Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53103

dráma

Miután Brenda Lee-t végzetes mellrákkal diagnosztizálják, útnak indul, hogy megtalálja a lányát, akit annak idején örökbe adott. több»

Résre nyíló idő
#53105

dokumentum

A székelyderzsi unitárius templom értékei Az 1999-ben az emberiség különleges természeti és kulturális örökségeit jegyző UNESCO listára felkerült székelyderzsi unitárius templom... több»

#53106

dráma

Kányádi Sándor a hatvanas évek végén írta a Kétszemélyes tragédia című kamaradarabját, de 1990-ig nem jelenhetett meg Romániában. A dráma az abszurd és a realista nézőpont... több»

A Föld őrzői
#53107

dokumentum

"Észak-Kolumbiában, a Sierra Nevada hegység csúcsai között él egy őslakos közösség, a kogui-törzs. Hitvallásuk szerint a Sierra Nevada a Föld szíve, és ők, a föld szívének az... több»

Kétéltű
#53108

NA Kétéltű  (2017)

dokumentum

Dokumentumfilm Suba Róbert paralimpikonról. A film egy olyan férfiről szól, akinek hobbija megváltoztatta életét. 1999-ben történt egy súlyos ejtőernyős balesete. Az ugrást... több»

#53109

A borzalom a dagályon lovagol ebben a szexi és felháborító történetben, amelyben a tudomány ámokfutása még a "Moreau"-nál is őrültebb.

Hamari Júliát köszöntjük
#53114

életrajzi

Örökös tagság sorozatunkban sajnos nem készült portré Hamari Júlia operaénekesnővel, ezért most ezzel a 2002-ben készült adással mutatjuk be pályáját, óriási sikereit,... több»

Rendező: Kecskés G. László

Szereplők: Batta András

#53115

dráma

Michael Landon ikonikus sorozata a 80-as évekből most új köntösben tűnik fel. Angela Stewart egy angyal, aki visszatér a Földre, hogy segítsen a rászorulóknak. Először egy iskolai... több»

#53116

thriller

Egy nő üldözötté válik, miután egy interneten megismert férfi a megszállottja lesz.

#53119

dráma

A hatvanas éveiben járó France egyedül él középosztálybeli lakásában, Párizs keleti részén. Amikor a rádióban hall egy egyesületről, amely hajléktalan menekültek és befogadóik... több»