Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53123

dokumentum

Dokumentumfilm Fraciaország legnagyobb és legmodernebb gátjairól. több»

#53124

dokumentum

E-klub, Thrash Mosh Club, Tüzesvíz, Petőfi Csarnok, Total Car, Süss Fel Nap és persze a ma már legendásnak számító Wigwam. Ezek azok a helyszínek, amelyek táptalajként szolgáltak a... több»

Rendező: Koltay Anna

#53126

dokumentum

Negyven évvel ezelőtt egy tömegsírt fedeztek fel egy angol faluban; senki nem tudta, kik voltak, de a biorégész Cat Jarman most úgy hiszi, ezek a csontok a Nagy Pogány Hadsereghez tartoztak. több»

#53127

NA The Walk  (2022)

dráma

1974-ben egy bostoni ír zsaru heves társadalmi nyomással szembesül, miután megbízzák, hogy védje meg a fekete középiskolásokat.

The Unholy Trinity
#53128

kaland | krimi | western

A film az Isaac Broadway kivégzése előtti pillanatokban játszódik, aki elhidegült fiát, Henryt egy lehetetlen feladat elé állítja: meg kell ölnie azt a férfit, aki egy olyan... több»

#53129

dokumentum

Észak-Korea ma már egyetlen katona nélkül súlyos csapást képes mérni ellenségeire. Hatezer fős kiberhadserege bárhol lecsaphat a világon – profitszerzés vagy zavarkeltés céljából. több»

#53130

dokumentum

Egy apró erdei patak. Szelíden kanyarog a fák mentén, miközben utat váj magának a sziklák között. A csörgedező folyócska hangjához a lágy napsugarak adják a fényjátékot.... több»

Rendező: Jan Haft

#53131

horror

Rendező: Daniel McLeod

Szereplők: Daniel McLeod

Keresők
#53132

NA Keresők  (2021)

dokumentum

Hisszük azt, hogy a saját élményű kreatív művészi aktivitás, az irodalom, a költészet, a zene, a színjátszás valamint a közösséghez tartozás élménye segíti önmagunk és a... több»

Rendező: Bartha Máté

#53133

dokumentum

A hírhedt ünnepi különkiadás, The Star Wars Holiday Special (1978) története a kulisszák mögött. több»

A patagóniai csontok
#53134

dokumentum | történelmi

2015-ben volt 150 éve, hogy walesi telepesek érkeztek Patagóniába; nem minden walesi telepes élte túl, és csak nemrég felfedezett csontok bizonyíthatják: az első walesi nők meghaltak... több»

Rendező: Ricardo Preve

#53135

dokumentum

Az filmben keverednek a történelmi, a játék és a természetfilmes elemek, amelyek bemutatják Európa talán legcsodálatosabb vadfaját, a gímszarvast. A kapcsolódó történelmünket... több»

Hungarikumok – Minden ami magyar
#53137

dokumentum

Hungarikum. Minden, ami magyar. A kétezres évek eleje óta folyamatosan bővülő tárháza van a nemzeti értékeinknek, a magyarság csúcsteljesítményeinek. Ma már ott tartunk, hogy több,... több»

Rendező: Kazi Antal

#53139

dráma | thriller

Egy tinédzser lányt könyörtelenül zaklatnak a világhálón, mire rájön, hogy a szörnyű üzenetek a saját anyjától származnak. több»