérkeznek új otthonukba, rejtélyes események láncolata veszi kezdetét. több»

She Rides Shotgun
#53083

thriller

A halálra ítélt lánynak harcolnia és lopnia kell, hogy életben maradjon, és a legfélelmetesebb férfitól tanul, akit ismer – az apjától. Jordan Harper díjnyertes regényének... több»

#53084

dokumentum

A filmkészítés bonyolult világa tárul elénk, különös tekintettel azokra a művészekre, akik életre keltik a filmes víziókat. A dokumentumfilm magával ragadó utazásra viszi a... több»

#53085

NA The Fearway  (2023)

horror | sci-fi | thriller

Egy fiatal pár épp az autópályán utazik, amikor egy őrült veszi őket üldözőbe.

#53089

thriller

Brianna kezét megkéri gyermekkori szerelme, de az öröm gyorsan szertefoszlik, amikor rájön, hogy vőlegénye titkokat rejteget. Ezek közé tartozik kapcsolata egy kolleganőjével, ami... több»

#53090

akció | dráma | kaland

Egy árva tinédzser egy kedves, de titokzatos robottal és egy különc csavargóval járja be az amerikai nyugatot, hogy megkeresse öccsét. több»

#53093

dráma

Iman és családja Iránba menekül, majd Észak-Svédországban köt ki. Iman továbbra is családfő marad, de megszegi a feleségének tett ígéretét, és csatlakozik a helyi... több»

#53094

NA Lothorin  (2024)

akció | dráma

#53095

dokumentum | dráma

100 éve történt! 1921 nyár végén váratlan és meglepően sikeres felkelés tört ki Nyugat-Magyarországon a trianoni döntés miatt. Elérték, amit máshol nem sikerült, a... több»

Rendező: Harcsa Béla

A Plútó-csapat
#53097

dokumentum

2006-ban a Plútót átminősítették törpebolygónak. Nick Uhas, YouTube-sztár és egy csapat elismert tudós megpróbálja megérteni a Plútó helyzetét a bolygók között. több»

#53098

dráma

Bosch, a fiatal apa késő nyáron szörfös bandájával drogkereskedelem miatt menekülésre kényszerül az ausztrál partok mentén. Vele tart fia, Rockit, aki azt hiszi, hogy varázslatos... több»

#53099

dráma

Egy érett nő elmagyarázza a fiatal szomszéd lánynak, mi vár rá az életben. Ezek azonban nem olyan dolgok, amilyenekre a lány számított. több»