Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
Devil on My Doorstep
#53202

thriller

Egy sikeres influencer, aki férje elvesztését gyászolja, megszállottja lesz a sármos, de veszélyes futárnak, aki minden nap csomagokat hoz neki. több»

La ermita
#53204

NA La ermita  (2023)

horror

Emma megtanulja, hogyan kommunikáljon az évszázadok óta egy remetelakban rekedt lány szellemével, ezért megpróbálja meggyőzni Carolt, egy szkeptikus médiumot, hogy segítsen neki. több»

Abu Simbel: A Nílus óriásai
#53205

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

II. Ramszesz kezdte el a fáraónak és feleségének, Nofertarinak szentelt két templom építését; hogyan szervezték és kezelték a projektet az egyiptomiak a Nílus deltától 1500... több»

#53206

dokumentum

„Ennek az Ausztráliában forgatott filmnek a kiötlője, szponzora és főszereplője Dr. Hangay György, akiről fontos tudni néhány dolgot. Először is: egy olyan világcsavargóról van... több»

#53207

romantikus

Egy íróból lett vezérigazgató partnerséget keres, hogy megmentse cégét. Hogy megnyerje őket, karácsonyig meg kell írnia egy rovatot a szerelembe esésről - egy sármos és jóképű... több»

Grace Millane meggyilkolása – árulkodó mozdulatok
#53208

dokumentum

Egy testbeszéd-elemző, egy nyelvész és egy törvényszéki pszichológus vizsgálja a brit turista, Grace Millane meggyilkolásának első számú gyanúsítottját. több»

#53209

NA Baba  (2017)

vígjáték

A furcsa öreg hölgy kénytelen egyedül megbírkózni életével miután országa, családja és az egész rendszer romokban hever. Megélhetését abból próbálja meg fedezni, hogy feldob egy... több»

#53211

családi | romantikus | vígjáték

#53212

akció

Egy volt különleges alakulat katonájának történetét ismerhetjük meg, aki egyszemélyes hadsereggé válik, amikor feleségét és lányát túszul ejtik egy bankrablás során. több»

#53213

családi

Az ünnepek alatt három, életük különböző szakaszában lévő házaspár élete jelentős fordulópontokon megy keresztül. több»

Értük szólt a Himnusz
#53215

dokumentum

Wichmann Tamás világbajnokkal Reviczky Gábor színművész beszélget. Wichmann Tamás harminchétszeres magyar bajnok, háromszoros Európa-bajnok, kilencszeres kenuvilágbajnok, kétszeres... több»

#53216

NA Gremlins 3  (2023)

fantasy | horror | sci-fi | thriller | vígjáték

#53217

akció

Az egykori harcosnak és testvéreinek meg kell menteniük elrabolt családjukat egy veszélyes bűnszövetkezettől, miután 50 millió dollár értékű gyémántot lopnak el. több»

Rendező: Asif Akbar

The Youngest Evangelist
#53219

családi | dráma | életrajzi | kaland | zenés