Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#53181

krimi

Amikor egy középiskolai tanárnőről, aki az egyik diákjával viszonyt folytat, vírusként terjed egy videó, az ezt követő botrányban az érintettek élete káoszba fullad.

Egy keresztre feszítés anatómiája
#53183

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

A Cambridgeshire Fens területén 2017-be folyó közönséges régészeti ásatás szenzációs felfedezéshez vezetett, megtalálták a római keresztre feszítések legjobb állapotban... több»

Rendező: Adam Luria

Szereplők: Helena Wilson

#53184

horror

Audra érettségi ajándéka az álomháza, de ez hamarosan valóságos rémálommá válik, amikor a házibulijára hívatlan vendégek érkeznek, akik nem nézik jó szemmel a ház új... több»

#53185

dokumentum

Méz, liszt és illatos, egzotikus fűszerek alkotják a mézeskalácsot, ezt az Európa szerte kedvelt csemegét. Anita Lackenberger dokumentumfilmje bemutatja, hogyan sütik a mézeskalácsot... több»

Rendező: Anita Lackenberger

#53186

dokumentum

Találkozások Varjú Imre atyával Varjú Imre kispapként sodródott a forradalomba. Október 23-tól kezdve végig segítette a sebesülteket, vigaszt vitt a bajba jutottaknak. A Bakáts téri... több»

Rendező: Dézsy Zoltán

#53187

NA Viking  (2022)

dráma | sci-fi

Egy viselkedéskutató csapat megfigyeli és megpróbálja megismételni az első emberes Mars-misszió tapasztalatait. több»

#53188

dokumentum

A dokumentumfilm az 1944-ben bekövetkezett vajdasági vérengzést járja körül, különös tekintettel annak csantavéri áldozatainak történetére. Az egyik áldozat fia, Kozma Boldizsár... több»

#53189

családi | dráma | vígjáték

Fészket építs, ne háborúzz!
#53190

dokumentum

Egy katonai körzet természeti titkai Németországban. A Senne régió nagy részét katonai gyakorlótérként használják. A dübörgő tankok árnyékában élő ritka állatok a túlélési... több»

Rendező: Heike Grebe

Szereplők: Philipp Scheppmann

#53191

dokumentum

Disney+

Ismerje meg a Föld legmagasabb állatát. Tudjon meg új információkat arról, hogyan él ez az afrikai legenda Kenyában, Dél-Afrikában és Namíbiában. több»

Sólyomemberek – Madár és ember harmóniában
#53192

dokumentum

Ragadozó madár és ember évezredek óta különleges kapcsolatban van. A solymászmadarak hazai előfordulásáról és életmódjáról viszonylag kevés, filmen dokumentált ismeret áll a... több»

Rendező: Sass Péter

#53194

NA Fuks 2  (2024)

dráma

Maciek pénzt kér a kétes ügyleteken meggazdagodott apjától, hogy egy randin lenyűgözze a kiszemelt lányt. A kedves papa kisegíti a fiát, de csak azért, hogy próbára tegye, van-e... több»

A parkok titokzatos állatvilága
#53195

dokumentum

A városi parkok rendkívül változatos állatvilágnak nyújtanak otthont. A madáretetők, az ember alkotta, védett helyek, és a ragadozók hiánya miatt sok faj jobban elszaporodott itt,... több»

Utolsó kívánság karácsonyra
#53197

családi

Janie visszatér szülővárosába, Woodland Fallsba, amikor nagybátyja meghal. A férfi Janie-re hagyta a családi tanyát, gyermekkori otthonát. több»

#53199

rövidfilm

Xantus János 1978-ban megjelent vizsgafilmje.

Rendező: Xantus János

Szereplők: Ürmös László