Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#53206

NA Bardejov  (2024)

történelmi

A holokauszt-túlélő Emil A. Fish története, aki 9 éves volt, amikor családjával együtt a szlovákiai Bardejovban koncentrációs táborba került. több»

The Bite
#53207

NA The Bite  (2021)

horror

Egy újabb film a COVID járvány kitöréséről és lefolyásáról, viszont egy kisebb csavarra is számíthatunk. Ebben az alternatív valóságban a koronavírus zombikká változtatja az... több»

#53208

dráma | vígjáték

Az újságíróvá vált Campbell először találkozhat biológiai apjával anélkül, hogy az tudna róla. Végül Campbellnek el kell döntenie, hogy felfedi-e az igazságot, és ez a döntés... több»

The Wrong High School Sweetheart
#53211

thriller

Danielle újra összejön barátjával a középiskolából. Rádöbben, mire képes a férfi csak azért, hogy megtartsa kapcsolatukat. több»

#53212

NA Neeyat  (2023)

misztikus | thriller

Amikor az emberek elkezdenek meghalni a száműzött milliárdos, Ashish Kapoor születésnapi partiján, Mira Rao nyomozót hívják, hogy megoldja a rejtélyt, mivel a gyanúsítottak Kapoor... több»

#53214

thriller

Négy nő újra találkozik egy hétvégi ünnepségen. Ám a múlt bekopogtat az ajtajukon, és furcsa, megmagyarázhatatlan dolgok kezdenek történni, amelyek azzal fenyegetnek, hogy felszínre... több»

A Prince for the Holidays
#53216

romantikus

Madison, a feltörekvő zenész tréfából azt mondja fennhéjázó családjának, hogy egy kis európai nemzet hercegével randizik. Vicc túl messzire megy, amikor ráveszi barátját,... több»

#53217

dráma

Embereket látunk ebben a történetben, akik teljesen kimerülve csupán annyirab befolyásolják a környezetüket, mint minden más általános természeti tényező.

Hanukkah on Rye
#53219

családi

Vajon egy hanukai csoda együtt tudja-e tartani a friss párt, Mollyt és Jacobot, miután rájönnek, hogy valójában egymással versengő csemegebolt-tulajdonosok? több»