Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53121

dokumentum

Méz, liszt és illatos, egzotikus fűszerek alkotják a mézeskalácsot, ezt az Európa szerte kedvelt csemegét. Anita Lackenberger dokumentumfilmje bemutatja, hogyan sütik a mézeskalácsot... több»

Rendező: Anita Lackenberger

Az Osbourne-család szellemjárta egyesülése
#53122

misztikus

Jack elviszi Ozzy-t, Sharont és Kelly-t az első paranormális nyomozásukra. Egy igazán félelmetes helyet választott - de vajon mindenki megússza egy darabban? több»

#53123

NA Abnormality  (2022)

dráma | thriller

Egy tébolyult és gyilkos családapa piszkos játékot űz azzal a nyomozóval, aki nővére haláláért akar bosszút állni.

Osama Bin Laden testközelből
#53124

dokumentum

Az Osama Bin Laden testközelből bemutatja, miként vált ez az ember a nyugati világ legnagyobb ellenségévé. Bin Laden a világ leghírhedtebb terroristája volt. Ismerjük szörnyű tetteit... több»

#53126

dokumentum

Disney+

Ismerje meg a Föld legmagasabb állatát. Tudjon meg új információkat arról, hogyan él ez az afrikai legenda Kenyában, Dél-Afrikában és Namíbiában. több»

#53127

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

A hatalmas skandináv vidék mindig is lenyűgözte az embereket. A dokumentumfilm négy gyönyörű skandináv tájra kalauzol el minket. Magasan északon, a svéd Lappföld a hatalmas... több»

#53130

dokumentum

Ma szerzetesként a csendet a legnagyobb zaj közepette kell újra és újra megteremteni, a csendben pedig az Istennel való közelség egyszerre lehet kínzó és felszabadító. Ez a magányos... több»

Jézus története
#53131

zenés

Benda Gábor zongoraművész a Jézus története című tizenkét tételes zongora kompozícióját az 52. Eucharisztikus Kongresszus alkalmával mutatta be a budapesti Hermina-kápolnában a... több»

#53132

kaland

Ki ne hallott volna már Az Ezeregyéjszaka meséiről, a valaha írt egyik legszebb és legösszetettebb történetről? Seherazádé a merénylőktől rettegő, álmatlan Sahriár szultánnak ... több»

A Grimm-testvérek erdeje – A mesék és a természet
#53133

dokumentum | történelmi

A romantikus erdőkről és titokzatos lakóiról bennünk élő kép részben a Grimm-mesék hatására alakult ki, és ma is befolyásolja a természetről szőtt elképzeléseinket. De van-e... több»

A szépség íze
#53134

dokumentum

A szépség íze a különböző művészi hátterű, tekintélyes hangok csoportját egyesíti egy egyszerű kérdés köré: „lehet egy íz gyönyörű?” Ez a koncepció nyitja meg a vitát... több»

#53135

NA June  (2024)

dokumentum

A dokumentumfilmben eddig soha nem látott felvételek mutatják be Carter Cash rendkívüli életét és ikonikus szórakoztatóipari karrierjét, valamint a vele, családjával, rajongóival és... több»

#53136

dokumentum

Három profi ügyvéd védencét terrorizmussal vádolják, ők azonban a végletekig hisznek ügyfeleik ártatlanságában. több»

Őzbakvadászat Szerbiában
#53139

dokumentum

A film egy szerbiai őzbakvadászatra kalauzolja a nézőket. több»