Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
A patagóniai csontok
#53101

dokumentum | történelmi

2015-ben volt 150 éve, hogy walesi telepesek érkeztek Patagóniába; nem minden walesi telepes élte túl, és csak nemrég felfedezett csontok bizonyíthatják: az első walesi nők meghaltak... több»

Rendező: Ricardo Preve

#53102

dráma | romantikus

Egy halász párhoz egy fiatal, új tanonc csatlakozik a tomboló vihar közepén. több»

#53103

dokumentum

Ismerje meg a meghatározó sportautó történetét. A 60-as évek elején a Ford által megalkotott Mustang a korszak gondtalan és sportos lelkületét testesítette meg. Az azt követő... több»

#53106

dráma | vígjáték

Netflix

Egy nyugdíjas rádiós műsorvezető egy élelmiszerboltban dolgozik, hogy pénzt keressen és részt vehessen egykori munkaadója évfordulós partiján, ahol reméli, hogy újra találkozhat... több»

#53107

dráma | rövidfilm

Artúr magányosan tengeti mindennapjait, képtelen megtalálni a helyét a társadalomban. Rövidesen azonban minden megváltzohat az életében egy váratlan találkozásnak köszönhetően. több»

Alcatraz - A nagy börtönlázadás
#53108

dokumentum

Ez a dokumentumfilm minden idők egyik legmerészebb és legerőszakosabb börtön kitörésének történetét meséli el. 1946-at írunk, amikor is öt kétségbeesett elítélt elhatározza,... több»

Vadvilági édenkertek: Törökország
#53110

dokumentum

Törökország a csodák földje és a rendkívüli ellentétek országa. A kelet és a nyugat találkozási pontja olyan fantasztikus tájakkal büszkélkedhet, amelyek az egész világon... több»

#53112

dokumentum

Vajon milyen lehet évtizedeket várni a trónra? Károly herceg és párja, Kamilla tudnának erről mesélni. több»

Őskori világok
#53113

dokumentum

Öt olyan világrengető eseményről tudunk, amelyek során az élőlények legnagyobb része eltűnt a Föld színéről. Öt jéggel és tűzzel tomboló pokoli eseményről, amelyek a... több»

Rendező: Alexis De Favitski

#53114

dokumentum

Disney+

A film lerántja a leplet bolygónk legtiszteltebb és legkarizmatikusabb állatáról, és meghívja a nézőket, hogy együtt utazzanak Ambarral, a fiatal tigrislánnyal, aki a kölykeit neveli... több»

#53115

dokumentum

Filmio

A film a történelmi kronológiáját tekintve a Magyar Tanácsköztársaság bukásával kezdődik és Horthy Miklós budapesti bevonulásával végződik, a Román megszállás időszakára... több»

Rendező: Béli Ádám

#53116

horror

A helyszínelők egy csoportja megpróbál elmenekülni egy gyilkosság helyszínéről, ahol egy ősi démon kísért. több»

#53117

NA We Ride Why  (2024)

dokumentum

Új közjáték − Sziszüphosz
#53118

Az Új Közjáték sorozat részeként a kísérleti filmetűdben Albert Camus: Sziszüphosz mítosza című írásának filmes feldolgozását láthatjuk. több»

Rendező: Száraz Eszter

Szereplők: Polgár Csaba

A nagy szépség: Róma
#53119

dokumentum

Róma nem olyan, mint a többi város. Róma egy szabadtéri múzeum. Rómát gyalog kell bejárni, hogy el tudjunk veszni sikátoraiban, utcáin és terein, miközben műemlékeinek fensége... több»

Rendező: Roberto Burchielli

Szereplők: Cesare Bocci

#53120

családi

A film Emma történetét meséli el. Ő egy szakácsnő, aki Hawaiira utazik, és találkozik egy szörfoktatóval, akinek az órái segítenek neki, hogy újra talpra álljon, miután egy... több»