Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53261

dokumentum

A film azt járja körül, hogyan éljen a kismama, hogy egészséges kisbabát hozzon a világra? Szó esik a tudatos tervezéséről, a várandósságról, a diétáról, a szülés... több»

A Hold cápái
#53263

dokumentum

A filmben példátlanul közeli bepillantást kapunk a pörölycápák életébe, és választ kapunk egy különös kérdésre, melyet talán még soha nem tettünk fel magunknak: Mi köze a... több»

#53264

dokumentum

A hírhedt ünnepi különkiadás, The Star Wars Holiday Special (1978) története a kulisszák mögött. több»

A virrasztás
#53265

családi

Greg és Eiric nagyon kötődtek a nagymamájukhoz, sokszor játszottak együtt. A nagyi még halála előtt rájuk bíz egy küldetést, hogy ha elmegy végleg, keressenek egy palackot, amiben... több»

Szereplők: Ben Smith

#53266

dokumentum

Amikor a náci Németország Nyugat-Európa nagy részét elfoglalta, Hitler figyelme Anglia felé fordult. Mivel Nagy-Britannia megszállásának fontos előfeltétele volt a légtér... több»

#53267

dráma | krimi | misztikus | thriller

#53268

dokumentum

Mi a pásztorkutya? Hol él és mit csinál? Miért fontosak számunkra ma? A modern világban van-e még szükség rájuk? A film célja, hogy betekintést nyújtson az esztenák kemény... több»

Rendező: Kiss Anett

A magyar akác
#53271

dokumentum

Ha azt mondjuk, akác, bizonyára sokunk lelki szemei előtt megjelenik ez a ma már hungarikumnak számító fafaj. Talán kellemes élmények is társulnak ehhez a gyönyörűen virágzó, igen... több»

Rendező: Norbert Kiss

#53272

NA Bot Benő  (2015)

animáció

Bot Benő az embereknek csak egy faág. Valójában ő egy bot-apuka, aki boldogan él egy fában családjával. Egy nap elindul otthonról, és bár nem akart messze menni, mégis távol kerül a... több»

Rendező: Jeroen Jaspaert

Indulásra készen!
#53273

dokumentum

A kisfilm bemutatja az összes járművet, amely a Gyermekvasúton közlekedik, az állomásokat, de szól a turisztikai érdekességekről is, és mindeközben átadja azt az életérzést, hogy... több»

ManDoki Soulmates Budapes
#53274

zenés

A MANDOKI SOULMATES Band Budapesti koncertje 2019 augusztus. több»

#53275

NA Wildflower  (2022)

A felnőtté válásról szóló film a születéstől az érettségiig követi Bea Johnsont, aki egy értelmi fogyatékos szülővel és egy olyan nagycsaláddal él, amely nem igazán tud... több»

#53276

horror

Rendező: Mark Spayne

#53277

dokumentum | életrajzi

Netflix

A dokumentumfilmben megismerhetjük Eduardo de Filippo életét, aki színészként és drámaíróként is kiemelkedő pályát járt be. több»

Csendhez szokott szív - Úton Eperjes Károllyal
#53278

dokumentum

Filmio

Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész az Istent kereső ember útját járja végig, a film állomásain egy-egy kérdést felvetve keresi a választ arra, hogy a jelenkor embere hogyan... több»

Léptem után nyomot hagyok
#53280

dokumentum

Kisportré egy egyszerű parasztemberről, aki – hogy nyomot hagyjon maga után – kopjafákat, kettőskereszteket állít Erdélyben, amerre csak jár. Műhelyében visít a fűrész, repül a... több»

Rendező: Szél Zsolt