Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#53501

NA Benzingőz  (2022)

rövidfilm | vígjáték

Max

Egy félresikerült rablás után a benzinkút tulajdonosának döntenie kell: megvédje ostoba alkalmazottját, vagy átadja őt Ballybeg legveszélyesebb emberének. több»

„...még a királynak se...
#53503

dokumentum

Tatabánya – Mésztelep hogyan tovább? 2000 ember, 350 család halmozottan hátrányos helyzetben él, évtizedek óta. Az utcán folyik a „lé”, nincs vízvezeték, csatorna, lopják az... több»

Rendező: Téglásy Ferenc

#53504

játékfilm

Ki ne ismerné Mátyás király álruhás történetei közül a kapzsi kolozsvári bíróét? Na, aki ismeri, most azt is érik meglepetések! több»

#53506

dráma | életrajzi | történelmi

František Kriegel orvos és politikus megragadó története az 1968. augusztus 21-i drámai eseményeket mutatja be, amikor a kommunista párt vezető vezetőivel (Alexander Dubček, Oldřich... több»

Kőműves Kelemen
#53508

animáció

A meredek szirtre várat építtető főúr, lehet maga az ördög, tizenkét kőművessel megalkuszik Déva vára megépítésére. Minden erőfeszítésük ellenére nem tudják felépíteni,... több»

Rendező: Richly Zsolt

#53509

dráma

Régi jóbarátok története, akik találnak egy titokzatos, antik fátylat, ami a legenda szerint egyesíti viselőjét igaz szerelmével. több»

#53513

dokumentum

Sikeres talkshow-jának hirtelen törlése után a kamerák követik Wendy Williams kísérletét a karrierje újraindítására, miközben egészségügyi és egyéb személyes problémákkal... több»

Szereplők: Wendy Williams

Fasori tanárok
#53514

dokumentum

Fasori tanárok című műsorunkban Gazda István művelődéstörténész két híres tanárra, Mikola Sándorra és Rátz Lászlóra emlékezik. Szerkesztő Nagy László, rendező Nemes Takách... több»

#53515

NA DarkGame  (2024)

horror | thriller

Egy elszánt nyomozó versenyt fut az idővel, hogy megállítsa a dark weben, az internet sötét bugyraiban zajló perverz vetélkedőt, ahol a foglyoknak az életükért kell versenyezniük. több»

#53517

dráma

Egy tinédzser lány csatlakozik egy szabadszellemű tánccsoporthoz, amely örökre megváltoztathatja az életét. több»

#53520

dokumentum | zenés

Sosem látott felvételekkel, zenei betétekkel, animációval, bábjátékkal, valamint Biz Markie-val és a hip-hop más kiemelkedő alakjaival - Fat Joe-tól Nick Cannonon át Tracy Morganig -... több»