Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#53421

NA Salem's Lot  (2022)

(2)

horror

Ben Mears író, aki gyermekkorának egy részét a Maine állambeli Jerusalem's Lotban, más néven "Salem's Lotban" töltötte, huszonöt év után visszatért, hogy könyvet írjon a régóta... több»

#53423

dokumentum

Illemszabályok másképpen. A Lexikon Így illik című sorozata mindennapi viselkedésünk apró kihágásait veszi szemügyre. A Momentán Társulatra épülő minisorozat a reality műfaj, a... több»

#53424

romantikus | vígjáték

Egy pár, akik érzik a szülői és felnőttkori nyomást, először küldik gyerekeiket téli táborba, és szexuális kalandok sorába kezdenek, hogy újraélesszék a kapcsolatukat.

#53425

horror

Adam és Margo házavató bulija sikeres. Az egyik pár a többi vendég után tovább időzik, és kiderül, hogy ők Adam és Margo gazdag szomszédjai. Az együtt töltött idő után viszont... több»

Kuba – A vadon forradalma
#53426

dokumentum

Kuba a Karib-térség leggazdagabb élővilágával rendelkezik: 3700 km érintetlen tengerpart, hegyvonulatok még mindig az őserdőben terülnek el, gazdag állat- és madárvilágtól... több»

Búcsú a zenétől
#53427

dokumentum

Tony MacMahon, ír zenész életének és munkásságának portréja. A legendás művész, harmonikás napjaink egyik legszörnyűbb betegségével, a Parkinson-kórral küzd. A dokumentumfilm... több»

Rendező: Cathal Ó Cuaig

Kittened
#53428

NA Kittened  (2024)

animáció

#53429

dokumentum

Velence, a vízen úszó város. A szépség és a romantika bölcsője. Az Univerzum stábja egy eddig kevéssé ismert Velencét fedez fel. A várost, melynek bámulatos kettős élete van. E... több»

#53434

NA Black Tea  (2024)

dráma | romantikus

Buja romantikus dráma, amely Aya történetét meséli el, aki elhagyta Elefántcsontpartot, miután kisétált az esküvőjéről, és új életet kezdett a kínai Guangzhou-ban. Ebben a... több»

A szafari bűvöletében: A legjobb pillanatok
#53435

dokumentum

Dél-Afrika világhírű a nemzeti parkjairól és vadrezervátumairól, melyek évről évre turisták százezreit vonzzák a világ minden tájáról. Azok számára, akik nem tehetik meg, hogy... több»

Károly: Saját szavaimmal
#53437

dokumentum

III. Károlyt 2023. május 6-án hivatalosan is az Egyesült Királyság uralkodójává koronázzák egy látványos ceremónia keretében, melyet várhatóan százmilliók figyelnek majd... több»

Harisnyás Pippi – Pippi az Északi-sarkon
#53438

animáció

Harisnyás Pippi újabb kalandokba keveredik. Barátaival és édesapjával hajóútra kelnek az Északi-sarkra. Meglepve tapasztalják, hogy az eszkimók lakta falu teljesen kihalt, ezért... több»

Pecz Samu, az építész
#53439

dokumentum

A műsor önéletrajza alapján bemutatja Pecz Samu hat alkotását: a Fasori Evangélikus Gimnáziumot és Templomot, a Nagy Ignác utcai unitárius és a Szilágyi Dezső téren lévő... több»