Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#53183

dráma | rövidfilm

A takarítóként dolgozó Sandra rájön, hogy elhunytak lakását kell kitakarítania. Természetesen sokkal jobban izgatja a tulajdonos története, mint a pókhálók, és amikor megérkezik... több»

#53186

dráma

A film a Nem felejthető év - Tavasz című könyv egyik történetén alapul. Jasmine egy édes és autentikus lány, aki éppen a középiskola befejezésére készülne, ha egy apró részlet... több»

#53188

NA Little Wing  (2024)

dráma | sportfilm

Egy 13 éves lányt követhetünk figyelemmel, akit belerángatnak a galambversenyzés világába, miközben szülei válásával és otthona közelgő elvesztésével küzd. több»

#53190

dokumentum

Kölnben, a német metropoliszban meglepően sok állatfaj talál otthonra. Az emberkéz alkotta terepen megtalálják a maguk szikláit és odúit, ahová behúzódhatnak, és ahol nevelhetik... több»

#53191

dokumentum

A rendőrség több fegyvertelen színes bőrűt is meggyilkolt az Egyesült Államokban, ezért a közösség és a rendfenntartó erők között problémás a viszony. Hogyan lehetne megoldani... több»

#53192

romantikus

Egy gyerekkori szerelmespár, akiknek közös szenvedélyük volt a görkorcsolyázás, 15 évvel később az ünnepek alatt újra találkoznak, és ez arra kényszeríti őket, hogy... több»

#53193

NA Karaoké  (2024)

vígjáték

Bénédicte, a híres operaénekesnő a párizsi paloták és társasági összejövetelek között éli a díva életét. Egy túlzásba vitt este után karrierje összeomlik. Fatou, aki szintén... több»

#53195

akció | thriller

Kyle Snowden, volt tengerészgyalogos egyedülálló apaként neveli kislányát, akit túszul ejtenek a Kyle nevelőapja tulajdonában lévő boltban. A férfinak minden korábbi tudására és... több»

The Most Colorful Time of the Year
#53196

Ryan egy általános iskolai tanár, aki megtudja, hogy színvak. Michelle, aki optometrista és az egyik diákja édesanyja, segít színt vinni az életébe az ünnepekre. több»

#53199

dokumentum

1959-ben New York City bejelentette Robert Moses „nyomortelep-felszámolási tervét”, amely 2400 munkásosztálybeli és bevándorló családot, valamint több tucatnyi vállalkozást... több»