Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53082

dráma

Clémence Alpharo próbaidős egy vállalatnál, és neki kell nyugdíjba küldenie Henri Giffard-ot, aki azonban visszautasítja, mivel munkája az egyetlen dolog, ami még értelmet ad az... több»

Szerémi borvidék
#53083

dokumentum

A filmmel a szerémi borvidékre és annak magyar borászaira kívánjuk ráirányítani a vajdasági magyar közösség, illetve Magyarország figyelmét. A szerémi borvidéken évezredek óta... több»

Rendező: Fejős Csilla

Habiszti/Csak ezért is!
#53084

dokumentum

Attila, mint a többi kamasz, szabadidejében gitározik, rappelget, pörgős szövegekkel szórakoztatja testvéreit, és kedvesen csipkelődik az anyjával. Éles eszére már óvodásként... több»

Két nap – két tó
#53085

dokumentum

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

2022 ősszel elkészült egy film, amiben megmutatjuk, hogy a hozzánk érkező vendégek, pecások mire számíthatnak, ha ellátogatnak a Kastély-park Tavakra! Természetesen a halfogás és... több»

Európa kis utcája – Rosszcsont Zénó kalandjai
#53086

dokumentum

Zorkóczy Zenóbia (Zénó) öt év németországi tartózkodás után kisfiával hazatér Romániába, székelyföldi falujába, hogy szülőföldjén folytathassa előadói pályáját. Egyedül... több»

#53087

dráma

A Tel-Aviv/Bejrút egy történelmi dráma, amely hátterében az 1982-es és 2006-os izraeli-libanoni konfliktusa játszódik. Két család útját mutatja be a határ mindkét oldalán, akiknek... több»

#53089

valóságshow

HBO Max

A sorozat a lengyelországi drag queenek világába enged betekintést. több»

#53090

dráma | krimi | thriller

Az Amerikai gyilkos Jason Derek Brown igaz története alapján készült - a karizmatikus szélhámosból lett partikirály, aki egy sor csalással finanszírozza fényűző életmódját.

A Hortobágy örökös pásztora
#53091

dokumentum

Hol volt, hol nem volt, valahol a hegyekben élt egyszer egy juhászember, akinek a legkisebb fia elment a pusztára szerencsét próbálni. A fiú, aki szintén apja mesterségét folytatta,... több»

Rendező: Cséke Zsolt

#53096

NA The League  (2023)

dokumentum

A baseballt Amerika egyik időtöltéseként ismerik, de sokáig a nem fehérek társadalmilag és szakmailag is kirekesztettek voltak belőle. Sam Pollard rendező és Ahmir „Questlove”... több»