Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53141

dokumentum | fantasy

Egy showman elhatározza, hogy megtanul repülni, miután szamárrá változott. több»

#53142

animáció

Rendező: Luka Rukavina

Vajdaság kincsének őrzői
#53143

dokumentum

Burányi Béla, Bodor Anikó és a Szöllősy vágó házaspár portréi Vajdaság néprajzilag igen sok kincset őriz. A török uralom után az egykori Magyarország minden területéről... több»

Rendező: Lavro Ferenc

#53146

fantasy

Cecilia rájön, hogy a nyugdíjba vonulás nem olyan, mint amilyennek látszik, ezért úgy dönt, hogy meglepetésszerűen meglátogatja lányát, Alexist, aki a CYBER SANTA nevű online... több»

#53148

dráma | horror | thriller

Két diáklány New Yorkba utazik, azonban nem sokkal azután, hogy megérkeznek új otthonukba, rejtélyes események láncolata veszi kezdetét. több»

She Rides Shotgun
#53150

thriller

A halálra ítélt lánynak harcolnia és lopnia kell, hogy életben maradjon, és a legfélelmetesebb férfitól tanul, akit ismer – az apjától. Jordan Harper díjnyertes regényének... több»

#53151

dokumentum

A filmkészítés bonyolult világa tárul elénk, különös tekintettel azokra a művészekre, akik életre keltik a filmes víziókat. A dokumentumfilm magával ragadó utazásra viszi a... több»

#53152

NA The Fearway  (2023)

horror | sci-fi | thriller

Egy fiatal pár épp az autópályán utazik, amikor egy őrült veszi őket üldözőbe.

#53156

thriller

Brianna kezét megkéri gyermekkori szerelme, de az öröm gyorsan szertefoszlik, amikor rájön, hogy vőlegénye titkokat rejteget. Ezek közé tartozik kapcsolata egy kolleganőjével, ami... több»

#53157

akció | dráma | kaland

Egy árva tinédzser egy kedves, de titokzatos robottal és egy különc csavargóval járja be az amerikai nyugatot, hogy megkeresse öccsét. több»

#53160

dráma

Iman és családja Iránba menekül, majd Észak-Svédországban köt ki. Iman továbbra is családfő marad, de megszegi a feleségének tett ígéretét, és csatlakozik a helyi... több»