Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
A Serengeti zebrái
#53301

dokumentum

Az afrikai szavannán vándorló hatalmas gnú- és zebracsordákat számos gyönyörű természetfilm megörökítette már; a hosszú és veszélyes migrációt így most egy új... több»

#53302

horror

Egy fiatal lánynak egyedül kell szembenéznie a fejében lakozó szörnyekkel, miközben a világjárvány során teljesen elszigetelődik. több»

Pantanal – Brazília természeti csodája
#53303

dokumentum

Néhány állatot komoly veszély fenyegetne máshol, de Brazília vizes élőhelyein virulnak; a film fényt vet titkaikra és emlékeztet bennünket arra, mi fenyegeti újra ezt a természeti... több»

#53304

dokumentum

2017-ben befejeződött Jeruzsálemben Jézus Krisztus sírjának rekonstrukciója. Ez ismét az érdeklődés homlokterébe állította Jézus ereklyéinek kérdését. Jézus ereklyéin azokat a... több»

Cápakirálynők
#53305

dokumentum

A filmben nem mindennapi feladatra vállalkozik egy tudóscsoport: Föld körüli útra indulva megkísérlik beazonosítani és tüzetes vizsgálat alá vetni a világ legagresszívebb,... több»

#53307

dokumentum

Maár Gyula portréfilmje Pilinszky Jánosról, amelyben a költő maga vall életéről, költészetéről és hitéről. több»

Rendező: Maár Gyula

#53308

Egy trilógia első része, amely az OutKast Paranormal kalandját követi a floridai Myakka Cityben. több»

#53310

dokumentum

Egyre többször szólnak a tv hírek napokig tartó erdőtüzekről, amelyek iszonyatos pusztítást okoznak világszerte. Nemcsak a Föld távoli vidékein alakulnak ki erdőtüzek, nálunk... több»

Rendező: Mosonyi Szabolcs

#53312

dokumentum

Dokumentumfilm az autógyártó Ettore Bugatti életéről. A Bugatti egyet jelent a luxussal, a sebességgel és az eleganciával. Az olasz családnév ellenére a márka francia is, gyökerekkel... több»

#53313

animáció | kaland | vígjáték

Szereplők: Eric Bauza, Bob Bergen

#53314

dokumentum

A hosszú vörös hajú kilencéves kislány, Ofri a gezeri kibucban él, aminek a neve is "répát" jelent. Ofri tudja, hogy egyre ritkább vörös hajú van a környezetében ezért... több»

Bodyshop
#53317

NA Bodyshop  (2022)

dráma | fantasy

Den Grænseløse
#53319

krimi | thriller

Carl Mørck nyomozó egy pillanatnyi bizonytalanságában utasítja Rose-t, a Q osztályon dolgozó fiatalabb kollégáját, hogy válaszoljon egykori kollégája, Christian Habersaat többszöri... több»